Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Kirjoittaja

Aihe: Jääkiekon SM-Liiga ja MM-kisat

(382 viestiä)
wierii2
Joo, Norjan kerroin oli Tsekkejä vastaan yli 15.

Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariLainaus:Jos, Tanska voittaa, kisat ovat ohi. Jos Saksa voittaa, kisat ovat ohi.
Eli mielestäsi Suomella ei ole mitään mahdollisuuksia?

Tälläisellä pelillä ei ole. Paikoista pitää tehdä maalit! Kaksi maalia kahteen peliin on luvattoman huono saldo. Jos ei uutta ideaa hommaan löydy, niin kisat ovat aika nopeasti ohi, etenkin jos Ruotsi saa vahvistuksekseen Red Wingsin NHL-tähdet...

Olen tässä asiassa pessimisti, tiedän sen, mutta minusta Suomen tämänhetkisellä pelillä kaadetaan korkeintaan USA, ja sekin jatkoajalla. Vehansen huippukopit pitivät viimekin pelissä Saksan takana... Olihan Vehasen peli hieno, mutta silti...
Aku Vankka
Vaikka Suomi voittaisi USA:n jatkoajalla, ollaan me silti jatkossa, vaikka Saksa voittaisi Tanskan, koska: Suomella nyt 3 pistettä, ja-voitto = 2 pistettä, yhteensä 5 pistettä. Saksalla nyt 2 pistettä, voitto Tanskasta varsinaisella peliajalla = 3 pistettä, yhteensä 5 pistettä. Suomi voitti Saksan joten ollaan jatkossa.

Toki myös Tanskan voittaessa Saksan me ollaan jatkossa, kävi USA-pelissä miten tahansa. Eiväthän ne lisäpisteet kuitenkaan mitään haittaa, kun on ruottalaiset sunmuut tulossa vastaan...

//Arvasin! Tanska ei viitsi ottaa Saksa-peliä tosissaan ja jättää tähtipelaajansa pois illan kokoonpanosta. Saksa pelaa varmasti tosissaan, koska ei halua pudota (saksalaisille tämä on nimittäin kuolemanottelu - jos he häviävät, he putoavat) joten Suomen on siis voitettava USA.
akuankka1313
Suomella on sitten pakkovoiton paikka. :)
wierii2
Panokset ovat kovat: Voittaja jatkaa, häviäjä lähtee karsintasarjaan.
akkaridekkari
Kyllä Suomi tämän hoitaa. Kai. Jos Suomi nyt ottaa täydet pisteet kotiin, Suomi on itse asiassa lohkonsa ykkönen kuudella pisteellään, ja se olisi ihan hyvä tilanne jatkoa ajatellen. Nyt heti alkuun täysillä peliin ja verkot tötterölle niin tämä toteutuu! Ja saa Vankkakin alkaa pakkailemaan sitä euroaan kirjekuoreen. :^)

Peukut pystyyn, tästä se alkaa! Kaikki nyt television ääreen jännittämään Suomen kohtaloa! Oma optimistinen veikkaukseni on 3-1 Suomelle. :^)
akuankka1313
Pessimistinen veikkaukseni: 4-0.
Aku Vankka
USA voittaa 3-1 ja dekkari häviää vedon ja Vankka saa euron :)

En vain jostain syystä usko Suomen mahdollisuuksiin. Kaksi ensimmäistä peliä mennyt varsin kehnosti: 4-1 häviö Tanskalle ja vain 1-0 voitto Saksaa vastaan. Vaikka USA onkin hävinnyt näille molemmille, uskon heidän hoitelevan Suomen.

Uskomatonta, Suomi ja USA, kaksi huippukovaa jääkiekkomaata taistelemassa siitä, kumpi putoaa alkulohkosta. Huhhuh, mihin tää jääkiekko on menossa :D Kohta joku Tanska tulee ja voittaa loppuottelussa Valko-Venäjän. Pronssille pääsee Saksa voitettuaan Latvian pronssiottelussa. Välisarjoista putoavat USA, Ruotsi, Kanada ja Venäjä. Tsekki ja Slovakia putoavat puolivälierissä vastassaan Tanska ja Saksa.

//Dekkariih, voit jo laittaa sen euron tulemaan. Kaksi erää jäljellä, mutta voin jo sanoa että peli on menetetty. Tämän häviön jälkeen ruottalaiset nauraa meille seuraavat kymmenen vuotta, tai kunnes Ruotsi itse häviää Latvialle 6-0, jolloin on meidän vuoromme nauraa.
Aku Vankka
Woooo! Suomi voitti! 3-2! Ja vielä kaiken lisäksi lohkovoitto!

Tanska-fiaskon jälkeen niukat voitot Saksasta ja USA:sta ja jenkit lentää karsintalohkoon, (hah :D) mutta voitot kuitenkin - kuusi pistettä ja lohkovoitto, kaikki siis lopulta meni juuri niin kuin pitikin, eiköhän se lohkovoitto alun perin ollut tavoitteenakin.

Sitten seuraavaksi välisarjaan, jossa toivottavasti Suomi pelaa paremmin kuin alkulohkossa, ettei tule niitä melkein-maaleja, vaan mielummin niitä ihan verkkoon asti meneviä maaleja, joilla niitä otteluitakin voitetaan.

Ja dekkari, älähän vielä odottele sitä euroasi. Muistathan, että vetomme koski Suomen pääsyä puolivälieriin. Olen edelleen vahvasti sitä mieltä, että tällä menolla ei puolivälieriin ole asiaa, joten veto on edelleen voimassa :)
Ankkaristi
Ja SUOMI VOITTAA! Olin niin pessimistinen, kun USA sai sen yhden maalin ja Suomi ei millään meinannut saada kiekkoa vihollisen maaliin. Mutta heti toiveet heräsivät, kun Suomi sai maalin ja hyvinhän siinä kävi. Mutta täytyy myöntää, että hetken jo pelkäsin pahinta...

