Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
Kirjoittaja

Aihe: Don Rosa

(576 viestiä)
Karhula
Niinpä, vaikka piirrokset eivät niin loisteliaita olekaan niin käsikirjoitukset ovat mahtavia, koska niissä on käytettä hyvin järkeä, huumoria ja tosijuttuja. Oletkos muuten lukenut montaa Rosan tarinaa? Ajattelimpa vaan sillä ei moni hauku Rosan käsikirjoituksia huonoiksi. Jokaisella tosin oma miellipide... ::)
Fauntleroy
Ehkä Lumpair on lukenut vain Ankka Kuningas Arthurin Hovissa (joka ei sekään ole huono muttei paraskaan) ja Avaruuden valloittajat (tämäkään ei ole huono)? Ne eivät kyllä ainakaan anna Rosasta oikeaa kuvaa.

Lainaus käyttäjältä: KarhulaJokaisella tosin oma miellipide... ::)
Oma mielipide on joo, mutta juuri tuota mielipidettä ihmettelen. Rosan sarjakuvat ovat huumorisarjojen eliittiä. Ei siitä vain pääse mihinkään. Niille nauraa oikeasti!
Lumpair
Lainaus käyttäjältä: KarhulaOletkos muuten lukenut montaa Rosan tarinaa?
Hei! Tarpeeksi monta todetakseni että niitä ei ole tehty minua varten.

Terveisin Lumpair
Bomber
Äh, lopeta nuo Terveisin Lumparit. Muutenkin, sano yksi huono Don Rosa-tarina ja perustele sen "huonous" kunnolla. En muutenkaan voi ottaa sinua vakavasti. Vaikka jotkut eivät pidäkään Rosan piirroksista, hänen käsikirjoituksensa ovat huikeita, ykkösluokkaa, loistavia, ylitsepääsemättömän upeita jne. Odotan innolla vastaustasi ja varsinkin perusteluja.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: BomberÄh, lopeta nuo Terveisin Lumparit.
Miksi se pitäisi lopettaa? Menee aiheesta ohi (taas), mutta en kyllä näe syytä, miksei saisi laittaa omaa "tervehdystään" viesteihin.
TKal
Lainaus käyttäjältä: BomberÄh, lopeta nuo Terveisin Lumparit. Muutenkin, sano yksi huono Don Rosa-tarina ja perustele sen "huonous" kunnolla. En muutenkaan voi ottaa sinua vakavasti. Vaikka jotkut eivät pidäkään Rosan piirroksista, hänen käsikirjoituksensa ovat huikeita, ykkösluokkaa, loistavia, ylitsepääsemättömän upeita jne. Odotan innolla vastaustasi ja varsinkin perusteluja.
Eipä omassakaan viestissäsi ollut mitään perusteluja sille, miksi Rosan tarinat ovat mielestäsi niin loistavia. Vai oletko sitä mieltä, että Rosaa saa kyllä kehua mielin määrin sen kummemmin perustelematta, mutta kritiikin on oltava huolellisesti perusteltua? ::)
Bomber
Se, että minäkin kertaisin jo reilun sadan kehut vain eri muodossa ei toisi mitään uutta tähän keskusteluun. Kunnon perustelut harvinaisemmalle mielipiteelle taas avaisi uusia uria tällekin topicille.
Lumpair
Lainaus käyttäjältä: BomberSe, että minäkin kertaisin jo reilun sadan kehut vain eri muodossa ei toisi mitään uutta tähän keskusteluun. Kunnon perustelut harvinaisemmalle mielipiteelle taas avaisi uusia uria tällekin topicille.
Hei! Surkeahkot piirrokset eivät onnistu pelastamaan mahdollisesti hyvää käsikirjoitusta. Molempien pitää olla kohdallaan, muuten ei pysty lukemaan millään. Eikä tämä mielipide nyt niin harvinainen ole.

Terveisin Lumpair
Aku Vankka
Älkää nyt valittako (jokaisella toki on omat mielipiteensä) mutta en ymmärrä
miten joku voi haukkua Don Rosan piirroksia surkeahkoiksi :-X
Ymmärsin näet tuosta Lumpairin viestistä, että hän pitää Rosan piirroksia
surkeina.. korjatkaa toki jos olen väärässä.
Kurmeloinen
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaÄlkää nyt valittako (jokaisella toki on omat mielipiteensä) mutta en ymmärrä
miten joku voi haukkua Don Rosan piirroksia surkeahkoiksi :-X
Ymmärsin näet tuosta Lumpairin viestistä, että hän pitää Rosan piirroksia
surkeina.. korjatkaa toki jos olen väärässä.

Kyllä sen ymmärtää, jos jotkut pitävät Rosan piirroksia huonoina. Ovathan ne jopa aika tönkköjä välillä. Rosa ei ole mikään piirtämisen ammattilainen, ja tekee siksi kaiken näpertäen rystyset valkoisina. :) Ja onhan kaikki nämä AINA mielipidekysymyksiä. Se on kyllä totta, että näemmä suurin osa pitää herran piirtojäljestä.

