Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Uusin Aku Ankka -lehti

(1067 viestiä)
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Mieheltä pitäisi olla vielä myös pari pitkää suomessa julkaisematonta tarinaa. Miksei niitä nähdä?
Ehkä ne ovat huonoja?

Van Hornia olisi kiva kyllä lukea suomeksikin, nuo vanhat tarinatkin ovat kuitenkin kelpokamaa. Englanniksi olen tainnut suurimman osan lukeakin, mutta kyllä suomi on aina suomi. Pommittakaa toimitusta pyynnöillänne, kyllä näitä sitten julkaistaan! ;)
Vaari
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Mieheltä pitäisi olla vielä myös pari pitkää suomessa julkaisematonta tarinaa. Miksei niitä nähdä?
Tai kansikuvia..?

Barksi tuossa mainitsikin yhden syyn, eli kaiketi siksi ettei porukka tunnu tykkäävän Van Horneista. Itse pidän veljesten piirrosjäljestä, mutta valitettavan usein käsis on aivan onnetonta, lähinnä loppuratkaisu pilaa koko tarinan (esim. kaikki olikin unta tms.).

Uusin Akkari nyt oli melkein sitä samaa mitä yleensäkin, eli ei mitään kovin ihmeellistä. Toki Barksin "Pallosorsa" piristi lehteä, mutta näitä poikkeuksia voisi ilmestyä useamminkin. Nykyisellään olen melko pettynyt julkaisun laatuun, ja siksipä se tuleekin nykyisin broidin laskuun.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: VaariItse pidän veljesten piirrosjäljestä, mutta valitettavan usein käsis on aivan onnetonta, lähinnä loppuratkaisu pilaa koko tarinan (esim. kaikki olikin unta tms.).
Jos tarkoitat Noelia ja Williamia, niin eivät sentään veljeksiä ole. Noel poika, William isä...

Tuo loppuratkaisujen "helppous" on kyllä tavallaan totta. Tästä tulikin mieleen eräs tarina. Kysyin nimittäin taannoin Williamilta "Porua puurosta"- nimisestä tarinasta (tai joku vastaavan niminen). Siinähän kaikki muuttuu puuroksia ja idea on vähintäänkin kummallinen. Kysäisin siis, että mikä ihmeen idea tämä nyt taas oli. Oliko menneet puurot ja vellit sekaisin, kenties. William mainitsi, että on lapsesta pitäen vihannut erästä puuromerkkiä, jonka nimeä en nyt kuitenkaan muista. Tästä johtuen puuro on nähty Williamin tarinoissa silloin tällöin vihollisena, kaiken pahan alkuna ja juurena. Disney-sarjakuvissa en muista tämän tapahtuneen kylläkään kovinkaan usein.

Lainaus:Toki Barksin "Pallosorsa" piristi lehteä, mutta näitä poikkeuksia voisi ilmestyä useamminkin.
Carl Barksin koottujen tilaajana, sekä käytännössä kaikkien Barks-julkaisujen omistajana olen liki suivaantunut siihen, että nykyisin Barksia nähdään jopa Aku Ankka- lehdessä kohtalaisen usein. Kohtahan kaikki tarinat ollaan julkaistu vähintäänkin viitisen kertaa. Toki on hyvä, että nuoremmatkin pääsevät nauttimaan Barksista, onhan hän sentään kaikkien aikojen ankantekijä, mutta kun tämän lisäksi tulee Ankalliskirjastoa, Barksin koottua sekä muita yksittäisjulkaisuja, niin eikö liika ole kuitenkin liikaa? Eikö olisi hyvä julkaista myös sellaisia tarinoita, joite Suomessa ei koskaan olla nähty. Juuri julkaistu Pallosorsakin julkaistiin kolme vuotta sitten Carl Barksin kootuissa (joka toki on pieni painoksinen ja sen takia merkityksetön tässä tapauksessa) ja 14 vuotta sitten Juhlasarjoissa. Jos ja kun Barksia julkaistaan, voitaisiin julkaista harvemmin nähtyjä tarinoita. 14 vuotta on kuitenkin kohtuullisen lyhyt aika, vaikkakin kyseinen tarina julkaistiin viikkolehdessä viimeksi 47 vuotta sitten.

