Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
souffleur m
Lainaus käyttäjältä: jojo3Submin laittoi viikko pari sitten tämän IRCissä, laitanpa nyt tännekkin:
http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=2008/07/13080&sort=false

Samanlainen juttu on ollut hiljattain Nickelodeon-televisiokanavalla. Siellä taisi olla joku mainos, jossa oli kanavan nettisivujen osoitteet eri kielillä ja maan lippu osoitteen perässä. No, Suomen lippuhan oli ihan samanlainen, kuin tuossa uutisessa mainittiin. Värit siis väärinpäin ja sininen oli normaalia vaaleampi. Kuitenkin sitten mainoksessa puhuttiin suomeksi, joten oli aika omituista, kun tiesi, että mainosta oli tekemässä joku suomalainenkin. :P

PS. Minähän en sitten enää tässä iässä kyseista kanavaa katso, mutta osui silmään, kun pikkusisko katsoi..
Kurmeloinen
Lainaus käyttäjältä: souffleur mPS. Minähän en sitten enää tässä iässä kyseista kanavaa katso, mutta osui silmään, kun pikkusisko katsoi.
Niinpä, niinhän ne kaikki sanoo. ;)

Noh kyllä minä ainakin voin sanoa katsovani Nickelodeonia (no ok, ainoa "järkevä" mitä sieltä katson on Paavo Pesusieni) ..Disney Channelia ja Toon Disneytä voin katsoa pitkäänkin jos on tylsää, tulee sieltä joitain viihdyttäviä piirrettysarjoja, tosin aika paljon samojen jaksojen toistoa. Ja itselläni on ikää semmoset 19 kesää. (tuntuu muuten tosi vähältä ajatella että olisin elänyt vasta 19 kesän ajan..nojaa..mutta miettikää itse, outoa.)

Ja tuo lippuhässäkkä. Onhan tuo helppo tosin erehtyä..jos minut olisi pistetty lippuvastaavaksi niin johan olisi mielenkiintoisia ratkaisuja löytynyt...
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: KreachLainaus käyttäjältä: FauntleroyLainaus käyttäjältä: jojo3Lainaus käyttäjältä: FauntleroyTiesittekö muuten, että Coca-Colassa on kokaiinia?
Mistäs tuollaisen tiedon olet saanut? :o
Ettet vain sekoittanut kofeiiniin?

Wikipedian kaupunkitarina-aiheessa lukee myös näin: "Coca-Cola sisältää kokaiinia".

Eli se ei sisällä kokaiinia.

Onneksi olkoon, Kreach! Kirjoitit Ankkiksen 20000:n viestin. :D
Aku Vankka
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyLainaus käyttäjältä: KreachLainaus käyttäjältä: FauntleroyLainaus käyttäjältä: jojo3Lainaus käyttäjältä: FauntleroyTiesittekö muuten, että Coca-Colassa on kokaiinia?
Mistäs tuollaisen tiedon olet saanut? :o
Ettet vain sekoittanut kofeiiniin?

Wikipedian kaupunkitarina-aiheessa lukee myös näin: "Coca-Cola sisältää kokaiinia".

Eli se ei sisällä kokaiinia.

Onneksi olkoon, Kreach! Kirjoitit Ankkiksen 20000:n viestin. :D

Mistäs sä tuollaista näit? :)
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaMistäs sä tuollaista näit? :)
Tuossa etusivun alapuolella on palkki jossa lukee "Ankkiksen tilastoja", ja sen vieressä on sellainen sininen/violetti pyörylä. Kun painat siitä, niin siellä näkyy viestimäärät ynnä muut.
Kreach
Jaa, vai että sellaista ;D Kävimpä itsekin nyt, kun muistutin Fauntleroy, niin tuolla pyörylässä ( ;D), niin olen top 3 kirjoittaja jos saan 6 viestiä kasaan enemmän kuin Bomber. Huhhuh, nyt pitää oikeasti vähentää viestien määrää, saa Bomber pitää paikkansa, sillä minä en todellakaan tuolla listalla saisi olla. Sen verran olen offia viesteihin ängennyt, että hävettää ihan. 705 viestiä, kiva määrä kahdessa vuodessa.
Njaah, akuankka.fi yksi käyttäjä kerännyt 4kk (neljässä kuukaudessa) jotain 5000 viestiä.. Meno siellä on aika kovaa.
Aku Vankka
Lainaus:705 viestiä, kiva määrä kahdessa vuodessa
Onhan se kiva. Itse en mikään überaktiivikäyttäjä ole, ainoastaan 190 viestiä puolessa vuodessa.
Buckbeak
Lainaus käyttäjältä: KreachNjaah, akuankka.fi yksi käyttäjä kerännyt 4kk (neljässä kuukaudessa) jotain 5000 viestiä.. Meno siellä on aika kovaa.
Jepulis. Minä kävin siellä ensin, mutta täällä keskustelun taso on parempi, joten täällä on kivempi keskustella, ja keskustelu akuankka.fi:ssä oli jotain tällaista.
Otsikko: Mikki vai Hessu?
Aloitusviesti: Hessu on kivempi, entä teidän mielestä?
"Mikki on ärsyttävä, kun se on sellainen täydellinen"
"Hessu"
"Hessu on kivempi"
"Mikki on ärsyttäv, joten hessu"