Itse kyllä pidän kovasti Rosan piirtojäljestä..varsinkin hieman varhaisemmasta.
Lumpair
Hei! Se voi olla hieman outoa ainakin nuorimpien rosafanien mielestä että oma idoli saa risuja. Eihän Rosassa mitään vikaa silloin voi olla jos kunnolla itse fanittaa?

Terveisin Lumpair
Kurmeloinen
Onhan tuo totta. Ja kun häntä joka tuutista ylistetään "maailman parhaaksi ankkataiteilijaksi", niin se on sitten vähän kuin puoli totuus. :) ...mutta joo. Kyllä itsekin muistan vuosia sitten, hieman nuorempana ylistäneeni Rosaa aivan yli muiden. Nyt on saanut vähän toistakin näkökulmaa ja Rosa on laskeutunut muiden taiteilijoiden tasolle, ja piirtäjinä monet menevätkin heittämällä ohi. Varsinkin kun tuo ankkojen piirtäminen itseäkin kiinnostaa, niin Rosan tyyli ei ole se paras lähtökohta välttämättä ottaa vaikutteita, ja harjoitella.
TKal
Lainaus käyttäjältä: LumpairHei! Se voi olla hieman outoa ainakin nuorimpien rosafanien mielestä että oma idoli saa risuja. Eihän Rosassa mitään vikaa silloin voi olla jos kunnolla itse fanittaa?

Terveisin Lumpair

Asiallista puhetta. Oli oma mielipide mikä tahansa, pitää ymmärtää myös, etteivät kaikki ole samaa mieltä. Keskusteluunhan kuuluu se, että esitetään eri mielipiteitä asioista.

Itse pidän kovastikin Rosan töistä, mutta ymmärrän myös niitä, joille tuo Rosan jäykähkö tyyli ei uppoa. Huomattavasti vaikeampana asiana ymmärtää pidän sitä, miten jotkut nostavat Rosan Barksinkin yläpuolelle - ilman Barksiahan Don Rosasta ei olisi tullut edes ankkapiirtäjää, Roope Ankkaa ei olisi keksitty jne.
Karhula
Jep. Ensi vaikutelma Rosasta on se, että "piirrosjälkiähän on aivan mahtavaa", mutta kun sitä pari vuotta katselee ja mietiskelee huomaa ettei se niin ihmeellistä ole vaikka monet pitävätkin hänen tyylistään. Onhan se toki hienoa ja yksityiskohtaista, mutta myös jäykkää. Rosan alkutyylihän ei niin hirveän jäykkää ollut ja se sai minut hyvälle mielelle, mutta varsinkin nämä 2000-luvun jutut ovat todella jäykkiä. Käsikirjoituksethan tietysti ovat mielestäni aivan mahtavia ja haluaisin nähdä sen päivän kun joku nousee (minun mielestäni) Rosan käsikirjoituksien edelle. ::) Lumpairilta asiallista puhetta.
Crosby
Sama vääntö se täällä jatkuu taas. Heh. Asia kuin asia niin keskustelupalstoja käyttäneenä ja kiertäneenä suurimmat tähdet saavat myös pahinta kritiikkiä monesti. Ihan ymmärrettävääkin tuo on sillä moni ''fanittaa'' vain sen perusteella, että on kuullut nimen monesti tjms. Lisäksi myös osaa ällöttää tämä epäköhtä jolloin vaikkei suuresti tekijää inhoaisikaan alkaa vihaamaan tätä tämän turhan fanituksen takia. Ymmärrettävä juttu tämäkin. Oma kantani lienee selvä kaikille tätä ketjua lukeneille eli sitä ei jaksa toistella.

Loppuun voisi ottaa esimerkin, Jatkoajan keskustelupalstalta, joka on jääkiekkoon keskittynyt, mutta lienee yksi Suomen suurimpia ja asiallisempia aiheesta kuin aiheesta. Siellä Kimi Räikkönen saa aivan järjetöntä kritiikkiä, joka asiasta. Teki mies mitä vain osan mielestä väärin on mennyt ja kuskissa se vika vaan on. Vääntö siellä toki aivan eri sfääreissä, esim. jos Räkältä hajoaa moottori se on kuljettajan vika näiden inhoajien mielestä. Ei Rosan suhteen sentään lähelläkään olla näin hullua vääntöä ja väittelyä, mutta jotain samaa näiden kiinnostavimpien nimien kohdalla voi olla huomattavissa. No hyvähän se on, että keskustelua on, mutta perustelut on syytä pitää kunnossa, mutten homma karkaa käsistä. Molempien osapuolien puolesta ja vastaan osalta.

En tiedä oliko tästäkään viestistä mitään hyötyä menikö jo liian kaukaa haetuksi ja teksti ihan ufoksi, mutta yritinpähän ainakin tuoda tällaisen näkökulman asiaan.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39