Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Kirjoittaja

Aihe: Offtopic-topic III

(643 viestiä)
____Aku Ankka____
Oma oikea käyttäjä lakkasi toimimasta, ___Aku Ankka___, joten jouduin tekemään uuden muuten sama mutta neljä alaviivaa kolmen sijaan. Ongelmana oli että pääsin kirjautumaan sisälle mutta kun koitin sen jälkeen päästä esim. etusivulle tai omat viestit, niin se kirjautui heti ulos.
Karhula
Tiedän jutun. Mulla oli sama juttu ennen. Setvittiin Anan ja Squidin kanssa asiaa eikä oikeastaan löytdetty vikaa. Välillä jo pelas mutta sitten taas ei. Lopulta vaihdoin Ankkiksessa käynnin mun puolelle ja otettiin explorerin tilalle mozilla niin alku toimimaan.
squid
Tuota ongelmaa on selvitelty, eikä vielä ylläpidossa olla onnistuttu aiheuttamaan tuota tilaa mitenkä, millään yleisimmillä selaimilla tai käyttöjärjestelmillä. Ilmeisesti paras ratkasu toistaiaseksi on vaihtaa selainta esimerkiksi Firefoxiin.
Vaari
Ah, tuttu ropleema tosiaan, mutta tavallisesti homma hoituu tyhjentämällä selaimen välimuistin tai käynnistämällä sen uudelleen. Käytän pääsääntöisesti Chromea vaikka liki kaikki Nestcape Navigatoria ja Seamonkeyta myöten löytyvätkin. Opera on nopea mutta sillä tätä tapahtui useastikin, ja Safari ei päästänyt edes sisään. :D IE sekä FF ovatkin sitten oma lukunsa, toimivat yleensä mutta ovat pirun hitaita meikäläisen kokoonpanolla.
Ankka313
Mul on toi samainen ongelma ollut vain yhdellä meidän koneista, kolmella muulla koneella ei mitään ongelmia..
Anonymous
Ärsyttää tuo kun ei pääse tuolla Explorerila.. >:( Eikä edes Fire foxilla.. Mutta tällä Google Chromella ( Joka ärsyttävästi valittaa jos ei kirjoita englanniksi.. :) ) Pääsi sisään.. Ilman mitään IPn väärentäjää.. :-[
Vaari
Vihaan tätä duunia. Sanoisinpa jopa etten pidä siitä yhtään. Helkutin Hesari kuukausiliitteineen ei edes tahdo mahtua luukusta läpi, saatika sitten Etlari seurana. Puhumattakaan siitä että mokoma kerran kuussa -liite tipahtaa todella helposti välistä ja ala siinä sitten kolmekymmentä lehteä kainalossa sitä maasta noukkimaan. Ja vielä pitäisi taittaa lehti jotta menisi luukkuun, mutta eipä olekaan mikään helppo homma näin lihavalla sisällöllä. Mikä parasta, puolet Hesarista on tunnetusti pelkkää mainosta etusivua myöten. Siis täysin turhaa tavaraa jolla vain kiusataan meitä jakajia. Feilasin muuten vissiin kyseisen aviisin kanssa tänä yönä, jäi vaihteeksi meikäläisellekin yksi käteen... 8D Samapa tuo, painon jannut hoitavat puuttuvan perille, ja kai sitä kerran vuodessa saa itsekin mokata..?

