Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Kirjoittaja

Aihe: Jääkiekon SM-Liiga ja MM-kisat

(382 viestiä)
The Aku Man
Teemu Selänne,Antti Pihlström,Sami Lepistö ja Janne Niskala liittyvät Suomen mm joukkueeseen.
Joni Pitkänen taas joutuu jättämään kisat väliin. :-[Koska hänellä on loukkaantuminen.
Paketti näyttää olla todella hyvässä jamassa sentteri osastolla.Myös laiturit on nyt kilpailu kykyiset,kun Selänne tuli.Puolustus on sitten suurin kysymysmerkki. ???
No Perjantaina alkaa.Suomen osalta tosin lauantaina.
Bomber
Aiaiaiaiaiaiai! Vai että Crosby oikein pelkäs Saksa-peliä!? Germanneja vietiin kahville harvase minuutti! Varsinkin Mikon alivoimaveivit oli tosi hienoa katseltavaa! 1-5! Mikko Koivu nousi kyl selkeeks avainpelaajaks täs matsissa. Syöttöpelikin kulki oikein mallikkaasti. Ei siinä ollu Strumeilla sun muilla mitää sanomista!
TKal
Minusta Suomi voitti pelin yllättävän selkeästi. Ei Suomi nyt kuitenkaan mitenkään valtavan ylivoimainen Saksaan verrattuna ollut, vaikka voiton kyllä ansaitsikin. Mikko Koivun otteet olivat loistavia, toivottavasti jatkaa seuraavissakin otteluissa samaan malliin.
Bomber
Antti Pihlströmkin ansaitsi kyllä paikkansa nyt kokoonpanossa sillä 4-1 maalin esityöllä.
Eka polki karkuun pakilta seläntakaa ja sit nappisyöttö Hyvöselle ja siellä lepää.
Kukas katto matsin kokonaisuudessaan? Ei näy, ei näy ;D
jojo3
Lainaus käyttäjältä: BomberKukas katto matsin kokonaisuudessaan? Ei näy, ei näy ;D
Juu, mä katoin. "Siinä joutui Saksan maalivahti toteamaan: Ei näy, ei näy, ei näy" ;D

Crosby, oletko vielä sitä mieltä että Hyvönen on turha? Itse en ole ainakaan missään vaiheessa ollut, ja tämän matsin jälkeen en ainakaan tule olemaan. Hyvönen pelasi hyvän pelin. Mutta Mikko Koivu oli kyllä hyvässä vireessä. Mutta se Koivun eka maali oli kyllä Peltosen ansiota, oli se niin namupassi.
Crosby
Lainaus käyttäjältä: BomberAiaiaiaiaiaiai! Vai että Crosby oikein pelkäs Saksa-peliä!? Germanneja vietiin kahville harvase minuutti!
Kyllä pelkäsin melko lailla varsinkin ennen Selänteen tuloa, joka paransi mahdollisuuksia huomattavasti. Suomelta tosiaan hieno peli ja numerot olivat ihan oikeutetut. Saksa oli myös todella hyvä ja fyysinen ja esim. Ruotsi ja Tshekki olisi olleet todella tiukoilla sitä vastaan. Eikä se Suomikaan helpolla päässyt. Ensimmäinen erä 0-0 ja toisen jälkeen 2-1. Koivun hieno alivoimamaali ratkaisi vasta pelin. Sen jälkeen tehtiin vielä pari nättiä pörsää. Ei paljon parempaa avausta olisi voinut toivoa.

Lainaus käyttäjältä: jojo3Crosby, oletko vielä sitä mieltä että Hyvönen on turha? Itse en ole ainakaan missään vaiheessa ollut, ja tämän matsin jälkeen en ainakaan tule olemaan. Hyvönen pelasi hyvän pelin.
Hyvönen oli positiivinen yllätys ja ansaitsee kyllä paikkansa. Vielä ei tosin joutunut yv:llä kunnon testiin. Saa nähdä miten pärjää pakin paikalla yv:llä, kun Kanada ja Yhdysvallat tulee vastaan. Tasakentällisin Hyvöstä auttoi myös paljon Pihlströmin hieno peli jota osasin odottaa ja onneksi otettiin heti kolmosketjuun mukaan. Kyllä Hyvönenkin toki osansa teki, mutta Pihlström siivitti Hyvösen ja Kapasen vielä parempaan vireeseen. Kapanen tosin oli vielä vaisu. Olinhan minä jo tosin sitä mieltä aiemminkin, ettei Hannesta ensimmäisenä pudotettaisi, mutta yllätys oli joka tapauksessa Hyvönen. Mikäs siinä, jos meno jatkuu niin antaa mennä vaan. Aina hyvät pelaajat kelpaa.