Outoa olla näin innoissaan, kun pitäisi olla oletuksena, että Suomi pääsee välisarjaan...
Mac Ducky
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaOlen edelleen vahvasti sitä mieltä, että tällä menolla ei puolivälieriin ole asiaa, joten veto on edelleen voimassa :) Niin, monet muut joukkueethan ovatkin sitten oikein loistaneet! Tsekki hävisi Norjalle ja Ruotsi väänsi niukan 3-2 voiton Ranskasta. Ja Sveitsi kaatoi Kanadan 4-1.

Seuraavaksi Suomea vastaan tulee Valko-Venäjä tai Slovakia. Uskoisin kyllä Jellonien voittavan seuraavan taiston. - Kunhan pelaisivat yhtä hyvin, kuin USA:n poikia vastaan.
akkaridekkari
Nonniin! Jenkit otti takkiin, kuten veikkasin, ja putosi jälleen karsintasarjaan. Ja mikä parasta, eräät pessimistit täällä saivat turpaansa. :D
Saat kyllä Vankka pelätä aika lailla sen eurosi puolesta, sillä Suomen kuusi pistettä on hyvä saldo jatkolohkossa.

Olipa ottelu. Molempien joukkueiden puolustukselle sattui pieniä lapsuksia, joten vaarallisia hyökkäyksiä ja maalipaikkoja tuli jatkuvasti. Vauhtia piisasi niin paljon, ettei jääkaapilla juurikaan ehtinyt käydä.
Suomen pelissä näkyi paljon hyviä asioita. Nyt saatiin ylivoimapeli kuntoon (tehoja kaivataan tosin silläkin saralla vielä enemmän), ja hyökkäyksiin lähdettiin nopeasti. Kaikki ketjut esittivät hyviä otteita.
kirja
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariSuomen kuusi pistettä on hyvä saldo jatkolohkossa.
Suomi saa välilohkoon kolme pistettä (kuten Tanska ja Saksakin), koska pisteitä tippuneita maita vastaan (USA) ei huomioida.

~kirja
akkaridekkari
Aijaa, en tiennytkään, tämä muuttaa vähän tilannetta. No, onhan se kolme pistettäkin varteenotettava saldo. :D
Tänään sitten selviävät joka tapauksessa Suomen vastukset jatkolohkossa. Mitä todennäköisimmin ne tulevat olemaan Slovakia, Valko-Venäjä ja Venäjä.
jojo3
Nää on ollut kyllä mielenkiintoisimmat kisat pitkiin aikoihin ja hyvä niin. Venäjä on selkeä suosikki voittajaksi, mutta seuraavia sijoituksia on paha enää mennä veikkailemaan. Kanada on pelannut älyttömän heikon turnauksen (mikä ei ole ihme tuolla miehityksellä), samoin Tsekki, eikä Ruotsikaan ole vakuuttanut. Sveitsi voi aivan hyvin olla välierissä pelailemassa mitaleista.

Lainaus käyttäjältä: wierii2Kanukeilla kyvykäs joukkue. Myers on kova taklaamaan, samoin Marc Staal. Tulokkaiden pistepörssin kaksi parasta tällä kaudella olivat Mattthew Duchene ja John Tavares, molemmat Kanadan joukkueessa. Lisäksi veskana Chris Mason, huipputasoa ja hyökkäyksesä superjunnu Steven Stamkos. Joukkue on reilusti kovempi kuin Suomen, valmis haastamaan jopa Venäjää.
Ja USA. Kaikki AHL/NHL/Yliopistoliigojen pelaajia, yliopistoista vain yksi pelaaja, ja eiköhän AHL:kin ole SM-liigaa kovempi...

Oli wierii kyllä vähän yliarviointia kummastakin joukkueesta. Toki Kanadalla on nuoria kovia nimiä mutta kokemattomuus näkyy täällä kansainvälisillä kentillä. Tuota Masonin mainitsemista huipputason molariksi naureskelin jo silloin ja sitä on turnaus edetessä näyttänytkin, Kanadan kompastuskivi todennäköisesti.

Ja arvio jenkeistä ei aivan tainnut osua... ;)
wierii2
Lainaus käyttäjältä: jojo3Kanada on pelannut älyttömän heikon turnauksen (mikä ei ole ihme tuolla miehityksellä)
Jos väittää Suomen miehitystä hyväksi, niin Kanadan jengi on huipputasoa. Ja, P-Amerikkalaiseen tyyliin jengi parantuu huimasti, kun kovat pelit alkavat, eli ei Kanada aikaisessa vaiheessa tipu... Ja onhan Duchene ja Tavares olleet hyviä, eikö? ;)

Lainaus käyttäjältä: jojo3Toki Kanadalla on nuoria kovia nimiä mutta kokemattomuus näkyy täällä kansainvälisillä kentillä. Tuota Masonin mainitsemista huipputason molariksi naureskelin jo silloin ja sitä on turnaus edetessä näyttänytkin, Kanadan kompastuskivi todennäköisesti.

Ja arvio jenkeistä ei aivan tainnut osua... ;)

Kokemusta haetaan, ja onahn Kanadalla pari kokeneenpaankin ukkoa paikalla. Jokkue kasvaa kisojen kuluessa. Masonia yliarvioin...

Jenkit floppasi, ja pahasti. :)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26