Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Kirjoittaja

Aihe: Sivistyneen ankkislaisen käsikirja - Mikä sinua potuttaa?

(532 viestiä)
Anaconda
Kisoja tosiaan harvennetaan. Tämä on oikeastaan paluu vuoden 2008 tasolle, jolloin kisoja kyllä foorumilla oli, mutta ne eivät olleet pääosassa. Tuolloin ko. alue muodosti vain 5% koko foorumin viestimäärästä. Ei tarvitse kovin kaukaa hakea mistä tuo kisavillitys on tänne levinnyt. Aku Ankan foorumilta, ja edelleen Ankkista kopioiville palstoille.

Viestimaratonin osalta sanon sen verran, että kannattaisi siihen käytetty aika käyttää ennemmin vaikka ankka-aiheisten artikkeleiden kirjoittamiseen. Kirjoitustaitoa kun monilta löytyy, niin miksei tekisi jotain hyödyllistä?

Barksia ei yksinkertaisesti tarvita moderointihommissa, kun suurin osa täällä kuitenkin osaa asiallisesti olla. Eniten työtä tuottaa se mikä ei ulospäin tavallisille käyttäjille näy, ja syntyy helposti mielikuva että mitään ei tehdä.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: AnacondaTämä on oikeastaan paluu vuoden 2008 tasolle, jolloin kisoja kyllä foorumilla oli, mutta ne eivät olleet pääosassa. Tuolloin ko. alue muodosti vain 5% koko foorumin viestimäärästä.
Mikä siinä vuodessa sitten oli niin hienoa? Pari viestiä per päivä tuli silloin koko foorumille (ja useimmiten juuri Loremiin).

Sivuutit kysymykseni hienosti. Toivoisin selvän quoten niistä ja vastaukset perään :)
hjhh
Lainaus käyttäjältä: KreachLainaus käyttäjältä: AnacondaTämä on oikeastaan paluu vuoden 2008 tasolle.
Mikä siinä vuodessa sitten oli niin hienoa? Pari viestiä per päivä tuli silloin koko foorumille (ja useimmiten juuri Loremiin).

Siihen en tiedä vastausta, mutta jos mun pitäis sanoa mikä on ollut mulle parasta aikaa ankkiksessa, niin se olisi jostain syystä 2008.
Kyllähän silloin viestejä tuli, kun jotkut innokkaat kopio wikipedian juttuja, ja aloitti sitten hahmoista ja piirtäjistä ketjuja. Voisin väittää, että ankkapuolelle tuli kyllä enemmän viestejä, kuin mitä nykyisin tulee.
Kyllä se vaan oli ennen kaikki paremmin.. ;)
Eltharion
Lainaus käyttäjältä: hjhhLainaus käyttäjältä: KreachLainaus käyttäjältä: AnacondaTämä on oikeastaan paluu vuoden 2008 tasolle.
Mikä siinä vuodessa sitten oli niin hienoa? Pari viestiä per päivä tuli silloin koko foorumille (ja useimmiten juuri Loremiin).

Siihen en tiedä vastausta, mutta jos mun pitäis sanoa mikä on ollut mulle parasta aikaa ankkiksessa, niin se olisi jostain syystä 2008.
Kyllähän silloin viestejä tuli, kun jotkut innokkaat kopio wikipedian juttuja, ja aloitti sitten hahmoista ja piirtäjistä ketjuja. Voisin väittää, että ankkapuolelle tuli kyllä enemmän viestejä, kuin mitä nykyisin tulee.
Kyllä se vaan oli ennen kaikki paremmin.. ;)

Aika kultaa muistot.
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: KreachMikä siinä vuodessa sitten oli niin hienoa? Pari viestiä per päivä tuli silloin koko foorumille (ja useimmiten juuri Loremiin).
Aika tarkalleen 27 / pv. Ja kasvu on ollut lähinnä vain T&k-alueella.

