Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Kirjoittaja

Aihe: Jääkiekon SM-Liiga ja MM-kisat

(382 viestiä)
TKal
Todella surkeaa peliä Suomelta, tulokseen ei todellakaan voida olla tyytyväisiä. Alku (jota en nähnyt, aloin seuraamaan peliä n. 10 minuutin kohdalla) oli kuulemma ollut Suomelta hyvää peliä, mutta Norjan tasoituksen jälkeen oli peli mennyt huonoksi.

Minusta Vehasen laittaminen tolppien väliin ei ollut typerä temppu, ihan hyvähän se on säästellä Bäckströmiä tärkeimpiin peleihin.
jho
Lainaus käyttäjältä: Bomberlaitettiin epävarma ja kokematon untuvikko Vehanen tolppien eteen.Vai epävarma ja kokematon? Ehkä MM-tasolla kokematon, mutta muuten ei. Ja epävarma? Ensimmäistä maalia en pistäisi Vehasen piikkiin (olisi varmaan voinut mennä Nikellekkin), mutta toisen Vehanen olisi voinut hyvinkin torjua. Kapeassa kaukalossa on erilaista sijoittua kuin eurooppalaisessa ja yleensä Petri peittää ihan hyvin kudit, mutta pakko niitä joskus on mennä. Loppu pelin Vehanen pelasi hyvin ja varmasti vaikka vetoja tuli vähän ja vielä aika harvakseltaan. Ja toisen maalin olisi voinut ehkäistä aktiivisemmalla av-neliöllä. Tappio ei siis missään nimessä ollut Vehasen syytä. Suomen hyökkääjät tuhlasi ajoittain paikkoja oikein urakalla (mm. O. Jokisen läpiajo).

Pelin alussa Suomella riitti energiaa ja avausmaali tuli hyvissä ajoin, mutta sitten tapahtui jotain. Norjan tasoituksen jälkeen Suomen peli muuttui sekavaksi ja takkuisaksi. Norja sumputti keskialueen taitavasti ja Suomi hakkasi kuin päätä seinään, mutta ei se seinä siitä hajonnut. Nopeammat avaukset ja eikä liian lyhyitä syöttöjä ennen keskialuetta ja keskialueella. Siten se sumppu olisi varmaan avautunut.

Tulokseen tuskin kukaan on tyytyväinen (paitsi Norjalaiset), mutta kun Saku liittyy joukkueeseen niin kokoonpanot muuttuvat ehkä jo ennen Slovakia -peliä. Ja tän pelin pisteet ei vaikuta mitenkään Suomen jatkoon, jos Suomi ja Saksa voittavat seuraavat pelinsä.
Crosby
Huono peli Suomelta. Sumppu ei auennut kunnolla kuin viimeisessä erässä ja jatkoajalla ja silloin piti taas maalinteon tökkiä. Vastustajan veska Grotnes oli tosin myös hyvä ja Norja noudatti ja toteutti taktiikkaansa hienosti. Siitä kunnia siis heille. Suomi oli huono ja Norja hyvä. Eihän tuolla taktiikalla monia pelejä hoideta, mutta silloin tällöin pisteitä kyllä tulee.

Vehasta on täysin turha syyttää sillä maalit eivät olleet mitään helppoja. Torjuttavissa ehkä molemmat muttei missään nimessä helppoja. Aika vaikea tilanne se on, kun tulee harvakseltaan vetoja ja ne taas on hyviä. Todella vaikea paikka kylmänä niitä torjua, joten kyllä Vehanen ruutunsa täytti. Kenttäpelaajilla on kaikilla paljon varaa parantaa. Tosin tuskin tällaista sumppua enää tuleekaan vastaan, mutta peli toimi hyvänä herätyksenä. Osin tällaista pystyi jopa odottamaan, mutta silti menin veikkaamaan Suomea pitkävetoon sen olemattomasta kertoimesta huolimatta ja kuinkas kävikään - 20€ voitto meni kaivosta alas Suomen kustessa 1.02 kertoimellaan. Kyllä otti jälkeenpäin aivoon, että miksi Suomen siihen edes otin.

Ainut positiivinen asia eilen oli Saku Koivun tulo, joka saa ketjut vähän järkevimmiksi. Ykkönen ei nimittäin ole toiminut. Nyt Koivu ja Selänne yhteen niin pitäisi pelin parantua. Uskon, että Slovakia kaatuu noin 5-2 lukemin.
jho
Lainaus käyttäjältä: CrosbyNyt Koivu ja Selänne yhteen niin pitäisi pelin parantua.Herra Shedden haluaa Koivu-Koivu yhdistelmän, mikä meinaa sitä, että M. Koivu-Ruutu tai S. Koivu-Selänne tutkapareista jompikumpi hajoaa. Mä en näe Koivu-Koivu yhdistelmää kovin hyvänä sillä se sotkee Suomen kentällisiä ihan uusiksi. Mielummin Tammisen mainitsema "kolmen super" Selänne- O. Jokinen- S. Koivu ja sitten se M. Koivu-Ruutu tutkapari säilyisi myös. Noh, huomenna se varmaan selviää.