Keskusteluntaso kyllä puolestani saa pysyä tuollaisena, alle 200 viestiä olen sinne kirjoittanut, mutta kuitenkin se 1 mitalli on. Enään ei huvita keskustella, kun täälläkin voi. Syynä "korkeaan" (täällä se on korkeahko, siellä taas postitetaan viestejä useaampaan kertaan, ja kirjoitetaan kaikkea turhaa, joten akuankka.fi:ssä se on matala) viestimäärään voi olla se, että olen yrittänyt parantaa keskustelun laatua perustelemalla, kun muilla ei ole yleensä ollut perusteluja, muut eivät ole vieneet sanoja suustani, eikä ole ajatellut, mahtaako tämä kuullostaa niin järkevältä muiden mielestä, kun keskusteluntaso on mikä on.
Aku Vankka
Ei siellä kyllä kieltämättä kovin tasokasta keskustelua ole.
Kun uudet kotisivut (ja samalla keskustelualue) tulivat, rekisteröidyin heti
sinä aamuna. Myöhemmin kun olin tullut koulusta, katsoin keskustelualueen viestejä. Ensimmäiseksi näin aiheen ''Aku Ankka vitsejä'' ja siellä oli tällaisia viestejä; ''Mikä pelle pelottomasta tulee kun se kuolee??
vastaus: pelle eloton!! (HAA HAA)''
Siihen viestiin vastaus: ''Vähä toi oli hyvä ite en keksis noi hyvää!''
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaLainaus:705 viestiä, kiva määrä kahdessa vuodessa
Onhan se kiva. Itse en mikään überaktiivikäyttäjä ole, ainoastaan 190 viestiä puolessa vuodessa.

Lisäksi olen kaiketi pitänyt pari taukoakin ankkiksesta, yksi sellainen puolenvuoden tauko tässä ainakin oli, ellei jopa vuoden. Vähän ennen joulua palasin ja vaihdoin nimimerkkini, alkuperäinen oli aika.. No, typerä.

AkuAnkka.fi.ssä käyn joskus keskustelu -foorumilla, mutta melko harvoin. Yleensä arvion viikon akkarin toimituksen blogiin ja joskus saatan jonkun hahmovisan pelata. Sekä päivän kysymykseen vastaan aina kun satun käymään siellä sivulla.
The Aku Man
Lainaus:Lisäksi olen kaiketi pitänyt pari taukoakin ankkiksesta, yksi sellainen puolenvuoden tauko tässä vaihdoin nimimerkkini, alkuperäinen oli aika.. No, typerä.
Joo munki tää nimimerkki on suoraansanoen no-o lapsellinen...tää nickin tein kokeilumieles, mut innostuin parin kk pääst ja jne....

Joo tosiian mäki tein käyttäjän tonne Akuankka.fi:hiin, mut empä oo tunkenu yhtään vastausta keskustelu-osioon. "on ollut hienoa seurata ankkayhteisön kasvamista ja lukea kävijöiden mietteitä keskustelupalstoilta ja blogikommennteista" Tossa jostain syystä repesin. :- Oikein hävettää.
Ai on oikein hauskaa lukea viestejä esim. "kumpi on parempi Hessu vai Mikki?" -Hessu
Vaik mun selitykset on alaarvoset nii tuol mä tekisin parhaat jutut. :)
Turtana
Minäki olen tehny käyttäjän akuankka.fi:hin, mutta ei siellä pahemmin tule käytyä. Tosiaan aika epämääräistä keskustelua siellä. Onko joku hahmo hyvä ja onko tämä hahmo perempi kuin tuo ja mitä mieltä olette siitä tai tästä tarinasta.
Hohoo, lähden tänään Ranskaan! Jes!
souffleur m
Lainaus käyttäjältä: TurtanaHohoo, lähden tänään Ranskaan! Jes!
Vai että Ranskaan menet. No, itse en ole koko maassa käynyt, mutta kieltä olen pari vuotta nyt opiskellut, enkä vieläkään osaa mitään. ::)

Juu, yhdyn siihen, että en itsekään käy Akuankka.fi:n keskustelualueella. Sinä päivänä, kun uudet nettisivut tulivat nettiin, mutta niitä ei oltu varsinaisesti vielä julkaistu, ajattelin, että siellä voisi alkaa aktiivisesti kirjoittelemaan, mutta sitten kun sivut julkaistiin, alkoi keskustelualueelle tulla kamalasti kaikenlaisia epämääräisiä spämmäreitä ja aloittelijoita, joille ei nämä keskustelualueiden perussäännöt tuntuneet olevan oikein hallussa. Blogissa käyn aktiivisesti, sillä on kiva tietää, mitä mieltä itse toimitus on piirtäjistä ja käsikirjoittajista, sekä tietysti uusimmasta Aku Ankka-lehdestä. ;)
The Aku Man
Huomen 6.30 herätys...ei nähä sit vähää aikaa. Painaa toi herätys sen verran et ei saakeli, eikä väsytä yhtää.
Bomber
Perhana, siis missä on se juttu mistä näkee tilastot?