Pakistossa ihmettelin, miksi Lepistö jätettiin pois ja Luoma pääsi pelaamaan. Ehkä sitten Luoman leiritys, isompi koko ja ikä ratkaisivat, mutta pidän Lepistöä paljon parempana kuin Luomaa. No Samilla on onneksi vielä monet kisat edessä.

Mielenkiintoista nähdä myös mitä tehdään Saku Koivun suhteen. Hieno pelaaja ja johtaja kyseessä ja oma lempipelaajani. Samalla saataisiin Selänne-Koivu tutkapari kasaan. Muuta haittaahan tästä ei olisi kuin, että Mikko joutuisi kolmossentteriksi ja Kapanen kenties vilttiin. Kapanen tosin oli huono ja jos tämä Mikolle sopii ja Saku on halukas tulemaan mieluusti otetaan vastaan. Jos Saku tulisi ajattelisin itse ketjut näin:

J.Jokinen - O.Jokinen - Peltonen
Selänne - Koivu - Pihlström
Ruutu - Koivu - Hyvönen
Bergenheim- Hahl - Pyörälä

Mahtavaa olisi jos Saku vielä tulisi. Itse heittäisin rohkeasti Pihlströmin kakkoseen/ykköseen tuomaan vauhtia ja energiaa. Mutta katsellaan mitä tapahtuu.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: CrosbyJ.Jokinen - O.Jokinen - Peltonen
Selänne - Koivu - Pihlström
Ruutu - Koivu - Hyvönen
Bergenheim- Hahl - Pyörälä

Tossa olis kyllä 3 ekaa ketjua ihan loistavia, ite kyl pistäsin Kapasen sentteriks.
Crosby
Lainaus käyttäjältä: BomberLainaus käyttäjältä: CrosbyJ.Jokinen - O.Jokinen - Peltonen
Selänne - Koivu - Pihlström
Ruutu - Koivu - Hyvönen
Bergenheim- Hahl - Pyörälä

Niin Hahlin tilalle vai? Itse en laittaisi sillä Hahl ja Pyörälä pelaavat hyvin yhteen ja ovat jo kauan pelanneet yhdessä. Kapanen oli myös huonompi kuin Hahl eilen.

Tossa olis kyllä 3 ekaa ketjua ihan loistavia, ite kyl pistäsin Kapasen sentteriks.
The Aku Man
Hieno homma et Suomi otti tyylipuhtaan voiton ekast ottelusta.Listaan tähän minun mielestä onnistujat ja epäonnistujat.

Onnistujat:
A Pihlström:Mies yllätti minut täysin.Hän pelasi ennakko luulotonta ja kypsää peliä.
H Hyvönen:Hänkin yllätti täysin minut.Hyvönen pelasi loistavasti yhteen Pihlström kanssa
M Koivu:Mies jonka viimeiset kaksi mm-kisaa on mennyt tehoin 2+2 täräyttää taululle tehot 2+1 kertoo jo kaiken.Upea alivoima soolo täydensi ennestään jo upean illan.Suomen paras pelaaja.
Suomen maajoukkue:Pelasi loistavaa peliä.Valmistautuminen oli täydellinen.Kyllä tästä on hyvä jatkaa tulevaisuutta.

