Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Kirjoittaja

Aihe: Offtopic-topic III

(643 viestiä)
Radeon
Lainaus käyttäjältä: ViiruLainaus käyttäjältä: RadeonMeillä ei koskaan fasaaneja tallustele pihalla, korkeintaan närhi käy joskus lintulaudalla. :-/ Vaikka tuolla vaarassa kyllä niitä eläimiä riittää.. Onkos tuo muuten se teillä päin tallustellut fasaani?
Jep, onhan se, otin tuon kuvan itse. ;) Meilläpäin taas ei närhiä näy, enimmäkseen noita fasaaneja, punatulkkuja, tiaisia, viherpeippoja, rastaita, jotain tunnistamattomia lintusia ja muita satunnaisesti vierailevia lintuja.

Juuh, kerran kun näin täällä meillä jonkun pikkulinnun tuolla heinäladossa tallustelemassa, kävin vähän aikaa muualla, niin oli jo naapurin kissa käynyt syömässä sen linnun. :-P Tunnistamattomasta lintusesta en osaa sanoa mitään, en muista nähneeni tuollaista lintusta. (: Katso tämä, siinä on sattunut tirppa sopivasti valvonta-/webkameran eteen. ;)
Mattiii
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Itse olen aina pitänyt linnuista, tarkkaillut niitä ja piirrellytkin erääseen vihkoon 4-vuotiaasta lähtien. ; ) Kaikenlaisia omituisuuksia on tullut kuvattua, esimerkiksi suurimpana erikoisuutena Huuhkaja kerrostaloasuntomme viereisen talon "katollemenotikkailta". :) Kuva on toisella koneella, mutta jahka sen sieltä saan, niin voin kuvan tännekin lähettää. :)
Itse kiinnostuin lintubongauksesta kunnolla muistaakseni joskus kuudennella luokalla, kun iskä kertoi juttuja hänen lintuharrastuksestaan nuorena poikana. Muutaman kerran olen käynyt ihan kunnon linturetkellä, hienoin muisto on, kun kävimme iskän kanssa Porkkalanniemessä seuraamassa kevätmuuttoa. Siltä reissulta sainkin monta uutta lintuhavaintoa mm. haahkan sekä kanadanhanhen näin. Huuhkajaa en ole, harmi kyllä, vielä kertaakaan nähnyt luonnossa, mutta eiköhän sekin aika joskus koita. Ja pistä vaan kuva siitä huuhkajasta, mielenkiintoista nähdä miten ne ovat sopeutuneet kaupunkielämään. :D
Vaari
On siellä pirun kylymä. Alle -10 enkä edes kunnon takkia löytänyt. Khyyllä se kevät on tuloillaan, aivan selvästi. :D Juu, Vaari tekee taas tuplavuoroa, päivällä koulussa ja yöllä töissä. Jäähän tässä sentäs kolme tuntia aikaa koisiakin, enempää ei mukainsinööri tarvitse kuulemma.

Ja huomenna sitten eropaperit koululle, ei perskuta. :'D
Imfromfinland08
Ajai kun ulkona on edelleenkin yli puoli metriä lunta -ja on jo maaliskuun puolivälikin ylitetty! :( Onneksi sentään viikonlopuksi on luvattu plusasteita.

24.päivä eli ensi viikon keskiviikkona lähdenkin Berliiniin. :D Oon menossa sinne Blue1'llä. Ensi viikon sunnuntaina palailen sieltä takaisin.
July
Peljatkaa, tulen takaisin heiluttelemaan piiskaa kuukauden etuajassa, siis 29.3.

Jaa etta miksi? Koska aitini ilmoitti jo kerran kuolleeksi julistetun suunnitelman muuttaa Australiaan satkivan viela. Aitini ehtisi lahtea 2,5:ksi vuodeksi pois ennen omaa paluutani Suomeen, siksi paluun aikaistaminen. Muu perheeni seuraa hanta kesalla. Itsellani olisi mahdollisuus paasta mukaan, mutta onnistuin jo sotkemaan itseni pysyvasti Suomeen niina kahtena kuuna, jolloin tuo Australia-suunnitelma oli virallisesti kuopattua kamaa.

Minusta ei siis hevilla paase eroon.

