Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Kirjoittaja

Aihe: Offtopic-topic III

(643 viestiä)
Ankkuli313
Olen uusi täällä. :) Rekisteröidyin tänne vasta äsken (äsken ja äsken...). Kivalta foorumilta kyllä vaikuttaa.
Minusta tänne ei pitäisi laittaa chattia, muutenhan täältä katoaa kaikki keskustelu kun kaikki on chatissä.
lupuhullu8
Tidan tietää, että kuka akuankka.fi:läinen sinä olet, suomenkieli on tuttua, ja asuinpaikkasikin on Kouvola. En ole varma, mutta luulen tietäväni, kuka sinä olet :D

Ja minustakin sivusto on parempi ilman chattiä, kyselin vaan..

// Mi-mi-MITÄH? Asuuko Ankkaetsivä Liedossa? Minä asun Kohmossa, kuukausi sitten muutin Liedosta Kohmoon. Taidat tietää Littoisen, Ankkaetsivä? Siinä oli entinen kotini.
Ankkuli313
Anteeksi lupuhullu8, mutta Kouvolahan on suuri alue... Ja keneksi epäilet mua, lupuhullu?
lupuhullu8
Epäilen sinua joko KassuEmiliaksi, Viitatar2:ksi taikka sitten vike98:ksi. Voit olla joku muu, mutta kirjoittelet noiden mainitsemieni käyttäijeni tyylillä ja asutte Kouvolassa. Eniten uskon sinua Viitatar2:ksi tai vikeksi, mutten ole varma.. ???
djlordi
Muistuttaisin ettei tämä off-topic ole mikään chat. Ja muuten Viitatar2 ei asu Kouvolassa.
lupuhullu8
Outoa.. Ainakin Viitatar2 sanoi asuvansa Kouvolassa. Muuten tupuhullu8 rekkasi tänne nimellä hupuhullu9.
Ankkuli313
Viitatar2 on asuu Kokkolassa, ei Kouvolassa. Ja aika jännää, en tiennyt että täällä yritetään arvuutella, kuka on AA:sta. Joten lupuhullu8, miksi haluat tietää kuka olen AA:sta? Entä jos en olekkaan rekannut AA:han? Mieti vähän, lupuhullu8.
lupuhullu8
Sori, jos et ole akuankka.fi:stä. Maailmasta tuleemonia väärinkäsityksiä, olen aika mestari tekemään väärinkäsityksiä. Keskustellaan ihan tavallisesti, ettei offi muistuta chatiltä.
Allu98
Joo mäkin oon uus. Monilla foorumeilla pyörin, ja tännekin päätin rekata.
ankkaetsivä
Lainaus käyttäjältä: lupuhullu8// Mi-mi-MITÄH? Asuuko Ankkaetsivä Liedossa? Minä asun Kohmossa, kuukausi sitten muutin Liedosta Kohmoon. Taidat tietää Littoisen, Ankkaetsivä? Siinä oli entinen kotini.
Juu, Liedossahan mä asustelen. Ja tiedän Littoisen kylän. Hienoa nähdä, että joku muukin täältä asuu/on asunut Liedossa. 8-)

Olin muuten sunnuntaina Naantalin kylpylässä 8-) . Isovanhemmilla on siellä loma-osake ja oikein 3 huoneen huoneisto, kaikissa huoneissa parvekkeet, kahdessa WC- ja suihkutilat, kolme TV:tä ja hienot näköalat. Oltais voitu mennä jo lauantaina, mutta iskä oli töissä. Kyllä oli hienoa käydä uimassa ulkoilmaaltaassa, jossa muuten oli ihan lämmintä vettä :-O . Ennen en ole Naantalin kylpylässä käynyt muuta kuin eräissä juhlaillallisissa. Tuli sitten sekin nähtyä :) .

Lainaus käyttäjältä: Allu98Joo mäkin oon uus
Tervetuloa, Allu98!
Vince Ankka
Onpa täällä taas hiljaista, mihin jengi on hävinnyt? No, täytyy myöntää, etten minäkään aina keksi sanottavaa, mutta minähän ole muita laiskempi (älkää siis ottako mallia). No joo, ihmettelen vaan. Tuntuu hassulta, että uusia viestejä ei tule enää niin usein.

Mitähän sanottavaa tästä keksisi? Pitäisi jatkaa siivoamista, imroida, järjestellä tavaroita omille paikoilleen ja pyyhkiä pölyt (että mä vihaan sitä). Olisi kivaa olla raatamatta ja jynssäämättä paikkoja. Saa nähdä näenkö erään kaverini tänään, hänestä kun ei aina tiedä. Toivottavasti nähtäisiin, viime kerrasta on jo vähän aikaa.
AkeMake
On tosiaan hiljaista.. Ei tuota ylläpitoakaan ole täällä näkynyt. Olisiko kenelläkään näiden ylläpidon heppujen yhteystietoja. Voisi kysellä heiltä, että vieläkö tuota kiinnostusta riittää tänne suuntaan vai onko laitettu jo pillit pussiin.

Minulla on sellainen melko epävarma teoria siihen, ettei täällä näy porukkaa (tai ylläpitoa), kun tuo osoite http://www.ankkis.net vie edelleen sille "Foorumi nurin tietokantaongelmien vuoksi" -sivulle. Voi olla ettei ylläpito ja osa kävijöistä ole vielä huomannut, että tänne pääsee lisäämällä sen /index.php osoitteen perään. En minäkään tänne olisi vielä tähän mennessä löytänyt ellei AA:n puolella jotkut olisi tätä kikkaa kertoneet.

Eli nyt se jolta löytyy ylläpidon yhteystietoja niin hopi hopi ottamaan yhteyttä sinne päin. Saadaan selvyyttä onko ylläpito jättänyt meidät oman onnemme nojaan vai eivätkö vain ole vielä löytäneet tietään perille ja selvittelevät edelleen olemattoman tietokantaongelman parissa.
Somebody
Lainaus käyttäjältä: AkeMakeeivätkö vain ole vielä löytäneet tietään perille ja selvittelevät edelleen olemattoman tietokantaongelman parissa.
Voisin lyödä vaikka vanhimman taskarini vetoa, etteivät selvittele.
akuankka1313
Olen Turkissa, ja tulen sunnuntaiaamuna takaisin. Kivaa on.
wierii2
Ja minä taas olen lomalla. Mutta aika kuollutta täällä on. Keskustelu tyssäsi lähestulkoon tyystin VM:n ja juonittelupelien lopettamiseen. :((
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43