Epäonnistujat:
T Selänne:Odotin mieheltä loistavaa Saksa ottelua,mutta se jäi näkemättä.Eiköhän hän petraa tasoa kisojen kuluessa.
A Salmela:Vähän epävarmaa peliä.Taisi poikaa jännittää eka arvokisa ottelu.
N Bäckström:Kiekot pomppi aika paljon mieheltä eteen,mutta pelasi hyvän pelin siitä huolimatta.
Barksi
Selänne epäonnistuja? Olen kyllä täysin erimieltä. Eikös hän tehnyt maalinkin. Muutamia loistavia syöttöjä ja hyvää ylivoimaa. Kaikkea muuta kuin epäonnistuja.
jho
Ihan hyvä peli Suomelta. Koivu-Ruutu on oikee unelmakaksikko, mutta Jokinen jäi vähän varjoon. Kai se Jussi sieltä herää, kun saa pelejä alle. Paljon hehkutettu Suomen ylivoimapeli toimi myös hyvin.

Mertarannalta ihan ok selostus Suomen pelissä, mutta Niki Juusela selosti sen Ruotsi-Valko-Venäjä matsin niin pa***sti kun vaan voi selostaa. Siis jos Valko-Venäjä johti ottelua pariin otteeseen ja Ruotsi menee jossain kolmannen erän puolivälissä 5-6 johtoon niin ei kai se peli siihen ratkea? Mut Niki Juusela toteaa: "Nyt on kyllä Valko-Venäjä lyöty ja Ruotsi karkaa tavoittelemattomaan johtoon" tai jotain muuta p**kaa tohon tyyliin, kun peliä on jäljellä puol erää ja Valko-Venäjä ois ihan hyvin voinu nousta vielä tasoihin. Mut ei siitä muuta kunhan Mertsi selostaa Suomen pelit.

Lainaus käyttäjältä: The Aku ManEpäonnistujat:
T Selänne:Odotin mieheltä loistavaa Saksa ottelua,mutta se jäi näkemättä.Eiköhän hän petraa tasoa kisojen kuluessa.
Välillä Teemu meni kaksinkamppailuihin vähän löysästi, mutta muuten Teemulta ihan hyvä ottelu ja tehot 1+0 (?) niin ei kai pitäis kauheesti valittaa. Tosin oishan se Väänänen (vai kuka sen syötön anto?) voinu itekki heittää siitä maalin. ::) Teemu ei oikeestaan ollu onnistuja eikä epäonnistuja.
Crosby
Minusta Suomella ei epäonnistujia ollut. Sellaisia ketkä voivat tasoaan nostaa paljonkin oli minusta:

-Peltonen
-J.Jokinen
-Kapanen

Noilla kolmella jäi vielä rutkasti petrattavaa. Puolustuksessa Luoma oli pulassa, mutta sitä osasinkin odottaa. Hoiti sentään ruutunsa vielä kelvollisesti tasoonsa nähden. Hieno peli Suomelta ja jos loput kulkee yhtä hyvin ei enempää voi pyytää. Eri juttu sitten mihin asti Suomen huippupeli riittää...
The Aku Man
Lainaus käyttäjältä: BarksiSelänne epäonnistuja? Olen kyllä täysin erimieltä. Eikös hän tehnyt maalinkin. Muutamia loistavia syöttöjä ja hyvää ylivoimaa. Kaikkea muuta kuin epäonnistuja.
Minun mielestä Selänne pystyisi pelaamaan paljon paremmin mitä pelasi Saksa pelissä.Meni joihinkin kaksin kamppailuihin vähän liian löysästi. Maalikin tuli aika avopaikasta, jos siitä ton tasoinen maalintekijä ei oisi onnistunut niin aika pahasti oisi saannut mokata. Niko Kapanenkin oli todella vaisu ja Jussi Jokinen jäi hyvän kaksikon T Ruutu-M Koivun varjoon.
The Aku Man
Mä alan itkee kohta! Jatkoaika voitto Norjaa vastaan ei ei ei näin pojat. Tais olla Suomi vähän liian itsevarma voitosta! Nyt pelottaa todella todella paljon miten Slovakiaa vastaan pelataan.
Bomber
Nyt ei kyllä tiedä mitä tekisi. Oltiin liian varmoi voitosta, jo sillo oltii ku laitettiin epävarma ja kokematon untuvikko Vehanen tolppien eteen. Muutenkin aivan surkeaa peliä Suomelta. En kylläkään kattonu...
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26