Yhteenveto: Barksia Ankkaan harkiten, ennenjulkaisemattomia tarinoita enemmän. :)
Vaari
Lainaus käyttäjältä: BarksiJos tarkoitat Noelia ja Williamia, niin eivät sentään veljeksiä ole. Noel poika, William isä...No voeee... Niinpä ovatkin, mitenkäs nyt näin sekoilen. :D

Lainaus käyttäjältä: BarksiBarksia Ankkaan harkiten, ennenjulkaisemattomia tarinoita enemmän. :)Oikeastaan en tarkoittanut vain Barksin tarinoita vaan ihan yleisesti jotain "legendoja". Suoraan sanoen en edes pidä Barksia läheskään parhaana ankantekijänä, ohi menevät Rosan lisäksi monet italialaiset ja muutama satunnainen muukin. Italialaisiahan nähdään lähinnä vain taskareissa, ja yleensä sarjat ovat liian pitkiä Aku Ankkaan, mutta onhan ne tietysti piirretty taskarikokoonkin eli rivin matalammaksi. Uusia hyviä sarjoja näkee Akkarissa harvoin, julkaisisivat joitain lyhkäisempiä italialaisia niin alkaisi jo kiinnostaa enemmän.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: BarksiYhteenveto: Barksia Ankkaan harkiten, ennenjulkaisemattomia tarinoita enemmän. :)
Ja tuohon lisäyksenä: pidempiä ja parempi sarjoja. Barksilta löytyy varmasti niitä parempiakin sarjoja kuin esim. Pallosorsa tai se piknikjuttu. Aikamoisen määrän tarinoita kun herra teki, niin voisi oikeasti julkaista niitä 10-sivuisia ja pidempiäkin juttuja. ..Kalavelkoja, joka julkaistaan 1/2010 onkin aika hyvin osuttu: en ole lukenut ja tietääkseni tarina ei ole aivan niistä nähdyimmistä päästä (kuten Kulmikkaat munat aikalailla oli).

Barksilta voisi julkaista pidempiä sarjoja myös jatkiksena. Pari vuotta sitten nähtiin Milla Magian monet kasvot, mutta oliko viime vuonna tai tänä vuonna näkynyt? ~2001-2007 muistaakseni joka vuosi nähtiin ainakin yksi Barksin pitkä sarja jatkosarjana. Ellei sitten ollut yhtä poikkeusvuotta, mutta enhän minä nyt muista tarkalleen. :D Joka tapauksessa, toimitus voisi vähän katsoa, mitä Barksia lehteen laitetaan.

//Vaari, taskareissa italiaanoja. Ei tarvitse änkeä akkariin. Ja onhan tässä nähty Taikaviittaa viime vuonna ainakin omalta osaltani viikkolehdessä ihan tarpeeksi.
hjhh
Ongelma on, että Barksin tarinat alkaa olemaan kymmenen kertaa luettuja, mutta pakko niitä on laittaa.
Jos ei laitettaisi, niin kauhea valitus. Vähän sama, kun Rosan tarinoiden kanssa.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: hjhhOngelma on, että Barksin tarinat alkaa olemaan kymmenen kertaa luettuja, mutta pakko niitä on laittaa.
Jos ei laitettaisi, niin kauhea valitus. Vähän sama, kun Rosan tarinoiden kanssa.

Tuskinpa vain. Kaikki Barksit on jo käytännössä julkaistu, eikä niitä käsittääkseni juurikaan toivota (vaikka toki Toivesarja- toiveet ovatkin usein Barksia, mutta ei niitä kuitenkaan aivan kamalasti tule) lehteen julkaistavaksi. Barks on kuitenkin aina hyvä ja toisaalta myös helppo valinta lehteen, se kun kelpaa käytännössä kaikille. Jopa minulle, ei siinä mitään, mutta mielelläni kuitenkin lukisin myös uutta materiaalia.
Kääk13
Minustakin Barksin lyhyiden tarinoiden julkaisun määrää saisi Akkarissa vähentää.
Pitkien tarinoiden puolesta olen palautetta lähettänytkin ja minusta Barks/Rosa/Gottfredson uusinnat saisi näyttää nimenomaan jatkosarjoina Aku Ankassa kun nykyjatkikset kerta ovat sellaista puuroa(oli pakko laittaa kun tuolla aiemmin tuosta puurosta Van Hornin puhuttiin kertoneen ;D ), ettei tosikaan.

