Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
Kirjoittaja

Aihe: Don Rosa

(576 viestiä)
Kääk13
Itsekin katsoin, että onkos mestarin tyyli noin muuttunut, mutta sitten hoksasin sen sun piirtämäksi.
Hieno kuva ja Rosa on varmasti ylpeä siitä.

Minunkin olisi tarkoitus antaa hänelle oman piirrustukseni jos vain joskus pääsen näkemään...
Barksi
On kuulemma Lahteenkin tulossa. Ensi-viikon puolella tosin. Tämä tosin ei ole varmaa tietoa. Odotellaan, eiköhän asiat selviä.
Jukka
Juuh, kävin itsekkin tuolla Donia tapaamassa. Kello tosin oli jo melkein 17, joten pikaisesti Don ehti minulle laittaa signeerauksen Onnenankka kirjaan "For Jukka". Haastattelusta sen verran, että Rosa antoi sähköpostiosoitteensa, johon voi haastattelun lähettää. Hänellä itsellään ei ole kuulema aikaa vastata kirjeitse haastatteluihin..
akuankka1313
Minulta ei sen kummempia kuulumisia. Kävin parin kaverin kanssa siellä, eikä niillä tietenkään ollut rahaa mukana... Ei mitään erityistä, kun, vain, että sain nimmarin Sammon salaisuus-kirjaan.
Kurmeloinen
Lainaus käyttäjältä: BarksiKurmeloinen: Jaa, että se oli sun piirtämä kuva. Katsoin siinä nopeasti, että miksi Rosa on piirtänyt tuollaisen kuvan jollekkin, kun yleensä piirtää vain edestäpäin "hiemankömpelöitä"-ankkoja. Mutta sehän olikin sinun tekemä. Oli kyllä tyylikäs.
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Itsekin katsoin, että onkos mestarin tyyli noin muuttunut, mutta sitten hoksasin sen sun piirtämäksi.
Hieno kuva ja Rosa on varmasti ylpeä siitä.

Minunkin olisi tarkoitus antaa hänelle oman piirrustukseni jos vain joskus pääsen näkemään...

Heheh. Niinkö luulitte. :D Minulle on kyllä älytön kunnia jos Rosa tosiaan piti tuosta kuvasta. Nyt vasta tajuan että häh, minähän annoin piirustukseni itse Keno Don Rosalle, joka vielä kehui tätä...omg! (no tottakai Rosa olisi kehunut ja kiittänyt jonkun villepetteri 7v. piirtämää kuvaakin. :))
Kääk13: Toivottavasti saat annettua joskus Rosalle kuvasi, saa hänkin olla sitten ylpeä Suomen ankanpiirtäjätoivoista. :) ..kun hän on nyt näköjään mahdollisesti Lahteenkin tulossa? Toivottavasti!

Tämmöisen linkin muuten Kvaakista bongasin, jos jotain kiinnostaa ostaa Rosan alkuperäisiä originaaleja töistään. http://www.comicoriginalart.com/seiten_ ... osa01.html - Eikai nuo hinnat nyt niiiin suolaisia ole :D? Todella tyylikäs olisi tuo Mustan Ritarin kansikuva kehystettynä seinälle, mutta valitettavasti ei löydy nyt ylimäärästä 1,750e pätäkkää. ...onkohan Rosa rahanpuutteessa, kun on noin paljon erilaisia originaaleja myytävänä? Tai, kyllähän hän saattaa vähän ollakin. Aika niukasti tulee kaiketi rahaa Rosalle suhteessa siihen mitä hän ansaitsisi saada mielestäni.. :/
Barksi
Niin, katsoin siis siellä bussissa, nopeasti, että mahtaakohan olla Rosan piirtämä. Kyllähän tuosta ottamastasi kuvasta huomaa, että on sinun piirtämä. Ja tämä ei ollut millään tavalla loukkaus, pidän tyylistäsi.

Ja mitä tulee noihin orginaali-hintoihin. Rosan piirtämät ovat aika kovassa hinnassa, mutta Cavazzanon on lähes hupihalpoja. Vicarista puhumattakaan. Vicaria voisin melkein harkita. Ehkä harkitsenkin...
hjhh
Aika lailla on Ankka kuningar Arhturin hovissa sivuja myynnissä! En ihan justiin ole tollaseen rahaa laittamassa, mutta ehkä sitten joskus. :D ;)
Muutenkin sivulla on paljon myynnissä orginaaleja, ja Vicariahan saa kohtuu halvallakin.
Kurmeloinen
Barksi, juuh. En siis mitenkään ottanut loukkauksena. :)

Joo, Vicarilta noita sarjakuvaoriginaaleja saa jo muutamalla kympillä. Olisi se ihan hauska fiilis semmoinen omistaa.
jho
Onko kellään antaa linkkiä, missä olis Vicarin tai Cavazzanon originaaleja myytävänä?

