Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Kirjoittaja

Aihe: Ankkiksen vallankaappaus

(248 viestiä)
Niketin
Pullasorsa, uskot siis pahisten löytyvän minä&akkaridekkari-joukosta. Miksi? Itsestäni ei ainakaan tunnu siltä. Salwer se tässä epäilyttää.

Lainaus käyttäjältä: Pullasorsa- Pahikset ovat typeriä jos piileskelevät. Itse pyrin pahiksena olemaan "normipelaaja" johon ei juurikaan kiinnitetä huomiota.
Epäaktivisuus on tyypillinen pahispiirre. Salwer ei ole pelannut kovin monessa pelissä. Katsopa hänen pelityyliään Ankkalammessa. Juuri sellainen, kuin perustelin.

Lainaus:- Huono perustelu. Kyllä ne pahiksetkin yrittävät normaalisti tuoda epäilyjä esille. Kaikki yrittävät olla aktiivisia parhaan kykynsä mukaan.
No itse en ole ihan samaa mieltä. Pahisten on vaikea keksiä perusteluja, koska he syyttävät pakosti hyviksiä.

Lainaus:- Mikäs pahisperustelu tämä on olevinaan?
Kuten sanoin, pahisten on vaikeampi keksiä asiaa, varsinkin aktiivisessa pelissä.
Lainaus:Usein tavishyvikset eivät välttämättä jaksa perustella, mutta kyllä pahikset pyrkivät varsinkin tässä jamassa pysymään kaikin keinoin pelissä mukana.
Itse ainakin taviksena jaksan perustella, varsinkin nyt, kun nämä tapot ratkaisevat koko pelin.

Ääneni idea oli saada keskustelua ja Salwer puolustautumaan. Jos haluat, voin toki etsiä lisää perusteluja.
jojo3
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariHän ei muistaakseni ole aiemmin ollut pahis, joten hänen mahdolliseen pahispeliinsä ei ole vertailukohdetta.
Kaksi kertaa ollut ja toisen voittanutkin... ;D

Mutta joo, ite epäilyksiin. Niketin ja akkaridekkari ovat ne kaksi epäilyttävintä tällä hetkellä. Eltharion aloitti päivän heti Salwerin äänellä, Niketin tuli perässä. Jotenkin niin perässähiihtämistä kun varsinkin Salwer on tällä hetkellä niin helppo vaihtoehto. Toki miksei voisikaan olla pahis, mutta täytyy jälleen todeta että liian piileskelevä siihen hommaan. Piilossa oleminen herättää aina niin paljon epäilyksiä että ei pahisten nyt sillä enää kerätä epäilyksiä itseensä.

Eli uskon pahisten löytyvän kaksikosta Niketin - Akkaridekkari mutta miksei Salwerkin.

Pistetään nyt alustava äänikin tähän:
++Niketin

Mutta tämä voi vielä muuttua moneen kertaan.
akkaridekkari
Jaahas, vai että nyt epäillään minua ja Niketintä.

Lainaus käyttäjältä: NiketinLainaus käyttäjältä: Pullasorsa- Pahikset ovat typeriä jos piileskelevät. Itse pyrin pahiksena olemaan "normipelaaja" johon ei juurikaan kiinnitetä huomiota.
Epäaktivisuus on tyypillinen pahispiirre. Salwer ei ole pelannut kovin monessa pelissä. Katsopa hänen pelityyliään Ankkalammessa. Juuri sellainen, kuin perustelin.

Minäkään en usko, että pahikset olisivat erityisen epäaktiivisia, siitä kun epäillään heti. Mutta kun Salwer ei ole mikään erityisen epäaktiivinen! Kyllähän hän lähettää viestejä melko säännöllisin välein.
Salwer on myös pelannut melko monessa pelissä, muistaakseni ainakin viidessä, joten kyllä hänellä kokemusta on, kyllä hän osaisi olla pahis.
Salwerin peli tosiaankin vastaa melko lailla Ankkalampea (mutta yleisesti ottaen Ankkalampeen ei kannata verrata, Niketin - silloin kaikki olivat kokemattomia).

Pahikset saattavat myös sortua siihen, etteivät seuraa peliä. He keskittyvät vain itsensä puolustamiseen ja tiettyjen henkilöiden syyttelemiseen, eivätkä niinkään ota itse esille uusia hyviä pointteja. Sopii mielestäni Salweriin.