Lainaus käyttäjältä: KreachEi Italiaanoja tarvitse änkeä akkariin. Onhan tässä nähty Taikaviittaa viime vuonna ainakin omalta osaltani viikkolehdessä ihan tarpeeksi.Minusta italialaisia tarinoita saisi huoletta julkaista Aku Ankassa lisääkin. -70-80-luvulla niitäki nähtiin aimo liuta jatkosarjoina. Kunhan vain valitsisivat niitä Almanacco Topolinoa varten tehtyjä nelirivisiä sarjoja. Kolmirivinen ruutujako ei sovi viikkolehteen.

Onneksi ovat alkaneet Aku Ankka ekstrassa julkaisemaan noita italotarinoita, mutta siinäkin niitä tulee niin harvoin.
On nähty runsaasti Scarpaa, jonkun verran Rotaa ja Cavazzanoa. Myös Massimo De Vitan tarina on tänä vuonna ekstran sivuilla julkaistu.
Ja jälleen tammikuussa olisi luvassa italialaisten mestareiden tarinoita.

Näistä olisi mielestäni syytä tehdä taas pitkästä aikaa jatkosarjoja Aku Ankkaan.
Ankka313
Barksin tarinoita tosiaan on julkaistu jo ties missä julkaisuissa, mm. Ankalliskirjasto, Juhlasarjat Aku Ankan parhaat -albumit, Kootut, jne... Hänen tarinoitaan tungetaan myös kaikenmaailman juhla-albumeihin ja -kirjoihin... Kaiken lisäksi Barksin tarinat joita julkaistaan, ovat niitä tunnetuimpia... Minkä takia?????!!! >:( Barksin tarinoita on paljon harvinaisempiakin, miksi NIITÄ ei voi julkaista lehdessä? Esim. Vanhoissa satasivuisissa/karuselleissa taisi olla muutama tarina joita ei ole muissa suomalaisissa julkaisuissa julkaistu (lukuunottamatta koottuja). Sellaisia olisi ilo lukea, mieluummin kuin niitä sata kertaa jo luettuja tarinoita, joista muistaa jo puhekuplatkin melkein ulkoa..... Lehteen tarvittaisiin ennen julkaisematonta tarinaa kehiin, toivesarjat hiiteen! Ja ne hollantilaiset parisivuiset--->yök! Minunkin puolestani lehti kaipaisi edes silloin tällöin italialaista tuotantoa, minua ei kolmirivitaittokaan haittaisi... Taikaviitta -saaga oli kerrassaan loistava! Lisää italialaista, lisää Taikaviittaa, tasottomat nelisivuiset pois, toivesarjat pois, ja se olisi siinä!
souffleur m
NUMERO 43/2009

Aku Ankka: Medusan taikapeili
Aika lailla positiivinen yllätys. Idea oli tuorehko ja mielenkiinto pysyi hyvin yllä kiehtovasta aloitusruudusta alkaen. Pidin myös siitä, että mukaan oltiin saatu ihan "oikea" taruolento (tuttu Myyttien saarestakin) syventämään tarinaa. Erityisen huonoja puolia ei löytynyt paljoakaan, ainoastaan Millan tuleminen kuvioihin oltiin kuvattu vähän turhankin läpinäkyvästi, tosin varmaan ihan tarkoituksella. Kokonaisuutena joka tapauksessa hyvä johtosarja, mietin vain, miten tällainen idea olisi toiminut pidempänä jatkosarjana, mutta ei se tällaisenaankaan yhtään hassumpi ollut. Pidin kyllä. 8 (Jo toinen peräkkäinen kasin maagisen rajan ylittänyt johtosarja, oho! :-O)

Tupu, Hupu ja Lupu: Oksalla ylimmällä
Taas Hedmania... No ei siinä mitään, kaiken kaikkiaan hänen käsikirjoituksensa ovat kuitenkin paljon, paljon nelisivuisia parempia. Tosin ei tämä tarina mikään erityisen loistava ollut, koko kohelluksen varsinainen pointti jäi vähän epäselväksi, eikä vitsitkään mitään erityisen idealistisia olleet. Vähän täytesarjan maku kieltämättä jäi, mutta onneksi se oli tällä kertaa tanskalaista ja sivumäärältään suurempaa, eli parempaa. Kokonaisuutena ihan OK välisarja. 7