Niin juu, mahtava keli ulkona. "Sataa vettä, sataa suuria pisaroita..." Ja lämpötila juuri ja juuri nollan positiivisella puolella, taitaa tulla kesä.
Mattiii
Lainaus käyttäjältä: VaariVihaan tätä duunia. Sanoisinpa jopa etten pidä siitä yhtään. Helkutin Hesari kuukausiliitteineen ei edes tahdo mahtua luukusta läpi, saatika sitten Etlari seurana. Puhumattakaan siitä että mokoma kerran kuussa -liite tipahtaa todella helposti välistä ja ala siinä sitten kolmekymmentä lehteä kainalossa sitä maasta noukkimaan. Ja vielä pitäisi taittaa lehti jotta menisi luukkuun, mutta eipä olekaan mikään helppo homma näin lihavalla sisällöllä. Mikä parasta, puolet Hesarista on tunnetusti pelkkää mainosta etusivua myöten. Siis täysin turhaa tavaraa jolla vain kiusataan meitä jakajia. Feilasin muuten vissiin kyseisen aviisin kanssa tänä yönä, jäi vaihteeksi meikäläisellekin yksi käteen... 8D Samapa tuo, painon jannut hoitavat puuttuvan perille, ja kai sitä kerran vuodessa saa itsekin mokata..?
Sama homma mullakin niiden "Siperian hommien" kanssa. Okei, en nyt ihan suoranaisesti vihaa, mutta ketuttavaa se silti on. Viime kesästä on tuotteiden määrä noussut ihan älyttömästi, joten parhaimmillaan on 15-25 lavallista tavaraa tarroitettava. Ja hommahan menee niin että nostellaan laatikoita lavalta toiselle, siinä välissä lyödään Parasta ennen -tarraa jokaiseen laatikon tuotteeseen. Kun lava on valmis, kelmutetaan se ja viedään takaisin pakkaseen ja uutta tilalle. Sitten on vielä keskiviikkoisin ja perjantaisin erikoishommaa, jolloin niinä päivinä on ylityön riski. Ja eilenhän se meni ylitöiksi, 9 ja puoli tuntia työpäivän pituus, vaikka meitä oli neljä hemmoa tekemässä. Kettumaisinta koko duunissa on se, että päivän päätteeksi selkä ihan jumissa, koska ergonomia ei ole kohdallaan hommissa. Rahaahan tästä saa oikein mukavasti, mutta korvaako se tämän selän kivut? Saa nähdä sitten pystyykö tätä duunia tehdä vuoden loppuun asti. Veikkaanpa ettei, ellei työnjohto tee asialle jotain.
Vaari
Lainaus käyttäjältä: MattiiiJa hommahan menee niin että nostellaan laatikoita lavalta toiselle, siinä välissä lyödään Parasta ennen -tarraa jokaiseen laatikon tuotteeseen. Kun lava on valmis, kelmutetaan se ja viedään takaisin pakkaseen ja uutta tilalle. Sitten on vielä keskiviikkoisin ja perjantaisin erikoishommaa, jolloin niinä päivinä on ylityön riski. Ja eilenhän se meni ylitöiksi, 9 ja puoli tuntia työpäivän pituus, vaikka meitä oli neljä hemmoa tekemässä.Kuulostaa monipuoliselta toimenkuvalta, eikö tuohon kyllästy lainkaan? :D Mutta juu, samantapaisia hommia tein itsekin muutama vuosi sitten pimeästi työharjoittelun ohella firman vuokraisännälle vapaapäivinä. Kelmutusta, tosin huonekalujen osia eikä pakasteita. Sitten roina raijattiin pakulla toiseen paikkaan ja purettiin kuorma. 10 tuntia yhteen menoon ja yön päätteeksi satanen kouraan sekä "tästä ei sitten vasikoida".

Lainaus:Kettumaisinta koko duunissa on se, että päivän päätteeksi selkä ihan jumissa, koska ergonomia ei ole kohdallaan hommissa. Rahaahan tästä saa oikein mukavasti, mutta korvaako se tämän selän kivut? Saa nähdä sitten pystyykö tätä duunia tehdä vuoden loppuun asti. Veikkaanpa ettei, ellei työnjohto tee asialle jotain.Sama ropleema selän kanssa, ei tehnyt raksahommat hyvää aikanaan omallenikaan. Silloin oli saatava töitä, ja piti kelvata mikäli rahaa halusi. Sivutuotteena tämä, kiva homma jo tässä iässä. Lehdenjaostahan ei palkkaa saa kuin sen tekemiseen (toisin sanoen kaikki menee bensaan sekä muuhun ylläpitoon), joten tavallaan turha duuni sen osalta. Kuitenkin parempi olla töissä kuin kotona, ja karttuuhan se Vaarin eläke tässäkin... :D
Mattiii
Lainaus käyttäjältä: VaariKuulostaa monipuoliselta toimenkuvalta, eikö tuohon kyllästy lainkaan? :D
Ensi kertaa tekevä tuskin kyllästyy heti, mutta näin neljättä kesää peräkkäin tekevänä voin sanoa, että nyt on alkanut tylsistyttää viimeistään. :-P

