Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Kirjoittaja

Aihe: Offtopic-topic III

(643 viestiä)
Imfromfinland08
Lainaus käyttäjältä: kirjaTietenkin olisi voinut käydä huonosti, mutta kuinkakohan monta prosenttia siellä tänään käyneistä kuoli? Todennäköisempää olisi ollut selviytyminen täydellisesti.

~kirja

Joo, olisi tietenkin ollut hyvin epätodennäköistä, että itselleni olisi siinä mitenkään käynyt jos olisin ollut siellä paikan päällä. Veikkaisin, että Sellossa oli tuolloin ehkä yli tuhatkin ihmistä, eli prosentteina uhrimäärä on hyvin pieni.

// Ja olisihan kauppareissu voinut mennä pitkälti pilalle siinä, vaikka ei mitään olisi käynytkään. :D
_wonderlust_
Lainaus käyttäjältä: MattiiiVaarin ja Wondyn uudenvuoden kuvia odotellessa... ;D
Mietinkin että kiinnostavatko nämä kuvat ketään, mutta kai sitten jollain tavalla.:D Ainakin niitä on kiva tehdä. Suunnilleen kiva.:P Riippuen siitä, miten homma luistaa.

Lainaus käyttäjältä: kirjaTietenkin olisi voinut käydä huonosti, mutta kuinkakohan monta prosenttia siellä tänään käyneistä kuoli? Todennäköisempää olisi ollut selviytyminen täydellisesti.
Kuka haluaa olla paikalla tällaisessa tilanteessa? Vaikka fyysisiä vammoja ei tulisi, voi henkisellä puolella tuntua todella pahalta. Mikähän ihme niitä ammuskelijoita vaivaa.. Jos itsellään on paha olla, se kostetaan näemmä muille. Tätä en vain käsitä.

Jahas, kai sitä sitten pitää mennä jatkamaan sitä kuvaa, että mokoma valmistuisi tällä vuosikymmenellä.:D
wierii2
Lainaus käyttäjältä: Imfromfinland08Joo. Iffe asuu noin 5 kilometrin päässä Sellosta.
Ja wierii asuu alle 10km päässä.

Lainaus käyttäjältä: Imfromfinland08Eilen vielä suunnittelimme, että menisimme ostoksille Selloon tänään aamupäivällä, mutta menimme kuitenkin eilen pariin urheiluliikkeeseen täällä Espoossa, emmekä Selloon tänään, onneksi. :)
Samoin, mutta päätimme lähteä keskustaan.
Vince Ankka
Se on moro taas. Olen ollut vähän laiskana ja ajattelin kiltisti tupsahtaa paikalle. :D En oo hirveen innokas sosiaaliseen kanssakäymiseen, kun on vieläkin tuo poskiontelontulehdus ja se väsyttää välillä ihan liikaa ja vetää mieleen matalaksi. Mutta yritän tästä lähtien olla innokkaampi.

Juu, kaikkee muutakin tekemistä on riittänyt kuin tietokoneen ääressä istumista. Jokainen päivä on ollut suurinpiirtein erilainen. Ja jos ole ollut tekemistä, niin sitten on vaan olen ollut omissa oloissani. Todellisuudessa tää oikee elämä on kiehtovampaa kuin tää ns. "nettielämä". Ihmestä kanssa jutteleminen kasvotusten on luonnollisempaa ja mielekkäämpää. Eikä edes tarvitse olla netin armoilla.

Yksi asia mikä viime aikoina on ollut varmaa, on se että elokuvia on tullut katsottua ja musiikkia kuunneltua aika kiitettävästi. Se mikä tässä harmittaa, on se että kuvien piirtäminen on huonon mielenlaadun takia jäänyt vähemmälle. Akkareita on tietyti tullut luettua, kun niitä tilaankin. Tietty.
The Aku Man
Hyvin sääli tämä "tapaus Sello", vieraat ihmiset kärsivät, kun joku hullu ammuskelee. En ymmärrä ammuskelijoita, se harmi minkä he tuottavat kuolleiden lähiomaisille on valtava, eivätkö he ajattele tätä ollenkaan, kun menevät tuonne ammuskelemaan.

Juu...epäselvää tekstiä, kun uusivuosi niin olen hieman "sekaisin". noh raketteja...raketteja niitähän täällä ammutaan.
Hyvää uuttavuotta kaikille Ankkislaisille ja toivon hyvää alkavaa vuotta 2010!
akkaridekkari
Itse asun about neljän kilsan etäisyydellä Sellosta, mutta joo.
Kaikkihan tragediassa kuolleet olivat Sellon henkilökuntaa, enkä usko, että tilanteessa oli kovin monella asiakkaalla hengenvaaraa, jos osasi vähän suojautua. Voihan tilanteesta toki heille traumoja jäädä, mutta pahimmat ongelmat jäävät kyllä uhrien omaisille. Onhan se kauheata, miten joku voi niin helposti pilata toisen elämän. Toisaalta tilannetta ei juuri olisi voinut estää.
Muutama tuttunikin oli ollut ampumishetkellä Sellossa, mutta olivat sentään vähän eri puolella isoa rakennusta...

