Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Kirjoittaja

Aihe: Jääkiekon SM-Liiga ja MM-kisat

(382 viestiä)
djlordi
Lainaus käyttäjältä: Donald-91Seuraava iso jääkiekon arvoturnaus onkin sitten helmikuinen Olympia-turnaus. Suomen kanssa samassa lohkossa pelaavat Ruotsi, Saksa ja Valko-Venäjä. Jos aletaan veikkaamaan loppujärjestystä, niin se saattaapi olla tämmöinen Suomen lohkossa:
1. Ruotsi
2. Suomi
3. Valko-Venäjä
4. Saksa

Kyllähän Suomen Leijonat Ruotsin kruunupäät voittavat. Mutta Saksan ja Valko-Venäjän erot ovat mielestäni pienet, vaikkakin viime MM-kisoissa V-Venäjä oli aika hyvä.

MM-kisoissa 2010 Suomen lohko on muuten tällainen:
Suomi, Yhdysvallat, Saksa ja Tanska. Ja kisathan pelataan Saksassa toukokuussa.
souffleur m
Siihen kaatui sitten kettupaitojen pisteputki. Sangen ikävää! ;D

Itse kannatan muuten näin savolaisena (kuinkas muutenkaan!) Kalpaa ja ihan tyytyväinen olen ollut nyt alkukauteen. Josko se kultakin sieltä nyt tulisi...? Kuukauden viimeinen päivä olisi tarkoitus mennä sitten ensimmäistä kertaa tällä kaudella oikein Niiralan monttuun peliä katsomaan. Pelicans siellä vastassa. Tjaa-a...
Ankka313
Vihdoin katkesi sitten Jokereiden tappioputki :) SaiPaa vastaan 4-3 voitto, vaikka olivat aluksi 3-0 häviöllä... Hienosti narripaidat taistelivat voittoon! Siitä se nousu taas lähtee.
wierii2
Jep. Sopii toivoa, että Jokerien nousu alkaa tästä. Veikkaan, että nyt on se vaikein, eli ensimmäinen voitto saavutettu. Liigan jumbopaikaltahan on suunta vain ylöspäin... :)
squid
Pyh, jumbopaikalta on suunta myös alaspäin, Mestikseen :) Saadaan sitten jotain oikeesti hyviä joukkueita tilalle :)
Hiidenkirnu
...Kuten KooKoo:)

Lukko tosiaan hävisi ensimmäisenkerran tällä kaudella. JYP otti voiton HIFK:sta:(. Jokerit nappasi voiton SaiPasta.

Saa nähdä alkaako nyt jumbo joukkueet nousta ja palata voittojentielle.
Imfromfinland08
Voikohan tänne laittaa muustakin kuin SM-liigasta ja MM-kisoista? :D

Suomi voitti Ruotsin peräti 7-0 äsken päättyneessä Euro Hockey Tourin jääkiekko matsissa! Ikinä ennen ei Ruotsia olla näin selvästi murskattu! :D
souffleur m
Lainaus käyttäjältä: Imfromfinland08Suomi voitti Ruotsin peräti 7-0 äsken päättyneessä Euro Hockey Tourin jääkiekko matsissa! Ikinä ennen ei Ruotsia olla näin selvästi murskattu! :D Juu-u, Leijonat pelasivat tänään paremmin kuin hyvin viimeistä erää lukuunottamatta, jolloin Ruotsalaisilla oli tyhjää ainakin paremmat mahdollisuudet maalintekoon. Ehkä olen sitten turhan pessimistinen... ;D