PS. Myös mun pitkäveto meni harakoille kun Saksa voitti Slovakian. Suomea en viittiny pelata ku oli tosiaan aika mitäänsanomaton kerroin. Kympin panos kuitenkin meni. :-
Fauntleroy
Huuh, 3-2 Suomelle kahden erän jälkeen....
TKal
Kyllä siellä näyttäisi S. Koivu-Selänne-yhdistelmää pukkaavan: http://www.jatkoaika.com/maajoukkue.php ... it&id=7733
Bomber
Ja jymy-yllätyksiä tapahtuu! :o Norja voitti Saksan eli Slovakia tippu omasta lohkostaan! :o
Aika tiukoille meni toi kolmas erä: ei saatu yhtää laukaust maalii kohti ja sit Hyvöne
lähti istumaan vitosta.
jho
Lainaus käyttäjältä: BomberHyvöne lähti istumaan vitosta.Suihkuun se lähti.
The Aku Man
Hyvä et Suomi pysty voittamaan Slovakian. Kyllä on tällä hetkellä suurin yllätys ollu et Slovakia lähti karsintaan. Hyvä et Ruotsi hävis eilen Sveitsille 4-2. Ai meinaa Shedden tehä S Koivu-Selänne ja M Koivu-O Jokinen yhdistelmät. Toivottavasti ne onnistuu. Nyt Suomen pelit jatkuvat Latviaa vastaan.

TAISTELE SUOMI!!!!
Deme
hienoa että Saku Koivu tulee pelaamaan suomeen ja vielä selänteen ketjuun! :)
jojo3
Slovakia-peli tuli onneksi kotiin, tosin oli kyllä kovan takana.

Olli Jokinen on ollut näissä kisoissa aivan hukassa, varsinkin eilen. Aina kun tuli joku syöttö joka meni suoraan vastustajalle, tai joku sähläsi kiekon kanssa, niin melkein aina O. Jokinen asialla. O. Jokisella on kyllä vielä paljon parannettavaa.

Lainaus käyttäjältä: The Aku ManHyvä et Ruotsi hävis eilen Sveitsille 3-2.
Ruotsi hävisi 4-2. Sveitsi teki 7 sekkaa ennen loppua tyhjiin.
The Aku Man
Lainaus käyttäjältä: jojo3Slovakia-peli tuli onneksi kotiin, tosin oli kyllä kovan takana.

Olli Jokinen on ollut näissä kisoissa aivan hukassa, varsinkin eilen. Aina kun tuli joku syöttö joka meni suoraan vastustajalle, tai joku sähläsi kiekon kanssa, niin melkein aina O. Jokinen asialla. O. Jokisella on kyllä vielä paljon parannettavaa.

Lainaus käyttäjältä: The Aku ManHyvä et Ruotsi hävis eilen Sveitsille 3-2.
Ruotsi hävisi 4-2. Sveitsi teki 7 sekkaa ennen loppua tyhjiin.

Joo sori muistelin samalla kun kirjoitin Suomi matsia ja siitä tuli 3-2. Eli Suomi pelaa välisarjassa Latviaa,Kandaa ja Usaa vastaan. Latvia ottelu alkaa poikkeuksellisesti jo 18.30 Suomen aikaa.
Kyllä OJ on ollu paha pettymys niinkuin jojo3 sanoi. Eka ottelu meni loistavasti, mutta sitten on kone vähän yskiny. Toivottavasti kenttien sekottaminen auttaa joukkuetta, eikä sekoita peliä vielä lisää.
Fauntleroy
Sakun tultua voin minäkin laittaa oman listani:

1. Suomi voittaa MM-kultaa 13 vuoden jälkeen
2. Kanada (nämä kaksi joukkuetta ovat joka tapauksessa finaalissa, järjestys on näin, tai toisinpäin)

3. Venäjä tulikin jo välierissä Suomea vastaan
4. Ruotsi

5. USA
6. Tshekki
7. Saksa
8. Sveitsi
9. Tanska
10. Norja
11. Latvia
12. Valko-Venäjä
13. Slovakia
14. Italia
15. Slovenia
16. Ranska

Kutakuinkin näin se menee.
The Aku Man
Kommentia Fauntleroyn listaan: Ruotsi neljäs? Ruotsihan on pelannut iha sika huonoa peliä. Voitti munkilla Valko-Venäjän ja hävisi Sveitsille. Muuten ihan suunilleen paitsi, että minun listassa Norja ja Valko-Venäjä on korkeammalla. Muistakaa kattoa Suomi-Latvia 18.30!
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: The Aku ManKommentia Fauntleroyn listaan: Ruotsi neljäs? Ruotsihan on pelannut iha sika huonoa peliä. Voitti munkilla Valko-Venäjän ja hävisi Sveitsille. Muuten ihan suunilleen paitsi, että minun listassa Norja ja Valko-Venäjä on korkeammalla. Muistakaa kattoa Suomi-Latvia 18.30!
No joo, laiton lähinnä siksi kun sinne tuli aika kova maalivahti. Mutta kieltämättä, ei se Ruotsia pelasta. Ehkä USA, Tshekki ja Ruotsi voisi olla toisinpäin.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26