Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Kirjoittaja

Aihe: Sivistyneen ankkislaisen käsikirja - Mikä sinua potuttaa?

(532 viestiä)
Imfromfinland08
Minä en ainakaan aio maksaa tämän paikan ylläpitämisestä mitään. Ei nyt ole hirveesti varaa maksella mitään knu rahaa kuluu muuhunkin ja en vaan muutenkaan pidä ajatuksesta.

Voittehan te pyytää lahjoituksia käyttäjiltä jollain tavalla, mutta minä ja tuskin moni muukaan aikoo mitään maksaa.
djlordi
Joo en kyllä itsekään lähtisi tästä paikasta mitään maksamaan. Eihän foorumissa toki mitään vikaa ole, mutten muutenkaan mielelläni rahaa pistä netissä mihinkään. Muutenkin raha on joskus vähän tiukilla. Eikä vuosimaksu mikään kovin kova määrä pitäisi olla, riippuu toki, millä palvelimella tämä foorumi sijaitsee.

//Älä vastaa myöhemmin tulleeseen vastausviestiin aiemmin postatussa viestissäsi! Lue säännöt! -July
squid
Hienoa miten odotetaan että paikkaa pyöritetään edes jotenkin, mutta silti siitä ei olla valmiita mitään maksamaan :O
Ei tämä sivusto ole aikaisemminkaan ollut riippuvainen käyttäjien rahoista, näillä näkymin ei ole jatkossakaan.
jojo3
Lainaus käyttäjältä: JulyLainaus käyttäjältä: jojo3Minkäs sille mahtaa kun ylläpitäjät ovat tuollaisia itsekkäitä #&%¤#:ja että eivät suostu ottamaan apuvoimia foorumin hoitamiseen. Eihän tässä touhussa nyt järkeä ole ollut enää pitkään aikaan kun ylläpitäjien aktiivisuus on ihan nollassa. Vähänkin oikeasti foorumista välittävät ylläpitäjät olisivat hommanneet apulaisia jo aikaa sitten mutta eipä nämä meidän diktaattorit suostu alentumaan sellaiseen
Jos moderaattoritarjonta on tosiaankin tällaiset tavat omaavaa, niin.. No, tarvitseeko minun edes vastata tähän? :D

Noo, tuo viesti oli tyyliltään sellainen mikä voisi aivan hyvin olla sun kirjoittama ja sä olet ihan siellä ylläpidossa asti... Ihan samaa linjaa mitä sunkin viestit välillä. Ja et voi kiistää.
Kyllähän täältä paremmin käyttäytyviä rivikäyttäjikin löytyy kuin sinä.
July
Lainaus käyttäjältä: jojo3Noo, tuo viesti oli tyyliltään sellainen mikä voisi aivan hyvin olla sun kirjoittama ja sä olet ihan siellä ylläpidossa asti... Ihan samaa linjaa mitä sunkin viestit välillä. Ja et voi kiistää.
Ensinnäkin pyydän konkreettista näyttöä väitteillesi siitä, että kirjoittamani teksti on tyyliltään yhtäläistä aiemmin lähettämäsi viestin kanssa. Lisäksi haluan selvityksen oman tekstisi linjojen samankaltaisuudesta omieni kanssa. Voit pistää perustelut tekstiäni koskeville väitteellesi yksärillä minulle niin katsotaan sitten, mitä teemme asian suhteen.
Toisekseen voisit selittää tässä näin julkisesti, minkä takia olet vetänyt palkokasvin nenääsi juuri minun asemastani ylläpidossa? Onko meillä täällä Ankkiksessa pieni sovinisti liikkeellä?
akuankka1313
Olen osittain samaa mieltä kuin jojo3 ja ihailen hänen suorasukaisuuttaan, mutten pue tunteitani sanoiksi, koska en halua, että July tappaa minut.
Olen ollut yli neljä vuotta rekisteröityneenä tälle kukkakedolle ja ach, kun olen ylpeä itsestäni. Olen saanut kokea monia muutoksia ja neuvotteluita ja toiminut foorumilla jopa poliisina, kirjoittanut loistavia tarinoita sekä piirtänyt mainioita kuvia eikä suurin osa nykyisistä käyttäjistä ole kokenut mitään tuollaista. Harmi Teille. (Tuosta asiasta minun olisi pitänyt avautua jo kauan sitten).
Peetukka
Lainaus käyttäjältä: JulyYlläpitäjien epäaktiivisuudesta ei noilla mittareilla voi sanoa mitään, sillä tavallisille käyttäjille eivät näy mm. Ylläpitäjien käynnit hallintapaneelissa tai piilotetut käynnit.
Selittäkääpäs miten pääsette hallintapaneeliin ilman kirjautumista? Tarkoitatko piilotetuilla kirjautumisilla sitä, että teidän nimimerkkejä ei näy tuolla paikallaolijoissa? Jos et, niin selitä miten pääset piilotettuna kirjautumaan sivulle?

Lainaus käyttäjältä: JulyNäillä näkymin Ankkis ei kuitenkaan ole lopettamassa toimintaansa, mutta käyttäjät voisivat harkita mahdollisuutta osallistua Ankkiksen pyörittämisen kuluihin.
Foorumia kyllä pystyy pyörittämään ilman mitään kuluja.

