Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Uusin Aku Ankka -lehti

(1067 viestiä)
Destiny
Ajattelin, että tänne voisi laittaa topicin joho laitetaan mielipiteitä joka viikon uusimmasta Aku Ankasta. Tämä topic kyllä saattaa venähtää vähän pitkäksi, mutta luulisin, että se on ihan hyväksyttävää, koska tämä on kuitenkin aika tärkeä aihe. Laitan tänne oman mielipiteeni sitten kun pääsen kotiin. Koulussa ei nyt satu olemaan uusinta akkaria mukana...

Muoks. Mielipiteeni: Yleisesti ottaen läpyskä oli hyvä. Varsinkin jakso "Filmihullujen iltapuhde". Kerrankin Aku ja Tulppu olivat loppuun asti kavereita (vaikka tappeluun joutuivatkin). Myös Mikkijatkis "Unelmia ja painajaisia" vaikutti ihan mielenkiintoiselta ja odotan jatkoa innolla. Siinä oli minun mielipiteeni, kertokaa te nyt omanne.
squid
Tämän päivän Akkari (No:19) oli mun mielest jotenkin laimea.
Varsinkin se Mikki stoori koska ei ollut ensimmäinen kerta ku tommonen tuli vastaan. Tarkotan vaan että semmosii on tehty Mustast Pekast ja muista...
Kannattaa tsekata se vika yhen sivunen....

Kuitenkin kaikin puolin laimea.... :(
Leo
Aku Ankka Numero 23:

Kansi oli sellainen normaali, ilman "hämmästyttävää" piirrostaitoatai vitsiä. Juuri sellainen peruskansi, jotka aina jaksavat hauskuuttaa.

Uutis-Ankassa oli hyvin infoa tulevasta juhlasta 9.6. ja minä ainakin aion mennä... teen tästä vielä aiheen "miitteihin".

Aku Ankka: Ikivanhoilla apajilla sisälsi ainakin yhden virheen 10 miljoonan vuoden takaisista eläimistä, mutta väliäkö hällä. Tarinassa ei mielestäni sellaisia yksittäisiä hauksuuksia ollut vaan tarinan piti toimia tilannekomiikkansa puolesta. Hyvä perustarina aloittamaan lehden.

Mikki Hiiri: Satamamysteeri osa 3/3 oli mielestäni loistava keksintö! Koko trilogia oli mukavaa vaihtelua, jossa lukijat pystyvättavallaan "vaikuttamaan". Aika helppoja juttuja silti. Muistaako joku vielä tarinat joita oli taskareissa ja joisssa pystyi itse päättämään kuinka tarina etenee?

Pelle Peloton: Sekopäistä satoa oli tietenkin Barksin tekemänä aivan mahtava eikä siitä muuta voikkaan oikein sanoa. Lennokasta mielikuvitusta tarinassa (kuten Barksilla aina).

Roope-setä: Koiran kintereillä oli mielestäni tylsä tarina, jossa oli päätöntä säntäilyä paikasta toiseen, mutta moni varmasti piti tarinasta.

Roope-setä: Yrittänyttä ei laiteta osa 2/2 oli mahtava! Muutamaa väkinäistä liikettä ja hahmoa lukuunottamatta lennokasta liikettä ja piirrosta. Pidin todella!

Kesäkuun palkintotehtävä oli mukava ja aion ainakin oman vastaukseni lähettää! Myös Oma Nurkka virkisti ja sai lukijan tietoiseksi jälleen että heitä kuunnellaan.
Heka
Keskiviikon 4. päivä elokuuta Aku Ankka 2004. N:o 32:

Merirosvojen yö:

En pitänyt tästä tarinasta, koska Marco Rotan piirrosjäki on todella suttuista.
Juoni oli hyvä, mutta huono piirtäjä.

Ei lepoa, ei rauhaa:

Tällainen nimikertookaiken-tarina.
Mikki Hiiri lähtee lomalle, eikä saa siitä mitään irti.
Joutuu vain kärsiä kaikenlaisia koettelemuksia.
Noita on hyllt väärällään.
Enkä pidä tuollaisista Mikki-tarinoista.
Enemmän niistä perinteisistä, jossa Mikki on samantyylinen hahmo, kuin Akukin.
Todella tylsä tarina.

Porua puurosta:

Hmmm... Outo tarina. Ei kovin viihtyttävä.
Piirrosjälki on letkeää ja hauskaa.

Itse tarinassa ei ollut kovin hyvää juonta.
En tykännty, kun kokoajan sama piirre toistui.