Karhukopla: Köyhän miehen kreivit
Ihan hyvä, vaikkakin joissain kohdissa vähän pitkäveteinen tarina, sillä Karhuveljekset ilman Roopea, tms. eivät lempihahmoihini aivan lukeudu. Omassa genressään tässä oli kuitenkin ihan hyvä idea, eikä toteutuskaan mikään hullumpi ollut. Haluaisin nähdä Karhukoplaa kuitenkin enemmän nimenomaan Roopen vastuksena, erityisesti Rosan näkemykset kyseisestä aiheesta ovat loistavia. No, harva käsikirjoittaja kuitenkaan hänen tasolleen yltää, eikä se niin vakavaakaan ole, mutta joka tapauksessa... 7+

Yhteenveto
Loistava malliesimerkki hyvästä perusnumerosta. Kokonaisuus ei ollut ehkä mikään legendaarisen loistava, mutta olipahan ainakin ihan lukukelpoinen verrattuna muutamiin tänäkin syksynä ilmestyneisiin numeroihin. Kolmen tarinan systeemi toimi taas ja pidin myös siitä, että kaikki tarinat olivat uusia. Ei paha, tämän ja viimeviikkoisen numeron perusteella voisin taas sanoa, että reilusti parempaan suuntaan ollaan menossa. Toivottavasti toimitus ymmärtää nyt jatkaa samaan malliin...
Kääk13
Viimeinkin viikko 44.
Tätä lehteä olen odottanut vuoden puolivälistä alkaen selatessani Aku Ankan tämän vuoden 28:tta numeroa Keravan K-citymarketin lehtipisteellä.
Ja mitä ilmeisiimmin, en turhaan.
Tässä uusimmassa lehdessä alkanut jatkosarja on pitkästä aikaa kolmeosainen. Koskahan Egmontin tuotanoryhmältä on viimeksi lähtenyt uusi kolmeosainen jatkosarja(vai pitäisikö kysyä, koska sellainen ollaan viimeksi julkaistu)? Olisiko syksyllä 2006 julkaistu Shamborin suojelija viimeisin..?

No, kuitenkin itse olen varsin tyytyväinen uuden jatkosarjan ensimmäiseen osaan, enkä usko, että muut osat olisivat paljoa sen huonompia.
Vaikka sarjan käsikirjoittaja Tormod Løkling kertookin lehdessä olleessa haastattelussa, että sarjaa tarjottiin ensin 17-sivuisena on minusta hienoa huomata, että ehdotus sarjan sivujen lisäämisestä tuli kustantajan puolelta. Juttu on Løklingin mukaan hänen ensimmäinen Ankka-seikkailunsa. Kaverissa on selvästi ainesta pitkien seikkailujen kirjoittamiseen. Toivottavasti hän jatkaa niiden tekemistä tulevaisuudessakin jos taso on tämä.
Kaverin töitä onkin pidettävä silmällä...
Kreach
Vähän myöhässä :/ 43/2009

Roope-setä: Medusan taikapeili
Tarinan pohja on jotenkin omalla tavallaan uusi, mutta se kangistuu turhan tavanomaiseksi, kun tarinassa mennään eteenpäin. En aivan heti tajunnut, että tämä kreivitär olisi Milla, erikoisplussat siitä (vasta kohdassa "lähden kiertelemään säiliöön" tajusin hänen olevan Milla). Toimittajat oli vähän "mukahauska" lisä, toi erilaisuutta ja pirteyttä, muttei mitenkään mainittavasti. Peili idea oli jotenkin Barksmainen, mutta levisi hieman käsiin peilin särkyessä. Kelvollinen johtosarja, joka haalistui eteenpäin mentäessä. Ensimmäinen puolikas oli kasin arvoinen, toinen seiskan. Ymmärrätte niiden keskiarvon? 7,50

Tupu, Hupu ja Lupu: Oksalla ylimmällä

Koominen juttu, joka ei perjaatteessä voi olla sekava, mutta onnistuu olemaan jotenkin kuitenkin. Tapahtumapaikka on kokoajan sama ja on hauska katsella, kun rehtorit ja ankat jäävät kiipeliin, mutta ei se oikeasti naurata. Sarjakuvassa se ei toimi niinkuin elokuvissa. Kohtaus saisi minut varmasti elokuvana repeämään. Juoni on aika köykäinen, kokonaisuus ei kovin kummoinen. 6,75

Karhukopla: Köyhän miehen kreivit
Pieni sivumäärä, mutta silti laaja tarina. Itseasiassa ihmettelen, ettei tarina ollut sekavampi. Tempo oli nopea ja juoni-idea kelvollinen. Perusmättöä, tavallista Karhukoplaa. 7,00