Juonittelupelit toimivat paremmin reaaliaikaisena, eivätkä ne siellä todellakaan yleensä kahta tuntia kestä, puoli tuntia on lähempänä totuutta. Tämähän toki riippuu hyvin monista tekijöistä. Viestimaratonin totesinkin jo nykymuodossaan olevan tarpeeton, vaikka se ankka-aiheinen onkin. Oikeastaan aika harva kilpailu toimii hyvin foorumialustaa käyttäen. Sitä en osaa vielä sanoa mitä kilpailuja tuonne tulevaisuudessa tulee. Ja laatuhan paranee kun turhia juttuja karsitaan.

Ja muutosvastarintaahan on aina, enemmän tai vähemmän.

Lainaus käyttäjältä: hjhhVoisin väittää, että ankkapuolelle tuli kyllä enemmän viestejä, kuin mitä nykyisin tulee.
Tulihan niitä joo ihan kiitettävästi, tilastoja on käytössä niin ei tarvitse mutupohjalta sanoa.
Kreach
Tuo realiaikajuttu on sun mielipide juonittelupeleistä.

Ja tässä on lähes kaikki ankkiksen aktiiviset käyttäjät sitä mieltä, että uudistukset ovat huonoja (ainakin kaksi niistä).
kirja
Lainaus käyttäjältä: AnacondaJuonittelupelit toimivat paremmin reaaliaikaisena, eivätkä ne siellä todellakaan yleensä kahta tuntia kestä, puoli tuntia on lähempänä totuutta. Tämähän toki riippuu hyvin monista tekijöistä.
Minusta tuntuu, että olet mielipiteesi kanssa melkein yksin Ankkiksessa.

Lähteenä Kylän pelit, joihin on merkitty alkamis- ja loppumisajat + ne Messenger-pelit, joita olen vetänyt/osallistunut. Noin puolen tunnin pituisia pelejä yksi. Kahden tunnin pituisia pelejä viisi. Loput tunti-tunti 45 minuuttia.

~kirja
Karhula
Olen ollut poissa Ankkiksesta pari päivää ja palaan keskelle täystuhoa.

Kyllä taitaa olla kohta goodbye Ankkis, ei pahalla, muttei hyvälläkään. Liian radikaaleja muutoksia.
_wonderlust_
En koskaan ymmärtänyt, miksi tämä foorumi on niin täynnä erilaisia kisoja. Korkealla kilpailuvietillä varustettuja käyttäjiä vai mitähäh? Mielenkiintoista, keskustelussa suurta osaa näyttelee jonkinlaiset kisat, joissa tarkoituksena on höpöttää muutamalla lauseella ja löytää näin "pahikset" jne. Käsitän varmaan sanan "keskustelu" eri tavalla kuin muut. Kisauudistukset kuulostavat siis vain mukavilta ja järkeviltä.

Modeuudistuksiin en sano mitään, mistä minä rivikäyttäjänä muka tietäisin, kuka on tarpeellinen ja kuka ei? Eihän mulla voi olla siitä minkäänlaista tietoa.

Oscar-titteleiden lisääminen näkyvästi on hieno uudistus, eipä tuo tullut edes mieleeni, vaikka toki erinäiset tittelit ovat muualta tuttuja (oon niinq esim. Mahtigootti+!11), tästäkin uudistuksesta tykkään.