Jojolla ei juuri ollut perusteita epäillessään minua.
Lainaus käyttäjältä: PullisEsim. Dekkari olisi juuri sopiva pahis. Tekeytyy tärkeäksi ja aktiiviseksi ja vaikuttaa loistohyvikseltä.
Melko heikot perustelut, vaikka kieltämättä sopivat aivan täydellisesti omaan pelaamisesi Joulutanssiaisissa. Mutta pitäisikö minun olla pahismaisempi,jotta herättäisin luottamusta? En ole tärkeä, en kovin aktiivinen, enkä mikään loistohyvis, mutta yritän kyllä auttaa hyviksiä. Onko se paha, onko se pahismaista?
akkaridekkari
Pieni aktiivisuus ei olisi paha asia.

Mutta siis, en kyllä sulkisi jojoakaan mahdollisuuksista pois pahiksista puhuttaessa. Eihän hän ole mitään kovin ihmeellisiä viestejä lähetellyt, äänesti Vankkaa myöhäisessä vaiheessa ja tuntuu lähinnä vain "seurailevan tilannetta".
Lainaus:Eli uskon pahisten löytyvän kaksikosta Niketin - Akkaridekkari mutta miksei Salwerkin.
Eikös tuo ole selvää? Käyännössähän me kolme olemme ainoat äänestysmahdollisuutesi.
Lisäksi edellisessä viestissäsi hyppäät jokseenkin Pulliksen kelkkaan.

Salweria ja jojoa siis epäilen eniten. Aktiivisuutta tarvitaan.
kirja
Tilanne:
2 Salwer1st/ (Eltharion, Niketin)
2 Niketin (Pullasorsa, jojo3)
(Salwer sai äänensä ensin = kuolemassa)

Pakkoäänestykset:
-

Poissaolot:
-

Huomenna klo 12 loppuu päivä.

~kirja
kirja
Päivä on päättynyt. Kreachin ollessa jossain teen iltaviestin aivan kohta (uutena viestinä).

~kirja
kirja
2 Salwer1st/ (Eltharion, Niketin)
2 Niketin (Pullasorsa, jojo3)
Salwer1st/ sai äänensä aikaisemmin.

Käyttäjät olivat harvinaisen kahtiajakautuneita, kun mietittiin bannattavaa henkilöä. Salwer1st/ ja Niketin toimivat ääni-imureina. Salwer1st/:n äänestäjien juoksutreenit ratkaisivat kuitenkin bannattavan henkilön.
Pikajuoksijat saivat pettyä, kun huomasivat kohteensa olevan tavallinen.


1. päivä - DJ Rela (tavis)
1. yö - Toke (j.spämmääjä)
2. päivä - Aku Vankka (spämmääjä)
2. yö - wierii2 (pormestari)
2. yö - Mac Ducky (ylläpito)
2. yö - hjhh (tavis)
3. päivä - akuankka1313 (tavis)
3. yö - kirja (laatupostaaja)
4. päivä - Salwer1st/ (tavis)

Pakkoäänestykset:
jojo3 7.
akkaridekkari 6.
Eltharion 7.
Niketin 7.
Pullasorsa 7.

Yö loppuu sunnuntaina 3.1.2010.
Nimet minulle ja Kreachille, kiitos.

~kirja
Kreach
Kiitokset kirjalle:)
Eli selvennykseksi: 4. yö kestää siis 3.1 asti. Pohtikaa vaikka sillävälin, kuka se jäljellä oleva pahis on. =)

//Aijaa, se lukikin kirjan viestissä :D No joo, en nyt tohdi poistakaan tätä viestiä.
Kreach
Jotta saan päivän loppumaan illalla, aloitan päivän nyt (en jaksa venailla huomiseen). Ketään tuskin haittaakaan kolme tuntia sovitusta aikaisemmin alkava päivä? =)

Ankkis alkoi heräillä. Foorumilaiset olivat vähentyneet: spämmiä alkoi pian olemaan enemmän kuin kunnollista keskustelua! Nyt on tehtävä, välittömästi, jotakin! Varsinkin, kun Pullasorsan nimi välkkyi bannatuissa..

1. päivä - DJ Rela (tavis)
1. yö - Toke (j.spämmääjä)
2. päivä - Aku Vankka (spämmääjä)
2. yö - wierii2 (pormestari)
2. yö - Mac Ducky (ylläpito)
2. yö - hjhh (tavis)
3. päivä - akuankka1313 (tavis)
3. yö - kirja (laatupostaaja)
4. päivä - Salwer1st/ (tavis)
4. yö - Pullasorsa (tavis)

Nyt on 5. päivä. Se loppuu tiistaina klo. 20.00.
Niketin
Äh. Nyt alkavat pahikset selvästi tiputtamaan varmoja hyviksiä. Eltharion voi olla seuraava.

