Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
Lumpair
Lainaus käyttäjältä: BomberLainaus käyttäjältä: LumpairAika äijä on jos syö kaakaojauhetta pelkältään.
Joo joo, joka aamu menee puoli purkillista...

Hei! Kaakaojauhetta et tuota määrää ilman mausteita alas saa. Menisikö edes ruokalusikallista?

Terveisin Lumpair
Bomber
Äh, täysi läppä. Tietenkin mä laitan maitoa siihen. Mutta kyllä ainakin kolme ruokalusikallista menee "kylmiltään".

Mutta nyt kolmoskanavalle tv, sieltä tulee loistava kaahailuleffa 2 Fast 2 Furious.
Lumpair
Lainaus käyttäjältä: BomberÄh, täysi läppä. Tietenkin mä laitan maitoa siihen. Mutta kyllä ainakin kolme ruokalusikallista menee "kylmiltään".
Hei! No kun ei varmasti mene "kylmiltään".

Terveisin Lumpair
Bomber
Kaspat... Lappaa vaan suuhun nopeasti ja jotenkin nielee sen...
Lumpair
Hei! Suosittelen kaakaojauheen sekaan mausteeksi chilijauhetta, toimii hyvin.

Terveisin Lumpair
Karhula
Itse en chilijauhetta voi kestää sillä se on vain niin hirveää ja siitä jää lisäksi ällöttävä makukin suuhun. Kaakaota taas litkin lähes päivittäin, osasyynä varmaan se, että aina kun juon kaakaota saan kauhean tarinainspiksen. :P
Lainaus käyttäjältä: Etsivä KaasiLainaus käyttäjältä: KarhulaAah, tuli tässä pari päivää sitten kuusi vuotta siitä kun söin viimeksi kaurapuuroa, merkillinen merkkipäivä minulla. ;D
Minä syön joka päivä puuroa. Hyvää ja täyttävää ruokaa. :-X

No, kyllä minä vielä mannapuuron kestän, mutta kaurapuuro on niin ällöttävää, etten voi sitä sanoin kuvailla. Kyllästyminen siihen tapahtui melko oudosti. Ensin söin joka aamu, sitten söin vain puolet lautasellisesta, lopulta enää pari lusikallista ja sitten en enää yhtään. Nykyisin olen kallistunut enemmän raksupuolelle.
Aku Vankka
Lainaus:Hei! No kun ei varmasti mene "kylmiltään".
Ja mistäs sinä sen tiedät?
Kyllä minäkin pari ruokalusikallista saan alas ''kylmiltaään'' aivan helposti.
squid
Puhuttehan nyt varmasti samasta asiasta? Taitaa Lumpair tarkoittaa sitä kunnon kaakaota, eikä niitä "puolet sokeria-puolet kaakaota -sotkuja.
akuankka1313
Minä olen juonut ainakin chili- ja lakritsiteetä, tosin jälkimmäiseen äiti laittoi sokerin sijasta suolaa. Yäk :P
Bomber
Lainaus käyttäjältä: squidTaitaa Lumpair tarkoittaa sitä kunnon kaakaota, eikä niitä "puolet sokeria-puolet kaakaota -sotkuja.
Ei se ole mitään sotkua. Siitä saa ihan kunnon kaakaota kanssa. Mutta täytyy myöntää että raakajauhetta, suoraan siemenistä jauhennettua pöperöä on aika vaikea saada pistettyä nassuun.
akuankka1313
Lumpairin pikkutarkkuuden ansiosta tälle foorumille on tullut mitä kummallisimpia keskustelunaiheita. Vilkaiskaapa vaikka tämän lisäksi Carl Barks- ja Euroviisut-aiheita. ;D
Lumpair
Lainaus käyttäjältä: BomberMutta täytyy myöntää että raakajauhetta, suoraan siemenistä jauhennettua pöperöä on aika vaikea saada pistettyä nassuun.
Hei! Tuo on kunnon ainetta. Itse maustamalla tulee paljon parempaa. Ja esim. vaniljajäätelöön voi laittaa reilusti suoraan paketista. Lopputuloksena hyvää suklaajäätelöä.

Terveisin Lumpair
squid
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Lumpairin pikkutarkkuuden ansiosta tälle foorumille on tullut mitä kummallisimpia keskustelunaiheita. Vilkaiskaapa vaikka tämän lisäksi Carl Barks- ja Euroviisut-aiheita. ;D
Lumpair kuitenkin esittää asiansa asiallisesti, ja onpa ainakin tuonut moneen keskusteluun uutta, tarvittavaa virtaa.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: Lumpairvaniljajäätelöön voi laittaa reilusti suoraan paketista. Lopputuloksena hyvää suklaajäätelöä.
Eikö olisi hieman edullisempaa ostaa suoraan suklaajäätelöä?
Lumpair
Lainaus käyttäjältä: BomberEikö olisi hieman edullisempaa ostaa suoraan suklaajäätelöä?
Hei! Oletetaan että vaniljakermajäätelön litrahinta on 1,50. Kaakaojauhetta saa neljänneskilon hieman yli kahdella eurolla. Siitä riittää noin kahdeksaan litraan. Eli alle kahden euron jää litrahinta kun tekee itse. Ja makukin on paljon parempi.

Terveisin Lumpair