Kutsukaa vaikka vuoden myötäilijäksi, mutta mun mielestä näissä uudistuksissa on oikeasti ajateltu asioita laajemmin ja yleisen foorumiedun mukaisesti. Ymmärrän kyllä, jos osaa porukasta vähän kyrsii näin alkuun, mutta mitään joukkokatoa en ymmärtäisi.
Aku Vankka
No ei ehkä ihan joukkokatoa luvassa, mutta aivan varmasti suuri aktiivisuuden laskeminen tulossa, se on oikeastaan jo alkanut. Muutamat käyttäjät ovat kuitenkin ilmoittaneet jo lopettavansa lähes kokonaan täällä käymisen. Minä en ole lopettamassa, sillä tästä on tullut kuin jonkinlainen päivärutiini tämän vajaan kahden vuoden aikana, mutta käyntejäni ja viestien kirjoittamista vähennän kyllä selkeästi. Akkarien arvostelut sunmuut hoidan normaalisti, mutta siihen se melkeinpä jää...
_wonderlust_
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaMuutamat käyttäjät ovat kuitenkin ilmoittaneet jo lopettavansa lähes kokonaan täällä käymisen.
Mitä kovempaan ääneen lähtö ilmoitetaan, sitä varmempaa on palaaminen, olen havainnut. Oikea lopettaminen tapahtuu usein vähitellen, melkeinpä itseltään huomaamatta. Ei välttämättä, mutta aika usein.
Vaari
Olen nyt seurannut tarpeeksi tätäkin, mutten sen koommin ala asiaa kommentoimaan. Suurin osa uudistuksista on hyviä, ainoastaan T&K-alueen kohtalo harmittaa. Itse olen enimmäkseen Loremissa buukannut, joten omalla kohdallani se lienee suurin synti ankkafoorumin kuitenkin ollessa kyseessä. VM:n loppuminen täällä harmittaa minuakin, otan osaa. Silti ihmettelen porukan reagointia, tämähän on kuin AA:ssa aikanaan. Porukka esittää lähtevänsä, vaikka kuitenkin jossain vaiheessa tekee mieli takaisin. Barksin kohtalosta en osaa sanoa mitään, ymmärrän miksi häntä ei modehommissa tarvita, mutta haittaako se sitten häntä? Hyviltä vaikuttavat uudistukset muuten, ainoastaan T&K:n latistuminen melkeinpä pelkäksi piirustuskisaksi on sääli.

Jaaha, Wond ehti väliin kommentoimaan näitä lopettamisia.
Eltharion
No mutta mihin tällä uudistuksella pyritään? Onko käyttäjien määrän laskulla ja AA-aiheiden suosion nousulla jokin yhteys? Ei todellakaan ole. Miksi yhtäkkiä näin radikaali linja? Miksi ainoa täysjärkinen potkittiin ulos ylläpitokatraasta? Kysyttiinkö Barksilta mitään? Ylläpidossa tiedettiin varmasti seuraukset kisojen kiellolle. Ja irc-juonareista ei voi puhua samassa lauseessa oikeiden juonareiden kanssa.
Mattiii
Lainaus käyttäjältä: VaariSilti ihmettelen porukan reagointia, tämähän on kuin AA:ssa aikanaan. Porukka esittää lähtevänsä, vaikka kuitenkin jossain vaiheessa tekee mieli takaisin.
Samaa olen itsekin kummaksunut, kun olen seurannut tätä touhua. Viestejä kun luin, niin sain jotenkin sellaisen kuvan, että porukka on täällä vain kisojen takia, vaikka tämä on Aku Ankkaan liittyvä foorumi. Sitten kun tulee näitä uudistuksia, niin aletaan itkeä ja voivotella ja uhataan häipyä, aivan kuin pienet lapset ikään. Kyllä se routa porsaan kotiin ajaa.
Vaari
Lainaus käyttäjältä: MattiiiViestejä kun luin, niin sain jotenkin sellaisen kuvan, että porukka on täällä vain kisojen takia, vaikka tämä on Aku Ankkaan liittyvä foorumi.Totta, itse kirjoittelen AA-aiheisiin aina kun on asiaa, mutta harvemmin sitä löytyy. En tiedä mistä syystä vanhemmat käyttäjät tänne aikanaan ovat rekanneet, mutta nykyisin tuntuvat harrastavan offin lisäksi lähes pelkkää pelaamista. VM oli ja on edelleen hyvä kisa, ankka-aiheinen ja mielenkiintoinen, sen lopettamista hämmästelen. Alkaa käyttäjien puolesta aa.fin nykyinen taso vaikuttaa vallan esimerkilliseltä, miten tähän on päädytty?
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36