Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Kirjoittaja

Aihe: Offtopic-topic III

(643 viestiä)
Karhula
Mutta sehän on juketsu! :-O

Synttärit oli ja meni jo yli viikko sitten. Enpä jaksanut mitään juhliakaan pitää, mutta tuli silti 40e ja 20e lahjakortti Prismaan. :) Tuntuu vain kamalalta, että pian se koulu jo alkaa, mutta onhan se tietysti ihan kivakin aloittaa yläkoulu. :-X
Ankkarock
Lainaus käyttäjältä: KarhulaMutta sehän on juketsu! :-O

Synttärit oli ja meni jo yli viikko sitten. Enpä jaksanut mitään juhliakaan pitää, mutta tuli silti 40e ja 20e lahjakortti Prismaan. :) Tuntuu vain kamalalta, että pian se koulu jo alkaa, mutta onhan se tietysti ihan kivakin aloittaa yläkoulu. :-X

Sano muuta. Kummallista, kesälomasta mennyt jo puolet.. Kuukauden päästä alkaa meitsilläkin sitten yläaste, ja pääsee tutustumaan uusiin tyyppeihin.
juketsu
Minun taas ois mentävä lukioon ja pääsee tutustumaan samoihin vanhoihin tyyppeihin o_O
wierii2
Joo, enää 2 päivää vajaa neljä viikkoa lomaa! Ja sitten pitäis lähtee peruskoulun viimeiselle luokaalle, eli ysille... Jos MYKin lukioon haluais, niin pitäis korottaa keeskiarvoa huimat 0,2. ;D Ei jaksais, mut pakko on puurtaa ens vuonna koulun eteen, ekaa kertaa koko koulu-uran aikana. :-P
AlphAlien
Moro!

Olen uusi käyttäjä täällä, kuten varmaan huomaattekin. Olen lopen kyllästynyt Aa.fi:n keskusteluihin, joten päätin tulla tänne, ja muutamalle muullekkin sarjakuva- ja muun aiheisille foorumeille pyörimään.
Saatte itse arvata millä nimillä missäkin foorumilla olen, vaikka kerronkin sen varmaan jossain vaiheessa.
Hyvin siisti foorumi, kiitoksia ylläpitäjille ja valvojille/modeille. Käyttäjätkin asiallisia, ja osa minulle ennestään tuttujakin joiltain foorumeilta.
Mutta eipä muuta, toivottavasti sovin joukkoonne!
Näkemisiin ;)
July
Tervetuloa mukaan niin uusille kuin vanhoillekin käyttäjille! Sääntöjen lukemista ei voi koskaan suositella liikaa, varsinkaan vuoden alussa tehdyn Ankkiksen uudistamisen jälkeen.
AlphAlien, kehuja on aina mukava kuulla. Kiitos, kiitos. :)
One Piece, suosittelen muiden foorumien listaamista Muut foorumit-topiciin, josta jokainen löytää ne tarvittaessa helpommin kuin offin seasta. :)
Kalle Kääk
Lainaus käyttäjältä: Donald-91Tällaista sen pitäisi olla myös eräällä nimeltä mainitsemattomalla sivustolla. Mutta nykyään(kin) se on kuitenkin siitä vielä kaukana.
Taidan tietää mitä sivustoa tarkoitat. Onhan se sivuston keskustelu kumminkin parempaan päin ja siitä kiitos uusille moderaattoreille. C:-) Sen sivuston tilanne paranee kyllä joka päivä.
akuankka1313
Nytkö tämä alkoi toimia? Höh, juuri kun Anqqiksessa alkoi olemaan hauskaa... :D
Salwer1st/
Kuka nyt jossain Anqqiksessa käy kun meillä on vielä tämä alkuperäinen ja parempi Ankkis?
djlordi
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Kuka nyt jossain Anqqiksessa käy kun meillä on vielä tämä alkuperäinen ja parempi Ankkis?
Parempi ja parempi... Käyttäjiä jotka käyvät aktiivisesti on aika pieni nykyään täällä.

