Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
Kirjoittaja

Aihe: Don Rosa

(576 viestiä)
Barksi
Kai Saarto tietää kertoa seuraavaa Kvaakissa:

Lainaus:Matkan jälkeen Donille on tiedossa lisäleikkauksia silmien suhteen. Eikä näkö luultavasti koskaan parannu edes entiselle huonolle tasolle, näön menetys kokonaan oli todella lähellä.

Oma arvioni on että Rosan uran jatkuminen piirtäjänä on erittäin epätodennäköistä.

Tuolla matkalla tarkoitetaan eräänlaista Eurooppa-kiertuetta, Suomi ei taida siihen kuulua.
jojo3
Pistetääs tänne tälläinen pieni kysely.

Eli mikä on mielestänne huonoin Don Rosan tarina?

Huonoin tarina mun mielestä on ehdottomasti Ankka Kuningas Artturin hovissa. Se tarina vaan ei iske sitten millään, juoni on jotenkin vain tylsä. Muutenkin... se on todella surkea tarina.
Lisään tähän kun saan kehitettyä paremmat perustelut.
Kreach
Jep Ankka kuningas Arthurin hovissa on ylivoimaisesti tylsin ja oudoin tarina. Lisäksi ärsyttää, kun "luolamiehet", jotka siinä ovat puhuvat outoa slangia ja sitä on älyttömän ärsyttävä lukea. Muutenkin sarja on epäuskottava ja ei se haittaa niin paljon, mutta yleensä Rosan epäuskottaviin tarinoihin (mm. Paino-ongelmia) on saatu hauskoja vitsejä, mutta Arthurin hovissa ei ole mitään hauskaa. Sori vaan, Rosa!

Pakko myös sanoa, että Kadonneen kirjaston vartijat ei oikein iskenyt. Jotenkin todella tylsä seikkailutarina...

Mutta teidän mielestä PARAS Rosa tarina? Itse pidän eniten Hollantilaisen Salaisuudesta ja Pako Kielletystä Laaksosta -tarinoista. Jälkimmäisen mahtava kohtaus, jossa pojat kysyvät, että entäs jos Roope-setä onkin kateellinen Akulle, eikä päinvastoin, on vaan niin loistava kohtaus ja kun mukana tarinassa on vielä dinosaurukset niin... Hollantilaisen salaisuus puolestaan on vaan hyvä seikkailu-arteenetsintä tarina.
Bomber
Samaan kallistun minäkin. Idea sinänsä oli jo jotenkin älytön. Tarinaan oli saatu sähläystä, mutta huonoa sellaista, mikään tohelointi ei naurattanut pätkän vertaa. Ruudut vaikuttivat ahtailta ja painostavilta, ne kun oli ahdettu ihan täyteen yksityiskohtia. Pahin miinus oli suomentajien liioittelu. "Shaxin pää pallille!" Jos tarinaan olisi lisätty vähän heikompi aksentti, ei joka puhekuplaa olisi tarttenut miettiä tyyliin: hmm.. saksitaan pää pallille... Mikä on saxi. Kyllähän minä tiedän että ne oli se germaaninen heimo, mutta silti.
hjhh
Kyllähän täälläkin ollaan ihan samaa mieltä.
Monesti ollaankin jo Jojon kanssa haukuttu tätä Ankka kuningas Arthurin hovissa -tarinaa.
Se ei vaan ole ikinä iskenyt muhun.
Harvinaisen tylsä Rosan sarjaksi.
Jos se jossain tulee vastaan hyppään tylysti usein sen yli.

Toinen Rosan sarja, joka ei oikeen iske on Roope-setä Windigojen mailla.
Jotenkin tylsä, eikä kovin hauska.

Rosan parasta tarinaa on paha sanoa. Niitä on niin monta.. ;)
The Aku Man
No laitetaa tää kysymys viel tännekki...Sellanen kysymys että, minkä Don Rosan kirjan näistä ostaisin?...omia mielipiteitä...tahdon vastaukseen myös miksi tämän ostaisin. Tästähän voisi tehdä aiheen Kumman ostaisin? tai jotain tommosta...tosin ois aika turha. Elikkäs mikä noista?

*Musta Ritari ja muita Don Rosan parhaita (vahvin ehdokas)
*Sammon salaisuus ja muita Don Rosan parhaita (Suomi)
*Temppeliherrojen kätketty kruunu ja muita Don Rosan parhaita
* Roope Ankan elämä ja teot 2
Crosby
Lainaus käyttäjältä: The Aku ManNo laitetaa tää kysymys viel tännekki...Sellanen kysymys että, minkä Don Rosan kirjan näistä ostaisin?...omia mielipiteitä...tahdon vastaukseen myös miksi tämän ostaisin. Tästähän voisi tehdä aiheen Kumman ostaisin? tai jotain tommosta...tosin ois aika turha. Elikkäs mikä noista?

