Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
Ylläpito
Yleisön(siis jho:n) pyynnöstä laitettiin nyt sitten tämäkin tänne takaisin.
Kyseessä on tämän aiheen kolmas versio.

Käytetään nyt kuitenkin sitä kuuluisaa järkeä, ja ei ihan turhanpäiväisiä tarinoida täälläkään.
Bomber
Kolme päivää sängyn pohjalla, nyt kuitenkin Ankkiksessa taas terveenä, Bomber!
jho
Hitti vai Huti -aihe nousi heti Top 10 aiheisiin vastausten perusteella, hah! Ihan hausta ketju on, mutta nyt tais mennä joltain vähän yli. Ylläpito vois kehittää siihen jonkun säännön, että oman postauksen jälkeen pitää tulla vähintään 3 muuta postausta, minkä jälkeen saa ite vasta postata.

Niin, ja oli mulla asiaakin. Tuolla jossain kun voi katella foorumin tilastoja, niin onko niitä mahdollisuus saada lisää sinne, vai onko toi nykynen joku vakiomäärä?
squid
Mielestäni taitaa olla sinänsä aika turhaa laittaa enempää näkyviin.

Joo, mielestäni tuo oli ikävää, että kyseinen aihe sai niin paljon vastauksia, joissa ei ollut minkäänlaista asiaa.
TKal
Tuon jhon ehdottaman säännön lisäksi tuohon hitti vai huti-aiheeseen sopisi mielestäni lisäksi sellainen sääntö, että mielipide pitäisi perustella. Suurin osa vastauksista on tällä hetkellä tasoa "Huti. 4D-dokkarit?"
Karhula
Eihän Hittiä ja Hutia enää edes ole niin sääntöjä on turha enää muuttaa.
Lainaus käyttäjältä: squidJoo, mielestäni tuo oli ikävää, että kyseinen aihe sai niin paljon vastauksia, joissa ei ollut minkäänlaista asiaa.
Tuonko takia se poistettiin vai miksi?
Bomber
Eikös tuo juuri sen takia alotettukkin, ku ei enää viestejä lasketa Loremista?
Miks ihmeessä sitte pitää ottaa pois se jos voitais vaa vähä säätää noit sääntöjä ja kattoo et mite kulkee?
Crosby
No typerää kun Ankkakeskustelupalstasta on kyse niin sitten joku Hitti vai Huti-aihe
,jossa ei ole mitään asiaa nousee TOP-10 aiheitten kärkeen ja kaikki vastaavat vain siihen ja ankat jää ihan sivuosaan. Tämän takia en itse kannata näitä turhia aiheita ollenkaan. Sen takia tänne rekisteröidyin, että voin puhua ankkoihin ja sarjakuviin liittyvistä asioista. En jorisemaan turhia. Minun puolesta voisitte tehdä tuon aiheen, jonnekin yleiselle keskustelupalstalle ja vastailla siellä siihen, jos se nyt mielestänne on tarpeellista. Omasta mielestäni tuossa menee vain aikaa hukkaan, mutta se on vain oma mielipiteeni.
jho
Siivotaanko foorumia vieläkin? Siis käyttäjiltä häviää viestejä yms.? Ei tuo mua haittaa, mutta huomasin vaan ja kiinnostus heräsi.
squid
Foorumilta siivoillaa aika ajoin turhia tiedotteita, sekä muita vanhaksi menneitä aiheita, joiden lukemisesta ei enää saa mitään irti :)
Fauntleroy
Ja tämä aiheeni on siis poistettu? Mitähän järkeä siinäkin oli,minusta oli erittäin hauska...ei voi mitään jos joitain ei kiinnosta vastata siihen ja että jotkut vastaavat useamminkin.
Poistakaa sitten koko Lorem-palsta jos kerran kaikki vastaavat vain siihen!
Bomber
Yeah, samaa mieltä! Jos kerran halutaan että täällä puhutaan ankoista, niin miksi koko Loremi on olemassa!?
akuankka1313
On ihan tyhmää muuttaa niitä sääntöjä jatkuvasti! >:(

Ennen Ankkis oli mukava ja rauhallinen paikka, ja sääntöjä muuteltiin harva se päivä. Näin ainakin oli, kun rekisteröidyin tänne.
TKal
Onko teidän nyt niin vaikea käsittää, että Ankkis on ankkaharrastajille tarkoitettu foorumi, jossa keskustelun aiheena on pääasiassa Aku Ankka? Toki muustakin saa keskustella, sen vuoksi lorem-alue on täällä, mutta Aku Ankka-keskustelun on mielestäni pysyttävä pääaiheena. Jos haluaa vain vastailla Hitti vai huti-tyylisiin aiheisiin, kannattaa etsiä toinen foorumi, josta näitä aiheita löytyy. Yksi sellainen on Linnake, jonka jäsenistökin koostuu lähinnä Ankkiksen käyttäjistä.
jho
aa1313, mitä sääntöjä nyt on muka muutettu? Ei lähiaikoina mitään. Eikä vanhatkaan muutokset mitään pahoja ollut.
Ja onhan Ankkis vieläkin mukava paikka. :) Ja ei se foorumin mukavuutta muuta jos yks aihe poistetaan.

Ja mitä tuota Linnaketta vähän selaisin, niin AA aiheet on hyvin samankaltaisia kun täällä. Aihepiirejä on enemmän (siis yleensäkin, pelit, urheilu yms.), ja jos kerran koostuu Ankkiksen käyttäjistä niin sinne noita Hittihuteja voi perustaa (ja miksei tännekkin, kunhan ei olla mitään yli-innokkaita).