// Tehdäänpäs viestistä vähän "isompi" ;D

Kauanhan tämä kesti, että saatiin taas avattua, luulin jo ettei enää aukea, mutta toivottavasti täällä alkaa väkeä taas käymään, että saataisiin kunnon keskusteluja aikaan.
Imfromfinland08
Jaahas ja aquilakaan ei ole viitsinyt tästäkään ilmoittaa. :P

Noh, ihan hyvä että toimii. Olihan mulle jopa eräs yksityisviestikin saapunut noin kuukausi sitten. :D
Ankkaristi
Jes, vihdoinkin Ankkis alkoi toimimaan! Alkoi jo kovasti kaipaamaan Ankkiksen asiallisia viestejä, kun on joutunut lukemaan noita "erään" muun foorumin viestejä... Ja minähän kaipaan myös näitä lukuisia tarinoita, joita ei mielestäni todellakaan kehtaisi laittaa jonnekin Kisafoorumille tai Ankkikseen.

No, koetan taas olla hieman aktiivisempi, kun Ankkis toimii taas. On aloitussivuna ainakin, joten en ainakaan tule unohtamaan :D.

Edit: Ohops, mikä virhe, tarkoitin tuolla, että "Ei kehtaisi laittaa jonnekin - tai Ankkikseen" tietysti anqqista. Mitä ihmeen ajatusvirheitä minulla oikein tulee... En muokkaa virhettä, niin kaikki voivat sitä rauhassa ihailla :D
Vince Ankka
Morjens vaan kaikille. Mäkin palasin, kun valitettavan taukoni aikana iski halu palata.

Jehna, ensin mä luulin ettei tänne pääse enää ikinä, mutta onneksi tää alkoi taas toimimaan ja kaverit AA:ssa antoi jatkoa tuohon nettiosoitteeseen. Voisi taas alkaa käydä paremmin täällä, kunhan vaan mielenkiintoa löytyy ja jaksaa lukea Ankkoja.

huhheijaa, kun on ollut märkä keli. Tänään iltapäivällä sateli ja nyt on vaan vettä vaikka norsuille juotettavaksi. Ja nyt kun taas syksy, niin olen taas vaihteeksi flunssassa. Sen takia väsyttää aika reippaasti ja nukkumaanmeno aikakin tuntuu olevan ihan kohta. Olo on ihan naatti.

Oli kiva palata.
Hermanni313
No moi kaikille! Hienoa, että Ankkis pelittää taas. Itse pidin hieman taukoa kevään ja kesän aikana, ja kun vihdoin palasin ja yritin avata Ankkista niin tuli vain teksti "Foorumi nurin tietokantaongelmien vuoksi". Onneksi AA:n sivuilla selvisi, miten Ankkiksen saa pelittämään.
Saisinko ihan vain uteliaisuuttani tiedustella, että minkä takia tämä foorumi oli nurin?

No sitten muihin aiheisiin. Kelit ovat olleet mitä ovat ja flunssakin on iskenyt, jokseenkin nyt jo paranemaan päin. Yskää sekä kurkkukipua on ollut, mutta kuumetta ei.
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: djlorditoivottavasti täällä alkaa väkeä taas käymään, että saataisiin kunnon keskusteluja aikaan.
Tuo on kuin minun suustani. :) Itsekin toivoin aina, että vanhat konkarit ja ne vähän uudemmatkin taitajat laittaisivat kortensa kekoon piristääkseen keskusteluja. Se taitaa olla vähän joka foorumilla (tai ei nyt ihan) sama tauti, että kärsivät vähästä kävijämäärästä. Kyllä tänne kuuluvilla luulis olevan paljonkin asiaa ankoista ja muista asioista. Vai onko väki laiskistunut? Toivottavasti ei.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43