Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Kirjoittaja

Aihe: Offtopic-topic III

(643 viestiä)
Doggie Duck
Moi! Jos joku tietää minut, niin ei ihme. Minä tiesin tästä juuri ja rekisteröidyin.

EDIT: Täällä näkee myös AA-foorumin legendoja.. :)
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: JKPNo kumminkin mun mielestä Don Rosa on ihan hyvä piirtämään ja onkin yksi suosikki piirtäjistäni, mutta toki pitäsi osata arvostaa muitakin piirtäjiä. Ja noiden Rosa fanien pitäsi kyllä pystyä kestämään krittiikkiä paremmin, koska kyllä kaikilla on oma mielipittensä hänen piirrustustaidoistaan.
Olen samaa mieltä, jokaisella on oikeus mielipiteisiinsä. Ja tuollainen helposti loukkaantuminen on lapsellista.

Pyhimyksistä kun tuli juttua, niin Carl Barks on mulle pyhimys. :) No, ehkei kumminkaan. Joka tapauksessa hän on suosikkipiirtäjäni ja olen tiukasti sitä mieltä, että hän on paras. Mutta en mä silti suutu, jos joku pitää häntä Rosaa huonompana. Arvostan siis muitakin piirtäjiä, ja Don nimenomaan on yksi heistä.

Jaa, ei enää kamalasti tätä vuotta jäljellä. Tämä vuosi oli ehkä paras pitkään aikaan, tosin niitä ikäviäkin kokemuksia on tullut kohdattua. Mutta niitähän tulee aina eikä sille mahda mitään.
Naatiska
Minä olenkin sitten uusi täällä.Tämä paikka näyttää ihan mukavalta. :)
Menenkin tästä tutustumaan enemmän.
Somebody
Lainaus käyttäjältä: NaatiskaMinä olenkin sitten uusi täällä.Tämä paikka näyttää ihan mukavalta. :)
Menenkin tästä tutustumaan enemmän.

No, tervetuloa vain. Tämä on ainakin joskus ollut laatupaikka, vaikkei ehkä enää nykyään.
Karhula
Sivusto alkaa olla lyhyesti sanottuna lähes kuollut. Syöksykierre alkoi viime vuonna ja nyt se näyttää saavuttavan hiljalleen pohjan.
Imfromfinland08
Lainaus käyttäjältä: KarhulaSivusto alkaa olla lyhyesti sanottuna lähes kuollut. Syöksykierre alkoi viime vuonna ja nyt se näyttää saavuttavan hiljalleen pohjan.
Huomasit näemmä.

Kuollut joo, välillä on vähän aktiivisempia aikoja ollut mutta pääasiassa viimeisen vuoden aikana on ollut tosi hiljaista.
Naatiska
Tulin taas tänne pitkästä aikaa.Täytyy sanoa,että aikas hiljaista täälläkin on...No nytpä menenkin Sarjiksen chattii. O:-)
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: NaatiskaTäytyy sanoa,että aikas hiljaista täälläkin on...
On tosiaan ollut hiljaista kuin haudassa. ;D

Niin juu, terve vaan. Ajattelin tulla vilkaisemaan tätä mainiota mestaa, joka ikävä kyllä on kuollut. Mä niin viihdyn täällä, mutta sekin edellyttää, että on muitakin innokkaita keskustelijoita eikä tarvitsisi höpöttää itselleen.

Lainaus käyttäjältä: KarhulaSivusto alkaa olla lyhyesti sanottuna lähes kuollut. Syöksykierre alkoi viime vuonna ja nyt se näyttää saavuttavan hiljalleen pohjan.
Niin mistä se syöksykierre johtuikaan? Älä ymmärrä minua väärin, minulla on lyhyt muisti - tai sitten olen hyvä unohtamaan.
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: Vince AnkkaNiin mistä se syöksykierre johtuikaan? Älä ymmärrä minua väärin, minulla on lyhyt muisti - tai sitten olen hyvä unohtamaan.
Eräs Y:llä alkava sana.
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Lainaus käyttäjältä: Vince AnkkaNiin mistä se syöksykierre johtuikaan? Älä ymmärrä minua väärin, minulla on lyhyt muisti - tai sitten olen hyvä unohtamaan.
Eräs Y:llä alkava sana.