Porukat pakenivat ohrapuuroa, ja heräsivät sitten jostain kadunkulmasta.

-------------------------------------------------------

Kerskiarvoksi lehdelle annan kouluarvosanoin 5+.

Huono lehti.
Ei yhtään mielenkiintoista tarinaa...
Anonymous
Parhaita toi Rota piirtämää. Tunnelmallisii ne sen stoorit, parempia ku monet muut.

Vähä offtopikkia, mutta asiaan liittyen: Normaali Aku Ankka sais olla vähän pidempi. 32 sivua menee oikeesti ihan hujaukses, eikä siin ehi ees päästä mukaan tarinoihi.
Anaconda
Pientä korjausta ylempään, Akkarin sivumäärä on normaalisti 36, mikä on kyllä itselleni ihan sopiva määrä.

Sori OT, oli pakko oikaista!
Leo
Nykyinen sivumäärä on ihan hyvä ja muistetaan, että Aku Ankka -lehti tulee viikottain! Jos sivuja olisi enemmän niin hintakin nousisi ja tarinoiden laatu laskisi. Yleensä kammoan yli kaiken Rotan tarinoita, koska miehen tyyli ei muhun vain yksinkertaisesti uppoa. Tämä uusi tarina oli kuiteskin niin hyvä, että pitäisi varmaan jatkossa kiinnittää näihin enempi huomiota.
Anonymous
Samapatuo 32 tai 36, mut turhan lyhyt.
Anaconda
Akkari maksaa nykyään aivan liikaa! Reilut kolmekymmentä vuotta sitten taskarin hinnalla olisi saanut neljä Akkaria. Jossain vaiheessa se on ollut jopa niin, että Akkari on maksanut 80 penniä ja taskari 3,95mk.
Jos suhde olisi pysynyt samana niin Aku Ankkoja myytäisiin 80 sentillä.
Anonymous
Kenen muun mielestä nykyään aku ankat ovat huonompia ideoiltaan ja juoniltaan kuin 8 vuotta sitten tulleet lehdet ? En tiedä olenko tulossa liian vanhaksi Akun lukemiseen ( toivottavasti näin ei ole ), mutta uusien lehtien ideat tuntuvat jotenkin vain tylsiltä ja ennalta-arvattavilta. Kun otan hyllystä vuoden 95, 96 tai 97 lehtiä tarinat ovat omaperäisiä ja hauskoja... Mihin siis uusien lehtien puhti on kadonnut ??? :?
Anaconda
Ylempänä on aika selvästi lähes uuden topikin arvoinen aihe.
Minullakin on vähän sellainen tuntuma, että taso on laskenut, jos verrataan vaikkapa 80-lukuun tai 90-luvun alkuun.
Muuten, ei kai koskaan voi olla liian vanha Aku Ankkojen lukemiseen.
submin
Ehdottomasti samaa mieltä. Parhaat AA-lehdet tulivat vuosien 1996 ja 2001 välillä. Melkein kaikki tämän vuoden lehdet ovat olleet huonoje :(
Destiny
Kannattaa varmaan aloittaa uusi topic, non? Ja mahdollisesti laittaa siihen vielä äänestys alkuun. Jos vain viitsii väkertää tarpeeksi monta vaihtoehtoa.
juketsu
Sori, kun nostan todella vahan aiheen, mutta oli itse aikeissa tehdä samanlaisen, niin löysin hausta. Tämän päivän akkari oli todella hauska. Kaikissa tarinoissa oli hauska loppu (paitsi teitenkin jatkiksessa, kun se ei loppunut). Nyt nähtiin Kulta-Innon veljenpoikakin, onkos sitä aikaisemmin näkynyt? Karhukopla sumopainimassa, Hessu kissaa etsimässä ja hauska Vicarin jatkis alkoi. Myös ensimmäinen Tarina oli Vicarin piirtämä. Hauskin ruutu löytyy mielestäni sivulta 23 ruutu 3. Mitkä ilmeet. :D

Pistän tähän vielä tietoja, jos joku ei tilaa:

Roope-Setä: Paljon onnea, Kulta-Into!
Piirrokset: Vicar
Käsikirjoitus: Lars Jensen

Karhukopla: Konnat kaukomailla
Piirrokset: Miguel
Käsikirjoitus: Janet Gilbert

Aku Ankka: Uudisraivoajat (jatkis)
Piirrokset: Vicar
Käsikirjoitus: Pat & Carol McGreal
akuankka1313
Tämän viikon akkari oli tylsä. Samoja, tuttuja piirtäjiä eikä juonessakaan ollut kehumista.