Lainaus käyttäjältä: JulyToisekseen voisit selittää tässä näin julkisesti, minkä takia olet vetänyt palkokasvin nenääsi juuri minun asemastani ylläpidossa?
Missä vaiheessa Jojo on kritisoinut juuri sinun asemaasi ylläpidossa?

Lainaus käyttäjältä: JulyOnko meillä täällä Ankkiksessa pieni sovinisti liikkeellä?
Hyvää käytöstä ylläpidolta haukkua käyttäjiä. Nostan hattua.

Ps. Vastaa kunnolla, äläkä tällä tavalla: Lainaus käyttäjältä: JulyJos moderaattoritarjonta on tosiaankin tällaiset tavat omaavaa, niin.. No, tarvitseeko minun edes vastata tähän? :D
jojo3
Lainaus käyttäjältä: JulyLainaus käyttäjältä: jojo3Noo, tuo viesti oli tyyliltään sellainen mikä voisi aivan hyvin olla sun kirjoittama ja sä olet ihan siellä ylläpidossa asti... Ihan samaa linjaa mitä sunkin viestit välillä. Ja et voi kiistää.
Ensinnäkin pyydän konkreettista näyttöä väitteillesi siitä, että kirjoittamani teksti on tyyliltään yhtäläistä aiemmin lähettämäsi viestin kanssa. Lisäksi haluan selvityksen oman tekstisi linjojen samankaltaisuudesta omieni kanssa.

Kun puhuit mun (huonoista) tavoista, todennäköisesti viittaat tuohon haukkumiseen/kiroiluun koska mitään muuta en tuosta löydä. Muuten vain melko kovasanaista kritiikkiä joka kuitenkin perustuu faktoihin. Pientä haukkumista ja kiroilua (varsinkin) säkin harrastat (mutta paljon enemmän, sensuroinneista puhumattakaan). Ja tämän voi varmasti moni muukin allekirjoittaa. Näyttöjä nyt on paha löytää, siihen on kaksi syytä. Ensinnäkin en nyt ole ulkoa opetellut minkä topicin miltäkin sivulta löytyy joku sun rageviesti, ja toiseksi olet editoinut muutamaan otteeseen omia sanojasi myöhemmin kun niistä on kritisoitu. Tuskinpa kauhean montaa sellaista viestiä löytää enää.
Lainaus käyttäjältä: JulyVoit pistää perustelut tekstiäni koskeville väitteellesi yksärillä minulle niin katsotaan sitten, mitä teemme asian suhteen.
Miksi pitäisi yksärillä? Haluan ilmottaa mielipiteeni ihan näin julkisesti, eihän tässä olla missään Stalinin Neuvostoliitossa. Ja minkä asian kanssa tässä pitäisi tehdä jotain?
Lainaus käyttäjältä: JulyToisekseen voisit selittää tässä näin julkisesti, minkä takia olet vetänyt palkokasvin nenääsi juuri minun asemastani ylläpidossa? Onko meillä täällä Ankkiksessa pieni sovinisti liikkeellä?
Ei mulla mitään sun asemaa vastaan ole, olenko joskus sanonut niin? Kerroin vain että oma käyttäytymisesi ei ole aina sitä mitä te ylläpitäjät rivikäyttäjiltä vaaditte.
Imfromfinland08
Harvemmin tulee nähtyä tällasta ylläitoo niillä foorumeilla missä mä liikun.

Ja jojo ja Patukka puhuu ihan asiaa, sitä on turha kiistää.
Peetukka
July on käynyt paikalla ja poistanut tästä(kin) topasta viestinkin, eikä ole vastannut! FAIL! ;)
akuankka1313
Miksei tällä foorumilla ole ollenkaan moderaattoreita? Yksin ylläpitäminen tuo vain turhaa stressiä ja mielenoikkuja; saataisiin edes hieman avustajia tänne.
Imfromfinland08
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Miksei tällä foorumilla ole ollenkaan moderaattoreita? Yksin ylläpitäminen tuo vain turhaa stressiä ja mielenoikkuja; saataisiin edes hieman avustajia tänne.
Ei tainnut yrityksesi päästä täällä modeksi tai mahdollisesti jopa ylläpitäjäksi mennä läpi. : P
akuankka1313
En minä sitä halunnutkaan, yksi kerta riitti minulle. Ajattelin vain, että jos Julylle sattuu jotain, niin olisi edes jotain apulaisia.
Ankkaristi
Aikamoista aktiivisuutta muuten ylläpidollakin nyt, kun on vähiten kirjoittajia koko vuonna. Luulisi ylläpidon nyt edes yrittävän jotain, vai ovatkohan he vain hylkäämässä uppoavaa laivaa, jonka ajoivat päin jäävuorta...
July
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Ajattelin vain, että jos Julylle sattuu jotain, niin olisi edes jotain apulaisia.
Mitähän minulle nyt on sattumassa? Jos joku tietää mahdollisesta salamurhahankkeesta, olkaa vaan hyvät ja kertokaa minullekin. :D

Lainaus käyttäjältä: AnkkaristiAikamoista aktiivisuutta muuten ylläpidollakin nyt, kun on vähiten kirjoittajia koko vuonna. Luulisi ylläpidon nyt edes yrittävän jotain---
Nyt en ihan ymmärrä, mitä haet takaa tässä viestissä. Aktiivisia olemme olleet koko vuoden mittaan, enkä nyt käsitä mitä ylläpidon luulisi yrittävän? Jos sinulla on kehitysehdotuksia, niitä otetaan mielellään vastaan.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36