Niin juu, aivan. Niinhän se menikin. Mutta toivottavasti tilanne paranisi ja kaikki olisi taas hyvin. Vai toivonko mie liikoja?

Eilen oli taas harvinaisen tylsä päivä, edes hyvä leffa tai musa ei kelavanut ens alkuun. Mutta onneksi sentään sain jotain aikaiseksi ja aloitin siivousurakan ja tiskasi astiatkin. Tylsyys onneksi katosi illalla ja jasoin nauttia leffahyllyni antimista. Katsoin muutamia GoldenEyen speciaaleja, Sademies -elokuvan ja yhden jakson Vain muutaman huijarin tähden -sarjasta.
Ankkaristi
Parhaimmat ajat olivat 2008. Sen jälkeen väki on vähentynyt, välillä kasvanut ja foorumi elätti itsensä Viestimaratonilla ja silloin jopa melko monilla, jotka kirjoittivat ankkatopiceihin. Mutta myöhemmin foorumilla kirjoitettiin suunnilleen ainoastaan kisatopiceihin. Ylläpito sitten lopetti ne huolimatta kiivaasta vastustuksesta ja sen jälkeen oli hiljaista (toki yritettiin saada juonareita takaisin :D). Nyt tänne on välillä kirjautunut uutta väkeä, mutta eipä se normaaliin tasoon ole tätä foorumia lähellekään nostanut. Itsekin olin täällä varmaan viimeksi about 2 kuukautta sitten. No, ei taso näemmä ole paljoakaan noussut, uusien kirjautuneiden yrityksistä huolimatta.

//Ja vuoden 2008 sanoin parhaimmiksi ajoiksi, koska niin olen kuullut. Kirjautumiseni aikanahan foorumi oli vielä huipussaan, vaikka kukaan ei tiennyt että tie päättyisi pian.
_Ninnu_
No niin, nyt on meikäläinenkin tänne rekisteröityneenä. Monet, jotka käyvät aa.fi: ssä muistavatkin varmasti minut. Eli Ninnuhan se täällä. Voitte siis kutsua minua _Ninnu_: ksi tai ihan vain Ninnuksi, aivan sama se minulle. :) Sivut vaikuttavat mielenkiintoisilta ja löytyyhän täältä tuttujakin! Valitettavasti taitaa keskustelu tuolla virallisten akkarin sivujen puolella olla hieman vilkkaampaa. :-[

Lainaus käyttäjältä: SomebodyRosahan tunnetusti on useimmille 10vHörhöille pyhimys, jota ei saa kritisoida missään olosuhteissa. :-P
Heh! Olen siis 14- vuotias hörhö. No ei sentään, saahan Rosaa minusta ihan hyvin kritisoida, jokaisella on omat mielipiteet.

Tuollainen kysymys olisi minulla, että miten noita omia tietojaan saisi muokattua?

:)Ninnu
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: _Ninnu_Valitettavasti taitaa keskustelu tuolla virallisten akkarin sivujen puolella olla hieman vilkkaampaa. :-[
Juu, mutta siellä eivät kaikki osaa käyttäytyä kunnolla. Joillakin on jokin pakon omainen tarve venkoilla vastaan ja vanhempia käyttäjiä eivät kaikki kunnioita tarpeeksi. Ja kaiken lisäksi siellä on liikaa turhanpäiväisiä keskusteluja, jotka eivät kiinnosta meitä iältään vanhempia käyttäjiä. Itsekin mietin tällä hetkellä, että jaksaako siellä lainkaan käydä enää.

Lainaus käyttäjältä: _Ninnu_Tuollainen kysymys olisi minulla, että miten noita omia tietojaan saisi muokattua?
Tuolla Ankkis-logon alapuolella on linkki Omat asetukset. Siitä pääsee muokkaamaan omia tietojaan ja profiiliaan. :)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43