Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
AKUANKKA12
Lainaus käyttäjältä: EmRAOH. GOD. WIN.
Itse olin kait viimeksi ulkomailla joskus vuonna 2005, ja silloinkin ruotsissa... Pohjoismaiden ulkopuolella joskus nelivuotiaana D:

Minä taas olin viimeksi vuonna 07 kanarian saarilla. Ja tänä kesänä saatan mennä jonnekin.

Harmillista, ensi viikolla minulla on englannin ja maantiedon kokeet. Koko viikko pitää päntätä :(
Mac Ducky
Itse taas olen ollut monissa maissa. Pari viikkoa sitten olin Thaimaassa. Mukava matka oli. Tosin lennot olivat ihan @#%&%@@!!! Noin 13 tuntia Finnairin 757:ssa ei ole mukavaa. Lisäksi oli välilasku Intian kolmen miljoonan asukkaan Ahmedabadissa. "Thank you and come again!"

Minulla ei ensi viikolla olekkaan kuin yksi koe, nimittäin köksän. Parin viikon kuluttua on sitten vähän enemmän.
EmRA
Jännästi aihe vaihtui yhtäkkiä taas omista matkoistaan kertomiseen.
July
Lainaus käyttäjältä: EmRAJännästi aihe vaihtui yhtäkkiä taas omista matkoistaan kertomiseen.
Kyllä vain. ;) Mutta lohdutan sua sen verran kertomalla Gotlannin olevan osa Ruotsia. Silti. Sieltä löytyy kaikkea pirun hienoa fossiloituneista hainhampaista aina Skandinavian suurimpaan varhaislinnaan ja viikinkiaikaisiin kuvakiviin asti <3
Lainaus:"Kohteinamme on mm. esihistoriallisia talonpohjia, Skandinavian suurin varhaislinna, Lääninmuseon ainutlaatuinen hopea-aarre, useita näyttäviä keskiaikaisia kirkkoja seinämaalauksineen sekä saaren omaleimaisia kalmistoja ja viikinkiaikaisia kuvakiviä. Upeista kohteista ja luontomiljööstä ei tällä retkellä ole pulaa."
Bomber
Lainaus käyttäjältä: EmRAOH. GOD. WIN.
Itse olin kait viimeksi ulkomailla joskus vuonna 2005, ja silloinkin ruotsissa... Pohjoismaiden ulkopuolella joskus nelivuotiaana D:

HAHA FAIL.

Kauheen vakavasti säkin AKUANKKA otat ala-asteen parin hassun kokeen. Lukuaineiden kokeisiin en ole lueskellut kuin koetuntia edeltävinä välitunneilla ja ennen koulua. Silti luokan keskuudessa olen kaamea hikke, tsumanleissöns. Ylä-asteella onkin sitten uudet tuulet...
Tapsa99
Minä en ole ollut koskaan ulkomailla, en edes naapurimaissa... Tänään meille palautettiin matiikan kokeen, ja tulos oli 9½. Se oli luokan paras tulos. :) Joillakin meni se koe aika huonosti. On minulle tullut monesti kymppejäkin kokeista, mutta ei siitä sen enempää.
Fergus
Lainaus käyttäjältä: JulySieltä löytyy kaikkea pirun hienoa fossiloituneista hainhampaista aina Skandinavian suurimpaan varhaislinnaan ja viikinkiaikaisiin kuvakiviin asti <3
Ehkä sieltä löytyy myös Ankkiksen ylläpito?!?

Oh no I didn't!!!

Oooh yes I did :).

=(
TKal
Lainaus käyttäjältä: BomberKauheen vakavasti säkin AKUANKKA otat ala-asteen parin hassun kokeen. Lukuaineiden kokeisiin en ole lueskellut kuin koetuntia edeltävinä välitunneilla ja ennen koulua. Silti luokan keskuudessa olen kaamea hikke, tsumanleissöns. Ylä-asteella onkin sitten uudet tuulet...
Tervetuloa lukioon ja koeviikoille (ja toki myös yo-kirjoituksiin)...
AKUANKKA12
Lainaus käyttäjältä: TKalLainaus käyttäjältä: BomberKauheen vakavasti säkin AKUANKKA otat ala-asteen parin hassun kokeen. Lukuaineiden kokeisiin en ole lueskellut kuin koetuntia edeltävinä välitunneilla ja ennen koulua. Silti luokan keskuudessa olen kaamea hikke, tsumanleissöns. Ylä-asteella onkin sitten uudet tuulet...
Tervetuloa lukioon ja koeviikoille (ja toki myös yo-kirjoituksiin)...

En minä niitä nyt niin vakavasti ota, mutta on tylsää opiskella koko viikko ja maantietokin on vaikea aine.
wierii2
No, kenelle vaikea ja kenelle ei. Yhden illan lukemisella 9+ rapsahti kokeesta...
Aku Vankka
Itse en paljoakaan koskaan lue kokeisiin, sillä olen huomannut, että opin paljon paremmin tunneilla kuuntelemalla, kuin lukemalla. Terveystiedon kokeeseen ''selasin'' koealueen yhden kerran edellisiltana läpi ja sain 10-, koska olin kuunnellut tunneilla. Englannin kokeisiin en edes vaivaudu lukemaan, koska olen aina ollut sen verran hyvä englannissa, ettei kokeisiin ole pahemmin tarvinut lukea *leijuu pilviin* :)
Tribe
Yleensä, kun on kokeet, niin jaksan ehkä kerran koetta edeltävänä päivänä lukea koealueen läpi ja se siitä. Ruotsin ja englannin(, joka on yläasteellä paljon vaikeampaa, kun on niitä täysin brittiläisiä sanoja) sanakokeet ovat sitten asia erikseen. Jos historiaa ei lasketa, niin kokeet menevät lähes aina siihen 9½:n ja 10-:n pintaan.
Fergus
Oivoi kun pääsis taas yläasteelle ja koealueet olis semmosia muutaman kymmenen sivun pitusia. Ei yläasteella edes tarttenu lukea kokeisiin ja ysi oli täysin mahdollinen. Lukiossa sitä vasta oppi tajuamaan mitä "kokeisiin lukeminen" tarkottaa. Enpä tosin lukiossakaan jaksanu kokeisiin lukea ja seurauksena keskiarvona seiska ;D.

Kouluenglannilla nyt ei oo mitän tekemistä englanninkielen taidon kanssa niin eipä oo siihenkään hirveästi jaksanu panostaa. Ruotsistakin vaikka yläasteella tuli ysejä/kaseja, ei sitä ruotsissa käydessään osannut kuin hädin tuskin kebabin tilata. Täysin shaissea kouluopetus kun luetaan jotain kielioppia päivät pitkät. Käyttämällä sen kielen parhaiten oppii. Ja mitä enemmän sitä kuulee ja puhuu, sitä paremmin kielikorvalla kuulee miten lauseiden kieliopillisesti tulisi mennä. En mäkään suomen kieliopista tiedä mitään muistisääntöjä tai termejä, mutta ihan sujuvasti tää näyttäis multa sujuvan.
Frodo
Tuli nyt sitten pitkän jahkailun päätteeksi tännekin rekata. Hyvältä näyttää!
Nyt kun tuohon avan paikalle saisi vielä avatarin. Onko siis mahdollista laittaa siihen itse otetun kuvan, joka on tietokonella? Vai pitääkö kuva laittaa ensin nettiin?
TKal
Omat asetukset -> Profiili -> Avatar

Näyttäisi olevan mahdollista laittaa kuva avatariksi suoraan tietokoneelta.