Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Kirjoittaja

Aihe: Offtopic-topic III

(643 viestiä)
Ankkaristi
Btw. Jos ylläpito ei tosiaan ole tulossa tänne, niin mehän voimme muokata tästä aikalailla oman Ankkiksemme. Tänne voisi järjestää Viestimaratonia/juonittelupelejä, kun ylläpito ei niitä ole kieltämässä :D. Mutta se on sitten eri asia uskaltaako joku kaikesta huolimatta aloittaa niitä...

Lomalla minäkin, mutta ulos en oikein voi mennä, kun polvi on ihan hajalla, sillä polvilumpio vääntyi tuossa puolitoista viikkoa sitten ja sen ajan olen joutunut kepeillä kulkemaan. Eilen ja tänään tosin olen jo ilmankin pystynyt kulkemaan, mutta mitään erikoisempaa en ole silti pystynyt puuhailemaan...
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: AkeMakeEli nyt se jolta löytyy ylläpidon yhteystietoja niin hopi hopi ottamaan yhteyttä sinne päin. Saadaan selvyyttä onko ylläpito jättänyt meidät oman onnemme nojaan vai eivätkö vain ole vielä löytäneet tietään perille ja selvittelevät edelleen olemattoman tietokantaongelman parissa.
Tuli juuri mieleeni, että mulla on Julyn meseosoite ;) voisin mesettää hänelle tai kirjoittamaa hänelle sähköpostia. Antaisin hänelle kunniatehtäväksi jaella muulle ylläpidon väelle tuon toimivan osoitteen. Ja hep, yritän muistaa lupakseni, laitoin oikein paperille muistiin.

Mä olen muuttamassa toiseen asuntoon, joka on paljon paljon siistimpi ja parempi kuntoisempi kuin tämä mun nykyinen. Asunto on samassa kaupungissa, joten muuttomatka ei ainakaan ole pitkä. Huomenna on vuokrasopimuksen kirjoittaminen ja sen jälkeen saakin sitten odottaa innolla muuttoa. Odotusajan käytän tietysti valmistautumalla siihen ja pakkaamalla tavarat laatikoihin (huh, kaamea jobi). Toivottavasti pääsisi tämän kuukauden aikana muuttamaan, mutta tässä nykyisessä asunnossa on kuukauden irtisanomisaika. Täytyy kysyä vuokranantajalta, miten menetellään.
wierii2
Niin... Salw, laitas VM pystyyn! ;))
akuankka1313
...eikä Kisat-alueelle voi tehdä vieläkään uusia aiheita. Noh, eiköhän se tapahtumaksikin kelpaa.

Turkissa oli kivaa, mutta pakko oli tulla takaisin Suomeen, sillä netittömyys ei ollut kivaa.
July
IIK! Tänään kun kävin lukemassa sähköpostiani, Vinceltä oli tullut viestiä jossa kerrottiin Ankkiksen olleen toiminnassa jo pitkään! Tästä minulla ei ole ollut mitään aavistustakaan, sillä ylläpidon välillä on ollut kommunikaatiokatkos. Ylläpidon puuttuminen Ankkiksen "katukuvasta" on johtunut vain ja ainoastaan inhimillisestä kämmistä, emmekä ole hylänneet teitä. ;)
Tärkeintä on nyt se, että tiedän (ja kohta tietävät myös muut ylläpitäjät) Ankkiksen olevan toiminnassa ja alan ruotimaan viestejä männäviikoilta läpi tällä sekunnilla.

Lainaus käyttäjältä: SomebodyLainaus käyttäjältä: AkeMakeeivätkö vain ole vielä löytäneet tietään perille ja selvittelevät edelleen olemattoman tietokantaongelman parissa.
Voisin lyödä vaikka vanhimman taskarini vetoa, etteivät selvittele.

