Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Uusin Aku Ankka -lehti

(1067 viestiä)
Fauntleroy
Joo 25/07 oli keskivertoa...Van Horn perus,Barksin tarina oli yksi huonoimmista mielestäni,loput ¨...onneks tuli viel sarjisekstra
Bomber
Joo van Horn oli ihan keskiverto, Barksin tarinaan petyin. Jatkis aivan tavanomainen joka loppuu tylsään kohtaan... Muotihommankin voi jättää omaan arvoonsa
Hupu
Ei ollut minunkaan mielestä kauhean hyvä lehti. Barksin tarinalta odotin paljon enemmän kun oli vielä toivesarja ja jatkis taas oli mielestäni aika tylsän tavanomainen.
nWo
Tällä viikolla oli jälleen aika huono. Eka tarina oli ok jos nyt sitäkään. Toinen tarina oli heikko. Kolmas meni ja neljäs oli sitä tavallista tylsää jatkosarjaa. Aku Ankkaan ei sovi jatkosarjat. Ne sopii vain jännitys sarjakuviin kuten Spider-man, X-Men... ja Mikkiä enemmän lehteen, kun sitä ei yleensä nähdä koskaan.
TKal
Melko lailla olen samaa mieltä kanssasi, paitsi siitä, että jatkotarinat eivät sovi Akkariin. Pidän nimittäin erittäin paljon Mikki Hiiri-jatkotarinoista, joissa Mikki selvittää rikoksia ym. sellaista. Myönnetään kuitenkin, ettei uusimman lehden jatkotarina ollut siitä parhaimmasta päästä.
nWo
Tällä viikolla oli parempi kuin viimme viikolla, mutta ei silti mikään paras.
Eka Rosan tarina oli mielestäni tavallista tarinaa parempi, mutta Rosan tarinoista keskiverto. Pari ihan hauskaa vitsiä siinä löyty, mutta muuten ei ollut mikään erikoinen. Mikki tarina oli ihan hyvä ja kolmaskin, mutta neljäs tarina oli kyllä liian ennnalta arvattavissa joten eipä ollut kummoinen ja viides tarina oli ihan luettavaa.
hjhh
Muut tarinat ei ollut huimia, mutta Rosan oli mielestäni hyvä.
Tiala
Rosan oli oikein hyvä, Murryn mikki ihan kelpo tarina, kolmas Aku-Tulppu tarina ihan mukiin menevä, neljäs neljän sivun vitsitarina oli aika keskivertoa... Paras lehti vähään aikaan...
Bomber
no vitsit, olipa hyvä tuo Rosa. Siis ihan oikeesti, se oli hyvä! Noo Murryn tarina oli jotain ja ne muut niitä keskivertoja. Kesäloman paras lehti.
hjhh
Surkea lehti kyllä oli. >:(

Ekassa oli kyllä aivan päätön juoni.

Toka oli lehden paras. Juoni oli jonkunlainen, mutta onko pakko tehdä niistä kauloista metrisiä?

Kolmas oli keskiluokkaa, mutta siinäkään juonessa ei ollut kehumista.
Bomber
Tämän viikon lehti sucks. Ei löytynyt mitään kunnon tarinaa. >:(
Uka Ankka
No tämän viikon lehti (N:o 33) ei tarjonnu oikastaan paljon mitään mutta kyllähän näitä Vicarin tarinoita on mukava lukea, ja ainahan koko akkari pittää lukea ;D
hjhh
Joo taas oli surkea lehti. :-[
Hupu
Minun mielestäni oli aika tavallinen. Vicaria lukee aina ihan mielellään ja toinen tarina (Höpöankka) taas oli mielestäni ihan hyvä. Juoni oli ihan hyvä ja piirroksetkaan eivät olleet mitään kauhean huonoja.

Eli lehdestä ei löytynyt helmiä, mutta ei ollut pettymyksiäkään. Kaiken kaikkiaan ihan hyvä lehti, että on sitä huonompiakin nähty. :)
nWo
Vicarin tarinat ovat menneet todella huonoiksi vai pitäisikö ennemmin syyttää käsikirjoittajaa vai ketä.