E: löytys jo

Tosiaan, on vähän suolaset hinnat.. Mun mielestä Rosa on kyllä jossain maininnutkin tuosta rahanpuutteesta, ja se voi hyvinkin olla totta, sillä jos noi originaalit maksaa ton verran ja hän on ite määritellyt tuon kirjan osto pakon tolle kiertueelle (mikä on ihan ymmärrettävää). Ja sellasta (jos jotain nyt kiinnostaa), että Rosa on Raisiossa kello kahteen asti (mutta kuka nyt tänne tulis? :P).
hjhh
Hornillakin on aika kovat hinnat, kun kattoo että Rosa on pikkasen kovempi tekijä. Myös sen kannen tekijän piirrokset vaikuttaa ihan hyviltä. Tosin ei nekään ei ihan halpoja.
Kääk13
Lainaus käyttäjältä: KurmeloinenKääk13: Toivottavasti saat annettua joskus Rosalle kuvasi, saa hänkin olla sitten ylpeä Suomen ankanpiirtäjätoivoista. :) ..kun hän on nyt näköjään mahdollisesti Lahteenkin tulossa? Toivottavasti!
Lehteen, samaa mäkin toivon.
Ja vielä viikonloppuna JES! ;D

Piirrustukseni onkin jo valmis.
Voin kertoa, että se on tehty täysin Roope Ankan elämä ja teot kirjan pohjalta.
Samaa tapaa noudattaen kuin se jonka annoin Cavazzanolle (Löytyy myös fanart galleriastani-Aku keräilykuva).
Siksi ajattelin, että se olisi Rosalle oikein mieleinen.
Toivon, että pääsen antamaan sen hänelle. ::)
jho
Nonni. :) Rosa oli tänään Raisiossa ja sain häneltä nimmarin Elämä ja teot uusintapainokseen (hintaa 37e..) sekä piirrustuksen. Ite en päässyt paikalle, mutta äiti oli ehtinyt töidensä jälkeen sinne juuri ennen Rosan lähtöä. Kahteen asti Rosa ei ollut, koska väkeä oli käynyt niin harvakseltaan siellä.

Kuvia voin laittaa myöhemmin tänään.

Harmittaa silti kuinka huonosti tuo kiertue on järjestetty: oudoissa paikoissa ja outoihin aikoihin. Onneks Helsingin -keikka oli kohtuullisesti järkätty, vaikka sitä olis voinut vähän mainostaakkin.
Crosby
Kyllä minä tuon Rosan Hannu-kannen pois tuolta ostaisin jos jostain tulis 1600 euroa ylimääräistä rahaa. Vaikka lottovoitto. ;D Tuon kyllä laittais mieluusti seinälle. Barksin työt ne muuten vasta kalliita on. 6000 euroa oli samantien joku työ kolmen ekan joukossa mitä katoin. Jippeesilläkin oli harmillisen kalliita sellaisen olisin myös voinut hankkia. Vieläköhän niiden valikoimat tuosta tulevaisuudessa laajenee?
Kurmeloinen
Jep, varmasti ostaisin itsekin jos olisi rahaa. :D Kyllä noita varmaan tuonne lisää tulee välillä, jos joku raaskii myydä omiaan tuonne kauppaan (?) ... Rosalta kuulemma voi itseltäänkin kysyä hänen originaalikuviaan sähköpostin kautta, jos on kiinnostunut. :) Mutta fanipiirustustilauksia hän ei ota kuitenkaan vastaan mistään summasta. (ainakaan vielä o_O)

Edit: http://www.kvaak.fi/naytajuttu.php?articleID=976 Tällaista juttua Timo Ronkainen on kirjottanut Kvaakkiin, kun jutteli Rosan kanssa muutamat tunnit.

Lainaus:Faneja kutkuttavin kysymys koskee uusia tarinoita. Don Rosa ei ole tehnyt kahteen vuoteen uutta sarjaa. Onko sellaista tulossa?

– En usko. Aivan tällä hetkellä ei siltä näytä. Ellen todella innostu. He [kustantajat] eivät ole kiinnostuneita pitkistä tarinoista. He haluavat vain lyhyitä juttuja, jotta voivat laittaa nimeni kanteen. Ei kustannusporukkaa kiinnosta hyvät tarinat tai eeppiset jutut, he vain haluavat myydä sarjakuvia. Jatkoin puurtamista kaksi vuosikymmentä, koska tunsin sen velvollisuudekseni, kaiken sen faneilta, etenkin Euroopasta, saamani huomion vuoksi. Keskityin kokonaan siihen ja siitä tuli koko elämäni. Istuin kaiket päivät työpöytäni ääressä, siinä kaikki. Välillä vastailin sähköposteihin. Kaikki aikani meni tähän. Nyt kun minulla on mahdollisuus hieman rentoutua ja nauttia elämästä, haluan tehdä sen. Elämässä on niin paljon muutakin. En tosiaankaan voi silti sanoa olevani vielä eläkkeellä. Ehkä palaan vielä ankkojen pariin.

Siinäpä tuo sitten mitä Rosa on mieltä asiasta. Harmi...mutta kuten herra itsekin sanoo, ehkä hän palaa vielä ankkojen pariin. Selvästi on siis innostus laantunut tähän hommaan. Kun kustantamotkaan ei enää halua pitkiä ja hienoja tarinoita...pelkkää rahaa. ***kele.

Mutta antaa nyt Rosan nauttia elämästä ja ottaa lomaa tästä kaikesta, toivotaan sitten että tulevaisuus tuo ankkoja! Not all hope is gone. :)

Lainaus:tällä hetkellä olen kiinnostunut vain paprikoiden ja vihannesten kasvatuksesta pihamaallani, talon kunnostuksesta [naurua]. Eikä minulla ole noihin hahmoihin samanlaista tunnesidettä. Pidän enemmän Ankoista joiden parissa kasvoin. Into tekemiseen juuri nyt vain on kadonnut. Tällä hetkellä se tuntuu niin turhauttavalta. En silti sano ei koskaan.
Barksi
Nyt on hyvä aika sanoa - Mitä minä sanoin! Ei tullut tosiaan yllätyksenä tuo päätös.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39