Taskarin postitusosoitteen voit pyytää minulta, Submin yritti selvitellä Ankkiksen tilaa jo parisen viikkoa sitten, mutta tietokanta herjasi virhettä, jota ei sillä hetkellä osattu korjata. Itse olisin käynyt hommiin, jos tietäisin foorumin teknisestä puolesta mitään. :D
Somebody
Ahaa, pahoillani olen, ja taskarini pidän. ;D
Hyvähän se on, että väki on täällä aktiivisempaa kuin minä luulottelen.
AkeMake
Lainaus:AkeMake: eivätkö vain ole vielä löytäneet tietään perille ja selvittelevät edelleen olemattoman tietokantaongelman parissa.
Somebody: Voisin lyödä vaikka vanhimman taskarini vetoa, etteivät selvittele.
July: Taskarin postitusosoitteen voit pyytää minulta, Submin yritti selvitellä Ankkiksen tilaa jo parisen viikkoa sitten, mutta tietokanta herjasi virhettä, jota ei sillä hetkellä osattu korjata.
Somebody: Ahaa, pahoillani olen, ja taskarini pidän. ;D

Haa! :D Arvasinhan minä. Se hämää vain kummasti, kun osoitteella www.ankkis.net tulee edelleen tietokantaongelmaa. Tarkoittanee siis sitä, että index.html tiedostossa on edelleen jotain häikkää, mutta index.php tiedostosta pääsee sivuille moitteetta.

Hienoa, että Vince teki työtä käskettyä ja otti yhteyttä Julyyn. Kiitos. :) Ja hienoa, että saatiin nyt ylläpitokin lisäämään se /index.php osoitteen perään, etteivät enää niitä olemattomia tietokantaongelmia selvittele.. ;)
Sivusto taas turvallisesti hengissä! :D
djlordi
Joo harmi että ylläpito löysi tänne nyt takaisin. Monet olisivat toivoneet etteivät löydä, kuulin vain sellaisia puheita...
Syy tähän "valitukseen" on se, että July valitti käsittämättömän pienestä asiasta yv:llä, otsikkona "VAROITUS!!". Kuulen kyllä ilman huutamattakin asioita. En vain tiennyt että tämä on spämmi-foorumi, jossa pitää joka kerta vastata viestiin uudella viestillä. Omia viestejä ei siis saa muokata muut kuin ylläpito.

Tämän seurauksena sanon hyvästit tälle läävälle joksikin aikaa, enkä tule muuten kaipaamaan, kiitos tiukan ylläpidon!
akuankka1313
Noh, älä nyt suutu. Jokaisella ylläpidolla on oma persoonallisuutensa ja mieltymyksensä, meidän ylläpitomme sattuu olemaan tällainen kaikkien parasta ajatteleva diktaatto... öh, yksinvaltiutta kannattava ryhmä. Ihan turhaan heitä syytätte; kaikilla on joskus lieviä ongelmia, eikä meidän johtomme ole poikkeus.

Ps. Tahdon matkustaa Pohjois-Koreaan.
Somebody
Lainaus käyttäjältä: djlordiTämän seurauksena sanon hyvästit tälle läävälle joksikin aikaa, enkä tule muuten kaipaamaan, kiitos tiukan ylläpidon!
Taas yksi ankkislainen vähemmän, kiitos tiukan ylläpidon...
Vaari
Juu ei kannata Laardin suuttua moisesta, saihan joku heti ilman varoitusta väliaikaiset bannitkin kun tuo sääntö aikanaan lisättiin. :D Niistä pitää olla perillä, ja kuten säännöissä on mainittu, ylis voi koska vain lisätä uutta tai viilata vanhaa joten oma-aloitteinen seuraaminen on suotavaa.

Jaah, onhan ylikselläkin hieman seliteltävää, mutta itse pidän silti vain hyvänä asiana että ilmestyivät takaisin edes joksikin aikaa.

// Kolmassadas viesti hupsista kuperkeikkaa...
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: AkeMakeHienoa, että Vince teki työtä käskettyä ja otti yhteyttä Julyyn. Kiitos. :)
Ilo oli kokonaan minun puolellanu ;) on mukavaa olla avuksi, etenkin kun saa noin kiitollista paalautetta. :) Täytyy kiittää itseään, kun en ole Julyn osoitetta poistanut. Sitten vasta päähän ottaisi, kun huomaisi sen puuttuvan. Siitä voi olla hyötyä vastaisuudessakin.

Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Tahdon matkustaa Pohjois-Koreaan.
Se voisikin olla mielenkiintoinen paikka, kaikenlaista nähtävää riittäisi. Itsekin voisi jollekin ystävälleni vihjaista, että käydäänpä joskus Pohjois-Koreassa. Mielihaluista tulikin mieleeni, että haluaisin muuttaa joskus Raumalta pois, Tampereelle tai Ouluun - Jyväskyläkin olisi hienoa seutua.
Vaari
Lainaus käyttäjältä: Vince AnkkaSe voisikin olla mielenkiintoinen paikka, kaikenlaista nähtävää riittäisi. Itsekin voisi jollekin ystävälleni vihjaista, että käydäänpä joskus Pohjois-Koreassa. Mielihaluista tulikin mieleeni, että haluaisin muuttaa joskus Raumalta pois, Tampereelle tai Ouluun - Jyväskyläkin olisi hienoa seutua.Koreahan olisikin hauska paikka lähteä visiitille, voisi napata vaikka pari halpaa Samsungia ja Hyundaita mukaan. Taiwaniinkin pääsisi viiden vuoden päästä halvalla jos jaksaisi aloittaa karaten, mutta kun ei aika riitä sellaisiin. Systeri kävi jo siellä Japanissakin viime kesänä seuran mukana ystävyysotteluissa, olisin mielelläni ollut mukana siihen kaverihintaan... Mutta kaikkein eniten kaipaan Thaimaahan. ):
Vincen mukana voisin Tampereelle muuttaakin, koskas etsitään naapuriasunnot ja jätetään Suomen tylsimmän (Rauman) sekä rikollisimman (Lahden) kaupungin kadut taaksemme? :D Kunnon töihinkin voisi siellä päästä...
July
Lainaus käyttäjältä: djlordiSyy tähän "valitukseen" on se, että July valitti käsittämättömän pienestä asiasta yv:llä, otsikkona "VAROITUS!!". Kuulen kyllä ilman huutamattakin asioita. En vain tiennyt että tämä on spämmi-foorumi, jossa pitää joka kerta vastata viestiin uudella viestillä. Omia viestejä ei siis saa muokata muut kuin ylläpito.

Tämän seurauksena sanon hyvästit tälle läävälle joksikin aikaa, enkä tule muuten kaipaamaan, kiitos tiukan ylläpidon!

Tämä "käsittämättömän pieni asia" on ollut kirjattuna sääntöihin jo alkuvuodesta lähtien ja sen tarkoituksena on parantaa Ankkiksen luettavuutta ja olla tekemättä siitä spämmifoorumia, jolla viestien luettavuus on siinä nollan pintaan. Tarkoitus ei ole kuitenkaan rohkaista parin sanan viestien kirjoittamiseen, vaan niistäkin varoitetaan ja rangaistaan entiseen tapaan.
Lainaus käyttäjältä: Säännöt* Mikäli vastaat viestiin niin lähetä uusi. Vastauksen lisääminen mahdolliseen omaan aiempaan viestiin tekee viestiketjusta vaikean luettavan.
Mitä tulee väitteeseen siitä, että omia viestejä ei saisi muokata.. Muokkausaika on säädetty kuuteen tuntiin juuri siksi, että käyttäjät voisivat itse mm. korjata kirjoitusvirheitä.

Tiukka ylläpito kiittää ja kumartaa (nyt jo entiselle?) Ankkiksen käyttäjälle. Tahdotko että helpoitamme poistumista keskuudestamme vaikka poistamalla käyttäjätunnuksesikin ja blokkaamalla IP:si? Iso osa "protestilähtijöistä" kun tuntuu aina valuvan takaisin tänne. ;)
Imfromfinland08
Lainaus:Tiukka ylläpito kiittää ja kumartaa (nyt jo entiselle?) Ankkiksen käyttäjälle. Tahdotko että helpoitamme poistumista keskuudestamme vaikka poistamalla käyttäjätunnuksesikin ja blokkaamalla IP:si? Iso osa "protestilähtijöistä" kun tuntuu aina valuvan takaisin tänne. ;)
Otas huomioon, että Loordi sanoi lähtevänsä joksikin aikaa. ;) Eli hän ei petä lupaustaan jos jonkin ajan päästä palaa. : P
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43