Kokonaisuus
Mukavaa, että varsinkin johtosarjojen taso on noussut! Muutenkin ihan luettava ja mukava lehtikokonaisuus. 7,08
souffleur m
AKKARI 44/2009

Aku Ankka: Druidi hukassa
Mukavaa nähdä vaihteeksi myös ajankohtaisempiin aiheisiin perustuvia johtosarjoja, vaikka itse halloween mielestäni kuuluukin vuoden turhimpiin juhliin. Tällaisiahan ei ole pahemmin näkynyt muistaakseni vuoden 2005 jälkeen Rosan viimevuotista kurpitsasarjaa lukuunottamatta. No, itse asiaan: tämä tarina ei sisältänyt mitään erityisen ihmeellistä, mutta oli kuitenkin juonellisesti ihan sujuva ja Skotlantiin viittavat yksityiskohdat piristivät juttua. Kokonaisuutena sinänsä ihan OK aloitus tälle numerolle, mutta tiettyä lisämaustetta tämä olisi kyllä ehkä kaipaillut. Jotain jäi puuttumaan, mutten oikein osaa sanoa, mitä.

Tjaa-a, Hedmania on muuten tullut jo kolmen peräkkäisen numeron verran. Eihän se (enää nykyään) niin paljon minua häiritse, koska tarjolla on varmasti paljon huonompiakin tarinoita ja tekijöitä, mutta onko edessä taas samanlainen putki kuin viime talvena? Tätä on mielenkiintoista seurata... ;D 7+

Pluto: Kunnon vahtikoira
Aika turhanpuoleinen tarina. Vitsi oli jo moneen kertaan nähty ja se oltiin ihan turhan takia venytetty viiteen sivuun; yksisivuisena tämä olisi saattanut vaikuttaa jopa ihan hauskalta. Pidin ainoastaan siitä, ettei sarjassa puhuttu juuri ollenkaan ja asioita välitettiin lukijalle erilaisten eleiden ja ilmeiden avulla. Sellaiset sarjakuvat ovat aina jollain tapaa kiinnostavia. Mutta ei se kyllä tätä juttua ikävä kyllä pelastanut. 6

Aku Ankka: Akustuksen aarre (osa 1/3)
Enpä minäkään tätä tarinaa näemmä ihan turhan takia odotellut. Itse asiassahan tämä vaikutti jopa todella lupaavalta ainakin ensimmäisen osan perusteella! Kaikki toimi suhteellisen hyvin ja pidin myös siitä, kun tekijät itsekin olivat nähneet vaivaa tämän suhteen tekemällä ainakin haastattelun perusteella paljon taustatyötä itse Rosan tapaan. Kokonaisuudesta on tietysti hankala sanoa vielä tässä vaiheessa juuri mitään, mutta pitkään aikaan jatkosarjojen ensimmäiset osat eivät ole vaikuttaneet näin lupaavilta kuin nyt! Luin tämän läpi jopa useamman kerran ja seuraavaa osaakin odotan jo innolla. Suuri sivumääräkin lupailee paljon. Ainoana miinuksena voisin mainita tämän ensimmäisen osan lopun, joka vaikutti ehkä hieman väkisinväännetyltä, mutta mitään sen suurempaa valittamista ei juuri löytynyt. Hyvällä tuurilla tästä saattaa tulla jopa koko vuoden paras uusi sarja, vaikken haluakaan vielä tässä vaiheessa mitään sen suurempaa julistaa. Sen taidan kuitenkin uskaltaa sanoa, että Midthunin pisteet nousivat entisestään ja Løkling vaikuttaa myös erittäin lupaavalta uudelta käsikirjoittajalta. Parhaimmat Aku-tarinat saattavat hyvinkin olla vasta tulossa...

Yhteenveto
Oikeastaan aika rajukin ylämäki jatkuu yhä. Kaikki kolme viimeisintä numeroa ovat olleet tasaisen hyviä ja mikä parasta, jokaisessa on ollut kolme tarinaa! Vaikka tämän numeron Pluto-tarina olikin melko huono, Akustuksen aarre korvasi sen. Suunta on hyvä, joten toivottavasti toimitus tulee myös säilyttämään sen. ;) 7+
souffleur m
Milloinkahan viimeksi olisi "vaaditun" neljän arvostelijan raja ylittynyt? Olisi nimittäin ihan mukavaa kuulla muidenkin mielipiteitä tästä Suomen suurimmasta viikkojulkaisusta, jota varmasti moni täälläkin lukee... :) Parikin sanaa per tarina riittäisi!