Ihanaa, leijonat, ihanaa!
squid
Kivaa oli paikanpäällä katsella molemmat päivän EHT -pelit. Tarttuipa kaulahuivikin matkaan :P
Kreach
Nuorten kisat ovat meneillään ja tänä yönä (la-su) on Suomi-USA. Vaikeaa on USA lyödä, mutta mahdollista toki. Maalihanat täytyisi saada auki.
wierii2
Ja tänään SM-liigassa täysi kierros. Jokereilla on hyvät saumat voittoon, ja muutenkin nousu sääliplayoffirajan yläpuolelle on lähellä... :) 9.1. Jokerit-HPK peliä menen kaatsomaan, ja ensi kaudelle hankin sitten kausikortin. :)
Donald-91
Hahaa! Sveitsi voitti Venäjän alle 20-vuotiaiden MM-kisojen puolivälierä-oottelussa Kanadassa!! ;D Se tarkoittaa että Sveitsi jatkaa välieriin ja Venäjä putosi pois mitalli-peleistä. Oi kuinka mukavaa, että välillä siellä vaihtuu ne välieräjoukkueet. ;) Mahtavaa, Sveitsi.

Harmi kun Sveitsin sankari Nino Niederreiter ei ole vielä tänä vuonna ikänsä puolesta varmaankaan varauskelpoinen NHL:n ensikesän varaustilaisuudessa. Sillä eikös varattavien pidä olla vähintään 18-vuotta täyttäneitä? Ja Niederreiter kun täyttää 18 vasta tämän vuoden syyskuussa, varaustilaisuuden jälkeen siis. Hänen pitänee odotella varaamista siis vähintään vielä kesälle 2011.
Toke
Lainaus käyttäjältä: Donald-91Hahaa! Sveitsi voitti Venäjän alle 20-vuotiaiden MM-kisojen puolivälierä-oottelussa Kanadassa!! ;D Se tarkoittaa että Sveitsi jatkaa välieriin ja Venäjä putosi pois mitalli-peleistä. Oi kuinka mukavaa, että välillä siellä vaihtuu ne välieräjoukkueet. ;) Mahtavaa, Sveitsi.
No niinpä kävi, mutta ohraisesti kävi Suomellekin... Itse olen kisoja seurannut vain sen verran, että maalikoosteet mtv3:n katsomosta.

Mitali kirjoitetaan muuten yhdellä l-kirjaimella.

//Toki oli hienoa, että Sveitsi voitti!
Donald-91
Minäkin olen katsonut muutamasta ottelusta maalikoosteen tuolta Mtv3 Katsomosta. Myös tuon Sveitsi - Venäjä -ottelun. Ja hieno kooste ehdottomasti onkin. YouTubestahan tuosta ottelusta ei mitään sitten löydykkään, joten Katsomo on ainoa paikka katsoa se jälkikäteen täällä Suomessa.

Mutta koska olen realisti, niin uskompa hyvin vahvasti, että Sveitsin eteneminen päättyy välierissä Kanadaa vastaan. Jos (ja kun) Sveitsi pelaa pronssiottelussa, niin se saa vastaansa toisesta välieräparista joko Ruotsin tai Usan. Ja ne ovat molemmat paljon kovempia maita nuorten tasolla kuin Venäjä. Ainakin tänä vuonna. Mutta jos Sveitsi jatkaa todennäköisessä pronssiottelussa siitä, mihin se jäi Venäjää vastaan, niin mahdollisuudet pronssimitaliin ovat olemassa.

Suomellakin on vielä mahdollisuudet voittaa sijoitusottelu Venäjää vastaan, mutta luulenpa Suomen olevan kuitenkin 6., sen pelin hävinneenä.
Fauntleroy
Aikamoinen tuurimaali oli tuo Niederreiterin jatkoaikamaali. Roiskaisu maalille ja kiekko häkkiin luistimen kautta. No, kaikki lasketaan.

Lainaus käyttäjältä: Donald-91YouTubestahan tuosta ottelusta ei mitään sitten löydykkään, joten Katsomo on ainoa paikka katsoa se jälkikäteen täällä Suomessa.
Vaikka löytyisikin, niin Youtuben koosteita nyt ei hirveästi kannata tiirailla, sillä ne ovat varsin huonolaatusia. Täältä noita pelejä voi kelailla ja katsoa.

Jos nyt Suomen peliä pitäisi analysoida, niin maalivahti Ortion torjuntaprosentti on 83,70. Se kertonee jo jotain.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26