Aikaisempi paluuni antaa joka tapauksessa mahdollisuuden sen jo aiemmin lupaamani miitin vasaamiseen. Kiinnostuneita tulijoita? Pitikos tasta tulla talla kertaa kaapamiitti? Aika- ja paikkaehdotuksia otetaan mielellaan vastaan.
akkaridekkari
Eilen hankimme (vihdoin ja viimein!) uuden tietokoneen, joka toimii varsin kiitettävästi. Vanha oli jo niin rasittavan hidas ja oikkuileva ettei sitä edes enää hirveästi jaksanut käyttää. Ero tähän on aivan päätähuimaava. :)

Piirustuskisaa odottelen jo innolla, debyyttini sillä saralla sujui sen verran kivasti, että ajattelin seuraavaankin lähettää jonkinlaisen tuherruksen. :) Edellisen alkamisestahan on nyt kulunut jo ne kolme kuukautta, joten pian olisi mukava päästä taas teroittelemaan kyniään...
AkeMake
Monikohan on tänä aamuna käynyt tuolla AA:n puolella. Siellä näyttäisi olevan tällä hetkellä huoltokatkos meneillään, joten saapa nähdä miten hienosti saamme yllättyä. Näin vaatimattomasti sanottuna tämä kaikki uudistus taisi lähteä alunperin minun ideastani liikkeelle, kun kirjoitimme ylläpidolle adressin jossa vaadimme sivuille parannuksia. :D Olihan noita uudistuksia kyllä vaadittu jo kauan, mutta vasta adressi taisi herättää ylläpidon todella huomaamaan, että sivuille pitäisi tehdä jotain.. Tuotti näköjään tulosta, joten saa nähdä mitä kaikkea sivuille ilmestyy.

Harmillista tässä asiassa on vain se, että olin jo suunnitellut pitäväni opiskelujen vuoksi pari kuukautta taukoa sekä AA:n että täältä Ankkiksen puolelta eikä tämä AA:n uudistus oikein voi kääntää päätäni. Pakkohan se on opiskella.. Tällä puheella taukoni alkaa virallisesti täällä Ankkiksen puolella (jos ketään sattuu kiinnostamaan), mutta kyllä minuun vielä yhteyden saa kerran illassa yksärin kautta.
Pap_pa
Lainaus:Monikohan on tänä aamuna käynyt tuolla AA:n puolella. Siellä näyttäisi olevan tällä hetkellä huoltokatkos meneillään
No juu, eipä siellä mitään erikoista ole tapahtunut. Ainakaan toistaiseksi. Lainaus:saapa nähdä miten hienosti saamme yllättyä. Ehkä jos nämä katkokset näin jatkuvat, niin saataapi jotain olla tulossakin.
Nyt sinne ainakin on aamun jälkeen pitkälti päässytkin, välillä en oikein meinaa päästä sinne, joka voi todennäköisesti johtua takkuilevasta nettiyhteydestä. Pikku Palikka kun on koneella juuri nyt ja varaa netin käyttöönsä. Kumma juttu kyllä, sillä aina kun hän on netissä, koko talon muut koneet eivät enää yhdisty nettiin kunnolla. Vaarin kanssa olemme tätä jo ihmetelleetkin, ja kauan :/
-Vade-
Yeah!
Kyllä mun kelpasi vähän aikaa sitten kävellä Visa Electron taskussa ovesta sisään. Se siis tuli haettua tänään. Kuvaksi valitsin Timantin, mitäs kuvia teillä on jos Electron löytyy? Olen ihan haltioissani täällä, mulla on pankkikortti! Tai no, eihän se ihan pankkikortti ole, mut kuiteskin.

Aiheesta toiseen, sää on vihdoin alkanut lauhtua kunnolla. Tänäänkin on ollut n. +4 astetta. Saisi lumi jo lähteä, pääsisi softaamaan. :)
Mattiii
Hah, tämä poika ei enää joudu kärsimään lukiosta, sillä tänään oli mulla kirjoitusten viimeinen aine kirjoitettavana, tarkemmin sanottuna fysiikka. Nyt keväällä kirjoitin myös äikän sekä pitkän matikan. Saapahan nyt ottaa lunkisti, ainakin siihen asti kun pitää alkaa lukemaan pääsykokeisiin. Niin, ja ennen sitä pitäisi vielä ne hakupaperit laittaa eteenpäin, tosin aika helppoa, kun sen voi tehdä nykyään sähköisesti. Mutta nyt aion ottaa ihan rennosti ja pitää kolmen viikon loman ennen töihin astumista Siperiaan. ;D

Kappas, Julylla onkin tänään synttärit. 20 vuotta tulee siis täyteen, joten siitä oikein roimasti onnea, ja onnea myös Nikettimelle!
Vaari
Lainaus käyttäjältä: MattiiiHah, tämä poika ei enää joudu kärsimään lukiosta, sillä tänään oli mulla kirjoitusten viimeinen aine kirjoitettavana, tarkemmin sanottuna fysiikka.Hah, et ole ainut! Systerikin on niin onnesta ellipsinä että saattaa jopa lähteä tuuraamaan sairastavaa meikäläistä töihin sunnuntaina.