Kuitenkin, erittäin onnellista uutta vuotta (ja uutta vuosikymmentä) kaikille ankkislaisille!
Aku Vankka
Dodiih. Tämä onkin sitten näemmä Vankka-sedän viimeinen viesti Ankkikseen tällä vuosikymmenellä. Olen ihan justiinsa tässä lähdössä porukoiden kanssa ampumaan niitä raketeiksi kutsuttuja juttuja ja sitten kahtellaan vuosikymmenenvaihteessa keskiyöllä kaupungin ilotulitus ja sitten joskus tullaan takaisin :D

Että hyvää uutta vuotta kaikille ankkislaisille! :)
souffleur m
Lainaus käyttäjältä: akkaridekkariVoihan tilanteesta toki heille traumoja jäädä, mutta pahimmat ongelmat jäävät kyllä uhrien omaisille. Onhan se kauheata, miten joku voi niin helposti pilata toisen elämän.
Joo-o, varmasti hieno päätös vuodelle tuo tuollainen murhenäytelmä. Eniten käy kuitenkin sääliksi sitä naisystävää. Ikävää, että tämä Shkupolli pääsi käymään lopulta häneen käsiksi lähestymiskiellosta, ym. huolimatta. Tokihan myös muidenkin urhien kuolemat olivat täysin turhia, ei siitä mihinkään pääse. Voimia vaan läheisille... :-/
Vaari
Otan osaa Sellon tapahtumiin, tiedän tunteen vaikka olisikin pelkkä sivustaseuraaja. Pahimmista traumoista olen päässyt yli, mutten ikinä unohda kuinka näin kaverin tekevän kuolemaa vieressäni... Eivät ole mukavia tilanteita, mutta sellaistakin tässä maailmassa joskus tapahtuu, valitettavasti.

Väliraportti "Kolmikymmenminuuttisesta sodasta": Natsit ovat ahtaalla. Jenkit ovat jyränneet jo kolme saksalaistankkia ja kärsineet ainoastaan yhden telarikon. Vaununjohtaja Vaari Eläkeläinen puolustelee virhettään seuraavasti: "Se oli oma. Varttuneemman sukupolven jenkkisotilas (isäni) pudotti telamiinan (Magnum-kiinarin) eteen enkä ehtinyt pysäyttää." Onneksi matkassa oli muutama ylimääräinen pala, ja vaunu oli parin minuutin sisään jälleen taistelukunnossa. "Minusta tuntuu että voitamme tänä vuonna." Hyvin mahdollista, natsien raketit ovat vähissä ja meillä on vielä muutama yllätys heidän varalleen... Kuusi kenttätykkiä! Maxi Thundereita. ;D

Enää reipas tunti tätä vuosikymmentä ja sitten starttaa uusi, Vaari toivottaa oikein hyvää loppuvuotta sekä parempaa tulevaa kaikille ankkislaisille. :D
Donald-91
Vanha vuosi ja vuosikymmen vetelevät vielä viimeistä tuntiaan tällä hetkellä. Vajaan kolmen vartin päästä alkaa uusi vuosi ja uusi vuosikymmen! Se jos mikä on hienoa, että vaihtuu myös kokonainen vuosikymmen. Nyt pitää mennä Uudenvuoden juhlintoihin. Donald-91 toivottaa kaikille Ankkislaisille oikein hyvää ja parempaa uutta vuotta tasapuolisesti.
Imfromfinland08
Otan minäkin osaa noihin Sellon tapahtumiin, harmillinen juttu, mutta sitä ei nyt kenenkään kannata enää murehtia. Huonoista asioista on päästävä yli. :)

Me emme nyt ole raketteja ampuneet, mutta olen nähnyt täällä paljon ilotulituksia. Eipä mulla ole mitään uudenvuoden lupauksia ollut tapana luvata, enkä aio muuttaa tapaani tämänkään uuden vuoden osalta.

Hyvää uutta vuotta kaikille Ankkislaisille!
wierii2
Hyvää uutta vuosikymmentä kaikille Ankkislaisille!!
Aku Vankka
Rättätätää! A new decade has begun (ainaki mun tietokoneen kellon mukaan!)

Hyvää uutta vuosikymmentä ja vuotta 2010 kaikille!!!!
Dewey
Hyvää uuttavuotta 2010 kaikille! =D
Akuhullu97
Hyvää uutta vuotta täältäkin! =) Uusi vuosi, uudet kujeet... :)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43