Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Kirjoittaja

Aihe: Sivistyneen ankkislaisen käsikirja - Mikä sinua potuttaa?

(532 viestiä)
Crosby
Lainaus käyttäjältä: KreachLainaus käyttäjältä: BomberLainaus käyttäjältä: KreachEn syyttänyt, halusin vain tietää, miksi minulla on näin paljon miinuksia.
Mainitsit kuitenkin törkeästi nimiä.

Tuntusiko sinusta kivalta jos minä kehuisin omia viestejäni ja sitten haukkuisin sinun viestejäsi lyhyiksi?

Molempien viestit ovat keskimääräisiä, ei parhaita, muttei huonojakaan, mutta silti minulla on puolet enemmän miinuksia. Viestien lyhyydestä tässä nyt ei enemmänkään ollut kyse, haluaisin vain tietää millä perjaatteella annatte miinuksia. Miksi esim. "Kirja"lla on noin hirveästi miinuksia, vaikka hän on todella asiallinen, loistava uusi käyttäjä?

Itse olen koittanut käyttää perusteena viestien laatua ja tasoa. Erinomaisista plussaa, kelvollisista ei mitään ja huonoista sitten miinusta. Eri mieltä oleville annan myös miinusta, jos ei PERUSTELE kantaansa. Jos on perustellut ymmärrettävästi ja kunnolla en toki miinusta anna.

Sinulle Kreach voisin sanoa, että minunkin mielestäni viestiesi tasoon nähden karmasi on pahasti epätasapainossa, mutta hivenen liikaa myös urputat täällä esim. tästä karmasta. Se varmasti on lisännyt miinusten määrää, vaikkei sen ehkä pitäisikään. Mutta tämä foorumi on tällainen hieman nuoremman väen paikka ja tällaisista uudistuksista innostutaan liikaakin.

Uudistus sinänsä oli mielestäni ideana hyvä, mutta nyt on kyllä mopo karannut taas käsistä. Ihan järjettömiä määriä on kertynyt plussia sekä erityisesti miinuksia käyttäjille. Tuota karmaa pitäisi käyttää säästeliäästi ja järkevästi, jolloin tulisi myös ilmi se useamman ihmisen mielipide. Esim. antaisit samalle käyttäjälle enintään kerran kahteen viikkoon plussaa tai miinusta etkä sen useammin. Itsekin olen nyt antanut useammin palautetta, sillä ei tästä mitään hyötyä olisi, vaikka toteuttaisin tuota kahden viikon tsydeemiä, kun ne hukkuisivat tähän palautetulvaan. Eli käyttökelvoton tämä tällaisella mättämisellä on.
TKal
Eiköhän tuota rajaa voida adminien toimesta muuttaa.
Zuppa
Lainaus käyttäjältä: BomberLainaus käyttäjältä: KreachAnteeksi, että otan nyt sinut Bomber esimerkiksi.
Ei kestä, herra poltanpäreenimuttatulentakaisinkuinmitääneiolisitapahtunut.

Aika lapsellista syytellä muita omasta huonosta karmastaan.

Niin kukakohan tässä se lapsellinen olikaan...? Bomber, eihän tuo liittynyt aiheeseen mitenkään, onko Kreachilla ollut mistäkin syystä taukoja, eikä Kreach syytellyt sinua mistään, hän vain totesi, että viestisi ovat lyhyempiä kuin hänen. Hän ei missään vaiheessa sanonut, että hänen mielestään sinulla kuuluisi olla vähemmän karmaa. Hän ei syytellyt sinua, eikä sen puoleen ketään muitakaan, huonosta karmastaan. Tai no tietysti - kyllähän se karma muista käyttäjistä riippuu, ei tasan tarkkaan mistään muusta, eli periaatteessahan se on ihan luonnollista syytellä muita, ketä muitakaan hän siitä syyttäisi? Joulupukkia? Itseään? Ei, hänen viestiensä taso ei ole missään vaiheessa merkittävästi muuttunut, mutta miinuksia on vain ruvennut lisää putoilemaan, ja itse luulen sen johtuvan siitä, että hän on alkanut kyseenalaistamaan, esittämään erilaisia mielipiteitä, mutta minä olen sitä mieltä - kuten Kääk13:kin - että erilaisuutta kuuluisi vaalia. Ja vielä: Haluaisin sinun kopioivan jonkin tekstinpätkän, jossa hän syyttelee. Ja ei, tuo teksti, mistä lainauksesi olit lainaillut, ei vain ole syyttelyä. Lisättäisiinkö vielä, että minun mielestäni, tämä on vain minun mielipiteeni. Joku voi olla sitä mieltä, että ihmiset ovat tyhmiä, mutta se onkin hänen mielipiteensä. Että silleen.
Kreach, hyvähyvä :) Tuo viesti oli hyvä, minun mielestäni, jatka samaan malliin! Ja muuten, minusta tuntuu tosiaan, että kyseenalaistamisesta/erilaisuudesta ANNETAAN miinusta. Nojaa, enpä jaksa koko karmalaskurista välittää, sehän vain tällä hetkellä tuntuu kertovan ihmisten mielikuvaa kyseisestä käyttäjästä ja hänen erilaisuudestaan...
Kiitos ja Anteeksi. Kuulen jo mielessäni sinne miinuskoppaan putoilevan niitä negatiivisia kolikoita...
Bomber
Lainaus käyttäjältä: ZuppaBomber, eihän tuo liittynyt aiheeseen mitenkään, onko Kreachilla ollut mistäkin syystä taukoja
Hän mainitsi minun ns. heikkouteni, ja minä mainitsin hänen. Ehkä hieman karkasi aiheesta, mutta oli pakko piikitellä.