*Musta Ritari ja muita Don Rosan parhaita (vahvin ehdokas)
*Sammon salaisuus ja muita Don Rosan parhaita (Suomi)
*Temppeliherrojen kätketty kruunu ja muita Don Rosan parhaita
* Roope Ankan elämä ja teot 2

No jos et omista tuota Elämä ja teot ykkösosaa ei kannata ehkä vielä kakkosta ostaa. Kannattaa kuunnella ihan omaa päätään ja ostaa se mikä itsestä parhaalta tuntuu. Tietysti voit tsekata kirjoista sen missä on eniten tarinoita joita et ole lukenut tai minkä kirjan saisit nyt halvalla.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: The Aku Man*Musta Ritari ja muita Don Rosan parhaita (vahvin ehdokas)
*Sammon salaisuus ja muita Don Rosan parhaita (Suomi)
*Temppeliherrojen kätketty kruunu ja muita Don Rosan parhaita
* Roope Ankan elämä ja teot 2

Itse sanoisin, että joko Musta Ritari tai Elämä ja teot 2. Temppeliherrat olisi seuraavaksi, ja sammon salaisuus sitten. Temppeliherrat sen takia, että sisältää enemmän seikkailutarinoita: Temppeliherrojen kätketty kruunu, Andien kutsu, HMRA sekä Kroisoksen aarre. Lisäksi Rosan melkein parhaat 10-sivuiset Tyylittä taaplaten ja Hopealautasella.

MUSTA RITARI JA MUITA DON ROSAN PARHAITA

Loistavia sarjoja mukana mm. Musta Ritari, Eldoraksen viimeinen valtias sekä lempi Rosa seikkailuni Hollantilaisen salaisuus. Hauskoja 10-sivuisia ei kyllä tässä kirjassa ole, ja Kolmoistiktalialaisen merkki ja KASVATUSOPPIA eivät minun suosikkeihin kuulu, ei Maa Hyökkääkään. Muut tarinat kuitenkin loistavia!

RAEjT II
Upea teos, paha sanoa mitään. Kaikki loistavia seikkailu tarinoita, mutta jos 10-s vitsitarinoista pitää, kannattaa tämä jättä hyllyyn.

TEMPPELIHERROJEN KÄTKETTY KRUUNU JA MUITA...
Tämä sisältää sekä 10-sivuisia, että seikkailuja, joten sinänsä tämä voisi sittenkin olla paras ostos ja varsin veikeä on myös tuo nimikko tarina: Suorastaan rakastan sitä ja Kirjettä kotoa.

SAMMON SALAISUUS JA MUITA DON ROSA PARHAITA
Paljon 10-sivuisia, jos niistä pitää niin tämä opus ehdottomasti!
The Aku Man
Kiitos Crosbylle ja Kreachille vastauksista! Päätin ostaa sitten tuon Temppeli herrojen kätketty kruunu ja muita Don Rosan parhaita, koska Musta Ritarin olen lukenut aikas monesti. Nyt pitäis vaa löytää joku liike, josta sais ton halvalla.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: The Aku ManPäätin ostaa sitten tuon Temppeli herrojen kätketty kruunu ja muita Don Rosan parhaita, koska Musta Ritarin olen lukenut aikas monesti. Nyt pitäis vaa löytää joku liike, josta sais ton halvalla.
Pistän vähän hintoja jos netistä ajattelit ostaa:

Suomalainen.com
36,50€

AdLibris.com
31,30€

Bookplus.fi
Suosittelen tätä, hinta tarjouksessa 24,95€
The Aku Man
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyLainaus käyttäjältä: The Aku ManPäätin ostaa sitten tuon Temppeli herrojen kätketty kruunu ja muita Don Rosan parhaita, koska Musta Ritarin olen lukenut aikas monesti. Nyt pitäis vaa löytää joku liike, josta sais ton halvalla.
Pistän vähän hintoja jos netistä ajattelit ostaa:

Suomalainen.com
36,50€

AdLibris.com
31,30€

Bookplus.fi
Suosittelen tätä, hinta tarjouksessa 24,95€

Kiitos, mut huomasin just et Akkarin nettisivuil tää maksaa 19€ Kiitos kumminkin Fauntleroylle.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: The Aku ManKiitos, mut huomasin just et Akkarin nettisivuil tää maksaa 19€ Kiitos kumminkin Fauntleroylle.
+ postikulut 5€ + käsittelykulut 1€/kirja. Eli siis 25 €.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: BarksiLainaus käyttäjältä: The Aku ManKiitos, mut huomasin just et Akkarin nettisivuil tää maksaa 19€ Kiitos kumminkin Fauntleroylle.
+ postikulut 5€ + käsittelykulut 1€/kirja. Eli siis 25 €.

...mutta bensakulut jos lähdet autolla kaupasta ostamaan on enemmän kuin 5 snt, ja paremmin tulee suoraan kotioven eteen. Itse ostaisin akuankka.fi:stä.
Barksi
Ota huomioon, että kaikki eivät asu kilometrien päässä kaupoista.
Kreach
JOS lähdet. Ja on se mukavampi muutenkin ostaa sellanen ei kaupassa kaikkien sormien hiplailun alainen kovakantinen kuin lähes koskematon ja uusi. Lisäksi opus tulee ihan kotiovelle, mutta toisaalta kaupasta saisi nopeammin.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39