Lainaus käyttäjältä: Lehdenjakaja-VaariLehdenjaostahan ei palkkaa saa kuin sen tekemiseen (toisin sanoen kaikki menee bensaan sekä muuhun ylläpitoon), joten tavallaan turha duuni sen osalta.
Jaa, kuinkas monta litraa polttoainetta sulla sitten kuluu yhtenä lehdenjakoyönä?
Vaari
Lainaus käyttäjältä: Siperian Commando" from Golden EyeJaa, kuinkas monta litraa polttoainetta sulla sitten kuluu yhtenä lehdenjakoyönä?Keskikulutus näyttäisi 12,5 sataselle, joten pikaisesti laskien kolmisenkymmentä kilsaa tekee nelisen litraa per yö. Edellinen piiri oli liki viisikymmentä kilometriä, sille meni enempi mutta sain sentäs korvauksia toisin kuin nykyisestä.

Loistavaa, rakastan tätä duunia vaihteeksi. Tein sen taas, suututin muutaman jannun puheillani sekä teoillani ja sain vihat niskaani. :P
Meinasin siis jakaa lehdet rappuun. Yritin saada hissiä alas, ei tullut. Kuulin ylhäältä puhetta, koppia varattiin siellä. Lähdin sitten kävellen ylös ja jaoin samalla. Sillä välin kaverit matkustivat hissillä alas, ja kihisin itsekseni mokomalle. Saavuin ylös, tulin itse hissillä alas ja totesin hirveän viinaisen dunkkiksen. Kirosin ääneen (älkää kysykö miksi, olen tällainen^^'), vielä ulos saavuttuani ja jätkien (sekä yhden muijan) perään. Eivät olleet kuulevinaan. Lähdin ajamaan seuraavan talon pihaan kävelytietä, jakajien kirjoittamaton oikeus. Porukka käveli edessä eikä väistänyt vaikka väylää olisi ollut sivusuunnassa, katselivat vain taakseen. Lopulta pääsin risteykseen, ja tietysti hieman äkäisenä polkaisin reilummin. Yllätyksekseni jengi kääntyikin kannoilleni. Nousin ulos autosta, otin lehdet mukaan ja lähdin kohti ensimmäistä rappua. Seurue oli vastassa. En muista mitä sanoivat, mutta uhkasivat ainakin viedä pyörät ja peilit kuten jenkkileffoissa. Totesin että ihan rauhassa, vakuutukset on kunnossa ja pärstät muistissa.
-Taitaa kaveri olla peloissaan?
-Hah, kukahan tässä on peloissaan kun uhotaan mutta mitään ei tapahdu? :D (Ammuskeluakin olen todistanut edelliskesänä joten tilanne oli lähinnä vain huvittava omalta kantiltani.)
Häivyin rappuun. Kun tulin alas, ketään ei näkynyt eikä auto ollut kärsinyt. Ainut mitä olivat tehneet, löytyi kuskin puolen pyyhkijän alta oluttölkki. Harmi että oli rutistettu, ei herunut panttia. Samalla oli sulka shikaanilla, mutta sen nyt sai väännettyä takaisin muotoonsa.

Kieltämättä petyin tänäkin yönä, kunnon äksöniä ei ole ollut sitten viime kesän. :'D
Vince Ankka
Raah! Oikea korvan on ruvennut kiukuttelemaan, kun erehtyi tulemaan kipeäksi. Tää kirotun kylmä kevät!!! Mokoma on niin kipeä, että kanssa käyminen ihmisten kanssa hankaloituu ja koettelee hermojani. No, täytyy kai taas soittaa terv... arvauskeskukseen.