45/2009

Aku Ankka: Työtaistelu
Ensimmäiset sivut lupailivat paljon, eikä Jippeskään mikään huono ankantekijä ole, mutta kun takaa-ajon makuun päästiin, myös tarinan taso heikkeni. Jotain muuta olisin tältä odottanut kuin pelkkää kissa-hiiri-leikkiä, mutta oli tässä ihan hyviäkin kohtia ja tietynlaista barksmaisuuttakin havaittavissa. Myös "onnellinen" loppuratkaisu oli ihan hauska. Kokonaisuutena siis ihan hyvä, mutta samalla myös vähän mitäänsanomatonkin johtosarja. Se varsinainen terävin terä jäi puuttumaan kokonaan. 7+

Aku Ankka: Eilen, tänään ja huomenna
Hurraa, Vainiomäkeäkin lehdessä taas pienen tauon jälkeen! Ja vieläpä ihan hyvällä välisarjalla. Idea oli hauska ja selvästi tässä oltiin yritetty kuvata aikamatkailua normaalia realistisemmasta näkökulmasta — ja hyvin siinä oltiinkin onnistuttu, pientä sekavuutta lukuunottamatta. Kokonaisuutena ei nyt ehkä mitään parhainta Vainiomäkeä, mutta täytti paikkansa välisarjana kuitenkin vallan mainiosti. Hyvä oli. 8-

Roope-setä: Sanomalehtiselkkaus
Pientä täytesarjan makua oli havaittavissa jo sivumääränkin puolesta, mutta onneksi mukaan oltiin osattu ahtaa ihan hyviäkin käänteitä ja myös idea oli toimiva. En vain ymmärrä, miksi näistä tarinoista pitää tehdä usein niin lyhyitä. Tämäkin oltaisiin voitu venyttää vaikka kymmeneen sivuun lisäämällä mukaan enemmän käänteitä ja tapahtumia, tosin silloin tästä olisi saattanut tulla vähän itseään toistava. Mutta yleisesti ottaen, suuremmalla sivumäärällä tällaisetkin tarinat jäisivät paremmin mieleen... No, omassa genressään tämä oli ihan hyvä tarina kuitenkin. 7+

Aku Ankka: Akustuksen aarre (osa 2/3)
Tjaa-a. Tässä toisessa osassa oli kieltämättä havaittavissa pientä kaavamaisuutta ensimmäiseen osaan nähden; Aku, pojat ja Akustus tutkivat tuloksettomasti Tukholman museota ja joutuvat tuttuun tapaan viimeisellä sivulla jonkinlaisiin vaikeuksiin. Tässä vaiheessa tarinaa olisin kaipaillut ehkä enemmän toimintaa, mutta kokonaisuutena tämä oli kuitenkin juonellisesti ihan sujuva ja muutenkin hyvä tarina edelleen. Saa nähdä, miten päättyy ja minkälaisen arvosanan tämä kokonaisuutena tulee saamaan. Nyt se on 8+.

Yhteenveto
Varsin mallikas lehti tälläkin viikolla. Johtosarja ja kolmossarja lähinnä melko neutraaleja kokonaisuuksia, kakkossarja ja jatkosarja puolestaan tasaisen hyviä. Kelpasi kyllä minulle. Kaikkia numeron 41 jälkeisiä Akkareita pidän ehkä jopa koko vuoden parhaimpina peruslehtinä, myös tätä. Ylämäki siis jatkuu, toivottavasti vielä ensi viikollakin. 8-
Kreach
Lainaus käyttäjältä: souffleur mMilloinkahan viimeksi olisi "vaaditun" neljän arvostelijan raja ylittynyt? Olisi nimittäin ihan mukavaa kuulla muidenkin mielipiteitä tästä Suomen suurimmasta viikkojulkaisusta, jota varmasti moni täälläkin lukee... :) Parikin sanaa per tarina riittäisi!
Julkaisen kolmen viimeisen numeron arvostelut sitten, kun "Akustuksen aarre" on loppunut. Annan näes sille sitten kokonaisarvosanan, en osaa arvioida yhden osan perusteella oikein mitään. Joten sitten teille tuleekin (siis viikon päästä) mehevä paketti minun arvostelujani! :)