Lainaus käyttäjältä: Sama kuin edelläNiin, ja ennen sitä pitäisi vielä ne hakupaperit laittaa eteenpäin, tosin aika helppoa, kun sen voi tehdä nykyään sähköisesti. Mutta nyt aion ottaa ihan rennosti ja pitää kolmen viikon loman ennen töihin astumista Siperiaan. ;DItsekin pistän paperit vetämään mediatekniikan puolelle, olen suorastaan alkanut vihaamaan tietokoneita nykyisten opintojen myötä. Mitään lomaa ei silti pidetty, heti töihin kuin vain mahdollista, ja tässä ohessa vielä kouluakin kunnes saan itseni siitä irti. Siperiaan taas matka, kas vain niin se meikäläinenkin eksyi samalle työnantajalle kuin viime kesänä. :D

Vaikken Zulia saati Niketintä ole tänään vielä nähnytkään, onnittelen minäkin kumpaistakin tässä samalla ettei ainakaan jää tekemättä. Oikein paljon onnea perässä ikääntyvälle sääntönatsille ja ei ihan vielä vanhenevalle pikkuiselle. :D
July
Lainaus käyttäjältä: MattiiiKappas, Julylla onkin tänään synttärit. 20 vuotta tulee siis täyteen, joten siitä oikein roimasti onnea---!
Kiitos paljon. Tuli vietettya synttarit tajuttoman rauhallisissa, vaikkakin kummallisissa merkeissa. :D Kiinakaupungin raidaaminen, paalle kymmenen kilsan kavelylenkki ja aamu-yhden aikaan nitkahtaminen eivat valttamatta ole sellaisia asioita joita normaalit, juuri 20 vuotta tayttavat, nuoret ihmiset tekevat syntymapaivanaan.. Olen erilainen nuori. :D
Lainaus käyttäjältä: VaariOikein paljon onnea perässä ikääntyvälle sääntönatsille ---
... Makin sua. :D Haluatko viela muistuttaa etta tasta vanhemmaksi VOI MUUTTUA? :D

Aamuheratys oli mielenkiintoinen. Oli sydankohtaus lahella kun herasin punapaitojen mellakointiin noin viiden metrin paassa hotellista. AHEH!! :D Mikas siina sitten, normaalit ihmiset pysyisivat sisalla tai hotellin lahettyvilla... Meikalainen on ostoksilla toisella puolella kaupunkia. :D KEHDATKAAPA KUTSUA ITSEANNE EXTREME-MATKAILIJOIKSI! Tosiaan vahan kuumottavaa kun ei tieda ollenkaan siita mielenosoitusreitista... Toivotaan, ettei lentokenttaa suljeta. Olisi aika anuksesta, jos en paasisi lahtemaan himaan huomenna.

Nami, nami. pusi, pusi, hali, hali kaikille! Ylihuomenna himassa. (Jo oli aikakin) :)
wierii2
Tervetuloa vaan Julylle (kunhan hän tänne Suomeen ensin saapuu). :)

Lainaus käyttäjältä: -Vade-Kyllä mun kelpasi vähän aikaa sitten kävellä Visa Electron taskussa ovesta sisään. Se siis tuli haettua tänään. Kuvaksi valitsin Timantin, mitäs kuvia teillä on jos Electron löytyy? Olen ihan haltioissani täällä, mulla on pankkikortti! Tai no, eihän se ihan pankkikortti ole, mut kuiteskin.
On mullakin Visa Electron. En ainakaan minä pahemmin jaksanut alkaa räplätä kuvien kanssa, ihan normi kuva siis taustalla on. Parastahan kortissa on se, että ei tartte maksaa käteisellä, paitsi yli 50e ostoksia jos ei löydy henkkareita. ;)
Peetukka
On minullakin Visa Electron. Kuvana on Sibelius-talo, oikein kauniissa yövalastuksessa. :)
Vaari
Lainaus käyttäjältä: July... Makin sua. :D Haluatko viela muistuttaa etta tasta vanhemmaksi VOI MUUTTUA? :DKiitosta vaan. : D Mutta naah, meinasin lähinnä että... No aivan sama. :'D

Filosofointia: Piteneekö vaiko lyheneekö työvuoroni tänä yönä tunnilla kun kelloja siirretään kolmelta? Periaatteessa olen tunnin myöhempään kotona, mutta taas toisaalta aamun dedlaini on saman tien tunnin lähempänä.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43