Onneksi on joskus shoppailuhimo, se piristää välillä kun saa kävellä reippaasti ja ostaa jotain nastaa. Viimeksikin kun kävin Prismassa, ostin Taskarin parhaat 2:sen ja Taskari 1:sen sekä Kaasua komisario Palmu! -leffan. :) Cittarissa tuli eilen käytyä ja ostin leivänpaahtimen, joka oli aika edullinen vaikka olikin laatumerkkiä, eli OBH Nordicaa.

Mut tuossa viimeaikoina on tullut vähän flunssaa sairastettua, ja sekös koetteli hermoja. Kamalimmat kokemukset olivat kaamea räkätauti ja inhottava kurkkukipu. Onneksi pahimmat oireet ovat ohi ja saa olla taas normaalisti. Vielä kun pääsis korvakivusta eroon.
Aku Vankka
On se kieltämättä hienoa, kun kesä alkaa juuri kun tulee neljän päivän loma koulusta. +22,5 mittarissa ja aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta, taidetaan tänään siis tehdä hiukan muutakin kuin istua koneella :) Ja entistä lämpimämpää luvattu varsinaiselle viikonlopulle.

Tosin, vaikka kesäloma lähestyy todella kovaa kyytiä, on vielä kaksi viikkoa tehokasta opiskelua jäljellä (koska viimeisellä viikolla meidän koulussa on niin poikkeavat aikataulut, että silloin tuskin on oppitunteja lainkaan, viime vuonna ei ainakaan ollut) joka tarkoittaa myös koesuman jatkumista. Tällä tynkäviikolla oli joka päivä jokin koe, kahden seuraavan viikon aikana tulee olemaan sitten terveystiedon, kemian, ruotsin, äidinkielen ja ehkä vielä historiankin kokeet. Historian kokeen jälkeen oli käsi suunnilleen käyttökelvoton, kun oli niin paljon tullut kirjoitettua. Jokaisessa tehtävässä loppui viivat kesken ja piti kirjoittaa ruutupaperille loput ja esseestäkin tuli kaksisivuinen. Noh, toivottavasti edes hyvä numero tulee.

Mutta nyt Vankka-setä katoaa pihalle, adios.
ankkaetsivä
Lämpimät ilmat tulossa..

Koeviikko takana viime tiistaina soittokoe, keskiviikkona matikan koe, torstaina yllin koe. Eilen oli enkun koe. Toivotaan, että hyvä numero tulee, kun luin vain kerran joka kokeeseen... ;)

Helatorstai, 40 päivää pääsiäisestä. Huomenna pitää mennä kouluun 4 tunniks ennen viikonloppua... @!#!/ >:(
Mitäs tekisin kesälomalla (johon on vielä monta viikkoa aikaa... :-/ ) No, Itä-Suomeen oon menossa, Helsinkiin Saab-tapahtumaan pariks päiväks, ja mökille. On siinäkin ihan tarpeeksi.

TYLSÄÄ! En päässyt WST-tapahtumaan (Wanhojen Saabien Tapaaminen) kun Iskä on töissä. Olen siellä iskän kanssa ollut nyt kolmena vuotena peräkkäin. Ja sitten syöty pitsat aina samassa pitseriassa joka vuosi. No, pitsapäivä on kyllä muutenkin tänään...
Karhula
Jee! Ulkona paistaa aurinko ja huomenna ei tarvitse mennä kouluun!

Tämä tynkä viikko ollut aika outo koulussa. Maanantaina oli Fy/Ken koe ja laulukoe (9+). Sitten tiistaina vuorossa olikin äidinkielen peruskoe, jossa meni kyllä kaikki pieleen. Mä siis laitoin, että erisnimet kirjoitetaan pienellä. :D Nyt eilen sitten oli Kuutosten päivät Ohtakarissa. Kaikkien pikkukoulujen oppilainen yhteinen päivä. Ihan mukavaa oli tehdä tehtäviä ryhmissä ja siinä samalla kuunnella Leeviä... :)
Ensi maanantainakaan ei tarvitse mennä alakouluun (!) kun on yläkouluun tutustumispäivä, joten kivaa varmaan tulee, tai sitten ei...
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43