Jos muistan enää oikein, niin minä, jojo ja akkaridekkari ollaan pahisvaihtoehdot.
Akkaridekkari on pelannut erittäin hyvismäisesti ja koska hänen pahikseudestaan ei ole kunnon näyttöä, ei voi olla ollenkaan varma hänen roolistaan.
Jojo on myös auttanut hyviksiä. Hän on kuitenkin ollut piileskelevä ja komppaillut muiden mukana. En kuitenkaan noin vaan epäilisi häntä pahikseksi, mutta joko hän tai akkaridekkari se on.

Ai niin, tänään on viimeinen mahis saada pahis nalkkiin!
akkaridekkari
Tänään täytyy siis saada pahis kiinni. Minulla on tasan kaksi mahdollisuutta, jojo ja Niketin. En poissulje kumpaakaan, sillä kumpikin vaikuttaa osin pahikselta.

Niketinin kohdalla tarkastelen edelleen kommenttia ensimmäisen yön jälkeen ("Ihmettelen hieman, miksi pahikset valitsivat noin riskin kohteen."). Tiedän kyllä, että selittelit sitä myöhemmin, mutta kyseessä saattaa silti olla pahiksen hölmö paljastus. Tiedän myös, että kyseessä on vanha juttu, mutta tässä pelissä johtolangat eivät vanhene.

Tällä hetkellä kuitenkin suurempi osa epäilyistäni kohdistuu jojoon. Selitin epäilyjäni jo edellisenä päivänä:
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariMutta siis, en kyllä sulkisi jojoakaan mahdollisuuksista pois pahiksista puhuttaessa. Eihän hän ole mitään kovin ihmeellisiä viestejä lähetellyt, äänesti Vankkaa myöhäisessä vaiheessa ja tuntuu lähinnä vain "seurailevan tilannetta".
Lainaus käyttäjältä: jojo3Eli uskon pahisten löytyvän kaksikosta Niketin - Akkaridekkari mutta miksei Salwerkin.
Eikös tuo ole selvää? Käyännössähän me kolme olemme ainoat äänestysmahdollisuutesi.
Lisäksi edellisessä viestissäsi hyppäät jokseenkin Pulliksen kelkkaan
.

Ja näiden epäilyjen valossa ääneni lankeaa jojolle. Väliaikaisesti, siis, olen valmis vaihtamaan ääntäni (kuten viime pelissä).
++jojo3
Niketin
Edelleen akkaridekkarilta hyvismäinen viesti. Oma tilanteeni on hankala, kun jotenkin tuntuu, että akkaridekkari voisi olla pahis. Epäilyjä mulla ei kuitenkaan häneen ole ja en viiti äänestää pelkästään vibapohjalta. Jojo on melkein ainoa vaihtoehtoni, mutta hän on toki käyttäytynyt pahismaisemmin kuin akkaridekkari. Ääneni taitaa mennä jojolle, mutta en anna sitä vielä.

Omaksi avuksi:
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
Kreach
Äänet:

1 jojo3 (akkaridekkari)

Päivä loppuu tiistaina klo 20.00.
jojo3
Aina tässä käy näin että poissaolo tulee kun pelin tärkeimmät vaiheet menossa... Eli olen huomisen ja ylihuomisen poissa koneelta (4. ja 5. päivä) koska mulla on parin päivän riparijuttu...

No sitten itse peliin. Täytyy sanoa että ei mulla ole mitään millä puolustautua. Alkaa keinot loppumaan kesken. Puhdas tavis olen, saatte toki äänestää mut ulos, ei se teitä kovin paljoa haittaa mutta eipä hyödytäkään. Ei ole mitään millä voisin vakuuttaa olevani hyvis.

Mä en osaa sanoa kumpaa äänestäisin, Niketiniä vai akkaridekkaria... Kumpikin voisi olla yhtä hyvin. Pitää nyt katsoa äänestänkö ollenkaan, toistaiseksi en osaa kyllä valita.
Niketin
Hmm. Kieltämättä erikoinen kommentti jojolta. Olisin odottanut hänen puolustautuvan agressiivisesti, kuten pahikset usein tekevät. Voisiko pahis sittenkin olla akkaridekkari? Oon vähän kahden vaiheilla.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17