Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Kirjoittaja

Aihe: Ankkiksen Viestimaraton: Kausi 5

(525 viestiä)
Karhula
Onpas hiljaista ollut. Suhtkoht vaikea aihe on, joka saattaa olla osasyynä. Itselläni on vähän vaikeuksia myös päästä vauhtiin kirjottelussa, joten saa nähdä...

Jotenkin pelkään, että joku juonii kuuluisaa Bomber-taktiikkaa... :-/
akkaridekkari
Lainaus käyttäjältä: KarhulaJotenkin pelkään, että joku juonii kuuluisaa Bomber-taktiikkaa...
Pullis juonii, ei epäilystäkään.

Blogia huomenna.
Aku Vankka
Tää sorsa on kyllä kieltämättä hieman epäilyttävä, on jo keskiviikko eikä mitään elonmerkkejä VM'ssä näkynyt.. ihan selvää pomperia suunnittelee koopeeweelle.
akkaridekkari
Ovatko yhteenvedot muuten tarpeellisia?
Pidentävät viestejä melko paljon, ja ovat ikäänkuin toistoa. Itsekin olen kyllä käyttänyt monesti teksteissäni näitä, mutten silti puolla niitten puolesta.
Karhula
Pullis on todellakin ollut aika hiljaa. Ei oikein mitään ole edes yksärillä puhunut... Saa nähdä...
Aku Vankka
Ehkä Pullis on joutunut katalien sorsanmetsästäjien satimeen?

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
akuankka1313
Vaikeaksi menee.
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
wierii2
Ajattelin, että nyt voisi rankingin laittaa, kun eilen olin koneella noin 15min koko päivänä, niin silloin ei ehtinyt oikein... No, nyt teen.

Tässä:

1.imfromfinland08: 10 476
2.kirja: 10 048
3.akuankka1313: 5 853
4.Aku Vankka: 5 786
5.Hirmu: 4 576
6.akkaridekkari: 3 296
7.Karhula: 1 807

Aika vaisua on verrattuna viime kauteen...
Imfromfinland08
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
Karhula
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
kirja
Yhteenveto on hyödyllinen, jos sitä käyttää oikein. Pitää osata poimia tärkeät asiat, mutta täysin turha se on jos vaan haetaan pituutta.

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Kiinnostaisi tietää, miten Akun kehittymiseen (tai muuttumiseen) vaikuttaa esimerkiksi Akulle myöhemmin ilmaantuneet piirteet (jotka eivät ole kehitystä jos ne ovat vain ilmaantuneet eivätkä myöskään täydellistä muuttumista vaikka ne voi muuttumiseksi hyväksyä) tai Sihi-juoman juominen.
Iff:ltä: "Mutta nykyään MM. monien urheiluseurojen myötä Akusta on tullut aktiivinen töllönkatselija, ja tietysti Jalkapallo on noussut lähelle Akun sydäntä. Ankkalinnan Palloseura-nimitystä on käytetty Akkareissa (ja muissa lehdissä) jo muutaman vuosikymmenen ajan, ja tämä joukkue on myös Akun suosikki." "Pelle Peloton on kehitellyt Akun, eli Taikaviitan käyttöön monia eri aseita ja nykyään Taikaviitan asevarustus on varsin suuri." "Nykyään aika monissa Taikaviitta-tarinoissa Akun suuri salaisuus uhkaa paljastua."

~kirja
Imfromfinland08
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

No, jos mun tekstiä ei nyt hyväksytä, niin käytännössä voitto menee kirjalle. Jos olisin ollut kisassa vaikkapa viidentenä, niin tuskin silloin tekstiini oltaisiin kiinnitetty paljoakaan huomiota.

Ja SIHI-juoma ei vaíkuta kehitykseen juuri millään lailla, mutta kaipa senkin voi kehitykseksi laskea, onhan sihi kuitenkin ilmaantunut Akun elämään hänen uransa aikana.

Joo, voin kuitenkin poistaa tosta tekstistäni pari lausetta (oikeastaan ne, jotka kirja mainitsi).

Hyvähän kirjan on kun se on sellainen "kirjoitus-hikke". Kirjalla riittää ideoita, eikä hänen tekstistään löydy paljoakaan virheitä. Vaikeat aiheet sopivat hyvin kirjalle, jos aiheena olisi vaikkapa Aku Ankka, niin muillakin olisi jonkinmoisia mahdollisuuksia. En kuitenkaan tarkoita, että mulla olisi mitään kirjaa vastaan, kunniaa hänelle. :) Kun mä kirjoitan nopeasti, niin tekstistä tulee vähän tällaista. Ja jos taas kirjoitan hitaasti, niin en ehdi kirjoittaa tarpeeksi paljon tekstiä. :(
kirja
Lainaus käyttäjältä: Imfromfinland08Joo, voin kuitenkin poistaa tosta tekstistäni pari lausetta (oikeastaan ne, jotka kirja mainitsi).
Sitä halusinkin, hienoa! (hymiörajoitus)

Lainaus käyttäjältä: Imfromfinland08Hyvähän kirjan on kun se on sellainen "kirjoitus-hikke". Kirjalla riittää ideoita, eikä hänen tekstistään löydy paljoakaan virheitä. Vaikeat aiheet sopivat hyvin kirjalle, jos aiheena olisi vaikkapa Aku Ankka, niin muillakin olisi jonkinmoisia mahdollisuuksia. En kuitenkaan tarkoita, että mulla olisi mitään kirjaa vastaan, kunniaa hänelle. :) Kun mä kirjoitan nopeasti, niin tekstistä tulee vähän tällaista. Ja jos taas kirjoitan hitaasti, niin en ehdi kirjoittaa tarpeeksi paljon tekstiä.
Melko lailla totta. (kiitos! :D)

Vm on kehittynyt oikeastaan haluamaani suuntaan (syynäreiden ansiosta :)). Nyt ei enää ratkaise se, kuka kirjoittaa pisimpiä sanoja käyttäen, vaan se, kellä on enemmän ideoita ja ajatuksia.

~kirja
akuankka1313
En ole yhtään hyvä tässä.
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
Hirmu
Huh, miten vaikeaa tämä onkaan. o_o'

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35