Onko sinusta muka reilua, että käyttäjä vain harmistuneena huonosta karmastaan alkaa vertailla viestejään toisen käyttäjän kanssa ja toteaa omansa paljon paremmiksi, vaikka lähtökohdat ovat hyvin erilaiset?

Lainaus käyttäjältä: ZuppaTai no tietysti - kyllähän se karma muista käyttäjistä riippuu, ei tasan tarkkaan mistään muusta, eli periaatteessahan se on ihan luonnollista syytellä muita, ketä muitakaan hän siitä syyttäisi? Joulupukkia?
Sinä sen sanoit! Punanuttu on kaiken takana hakkeritonttuineen!

Miinuksia satelee, pili pili pom..
Aku Vankka
Satelee satelee, niin minullekkin, mutten välitä siitä, en välitä koko karmasta.
Tiedän, että on inhottavaa kun joku rupeaa tuollalailla 'vertailemaan' viestejä,
mutta älkää silti nyt riidelkö, ettei kukaan 'poltapäreitäänjapalaakuinmitääneiolisisattunut' ;)
jojo3
Johan jaksaa porukka tapella tästä karmasta.
Ihan turhaa väitellä tästä asiasta. Porukka antaa karmaa miten itse parhaimmaksi näkee ja sillä selvä.
Kreach
No aivan sama sitten.
jojo3
No itse en kyllä vähempää välitä, onko karmani +12 vai -12. Se on se mitä mieltä muut ovat, ja muut saavat olla musta mitä mieltä haluavat.
Karhula
Jep. Jokaisella on oma mielipide ja jokainen saa todellakin olla siä mieltä mitä haluaa. Laittakoon miinusta jos siltä todella tuntuu, laittakoon plussaa jos on todella sitä mieltä. Turha tästä on kiistellä, minulle nimittäin on aivan sama onko esimerkiksi minulla 1000 ;D miikkaa yms.Minä olen sitä mieltä, että tällainen kiistely on turhaa ja Kreach, mielestäni sinun on turha kysellä miksi olet itsesi mielestä huono käyttäjä. Mitä sinä sille voit, että jokaisella on oma mielipide...
Bomber
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Uusimmallakin sivustolle rekisteröityneellä on miinuskarmoja yli kolme kertaa enemmän kuin pluskarmoja.
Kukas tämä kyseinen henkilö on?
Zuppa
Veikkaan, että kyseinen henkilö oli Rosattaja, koska hän oli viestin kirjoitusaikaan uusin rekisteröitynyt käyttäjä ja hänellä tosiaan on kolme kertaa enemmän miinusta kuin plussia. En ole kyllä huomannut, että muilla käyttäjillä tuommoista olisi ollut?
Karhula
Jep. Rosattaja kyseessä varmasti on.

Ihmettelen muuten miten ihmeessä akustilla on 8 miinusta vaikka hän on kirjoittanut kaksi viestiä. Hiukan ihmetyttää...
squid
Kaipa se voi ylläpitäjäkin täällä välillä avautua.
Voisiko nuo muutamat "juniorit" lopettaa tuon idioottimaisen ja täysin turha rivinvaihtojen viljelemisen. Hajottaa nimittäin aika paljon esimerkiksi Aku Vankan viestien lukeminen, kun hän lyö kesken lauseiden noit rivinvaihtoja.

Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaAksu Ankalle rapsahti siis 14 päivän porttikielto.
Sinänsä harmi tämä asia, että emme näe legendaarisen tarinan neljättä osaa
enää tässä kuussa, vaan se menee aika paljonkin marraskuun puolelle.
Mutta sinänsä taas hyvä asia, että päästään tästä spämmäristä eroon ;)
Karhula
Tuostakin voi olla montaa eri mieltä, itseäni ei nimittäin haittaa tuo riiltä toiselle pomppiminen, niin kuin olen jo sanonutkin. Miä tuo muka voi häiritä, kysyn vaan?

Joo, ja alkaa tuntua hiukan typerältä kun näille uusille käyttäjille annetaan miinusta, esimerkiksi eilen rekisteröitynyt Rankka Ankka on lähettänyt yhden viestin ja hänellä on jo 5 miinusta. Mikseivät kaikki voisi edes kerran antaa uuden mahdollisuuden jokaiselle eikä tuomita heitä heti yhden viestin takia? :-
squid
Eipä tuo
kai sitten mitään
voi haitata
onhan kiva
kun lause pomppii
riviltä toiselle.
Mielummin säädän itse
selaimen leveyttä,
jolloin säädän myös rivien pituutta, paitsi
tässä tilanteessa kun rivinvaihtoja on miten sattuu.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36