Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
jojo3
Ei ajanut Toyota ulos, Vauhtiajoissa kertoivat senkin. Olivat ottaneet sunnuntaiksi selvää kun Formula lauantaina meni ulos.

Lainaus käyttäjältä: BarksiSitä en tiedä, ajoiko joku radalta ulos, mutta tämä taitaa kuitenkin olla viimeisin kerta, kun F1-autolla on Suomessa viimeksi ajettu.
Nuo Vauhtiajot joissa tämä ulosajo tapahtui oli ihan tänä vuonna, tuossa pari viikkoa sitten.
Mutta tuo Toyota-tapahtuma on viimeisin kun ihan oikeat kuskitkin ovat olleet ajamassa.
Barksi
Lainaus:Nuo Vauhtiajot joissa tämä ulosajo tapahtui oli ihan tänä vuonna, tuossa pari viikkoa sitten.
Mutta tuo Toyota-tapahtuma on viimeisin kun ihan oikeat kuskitkin ovat olleet ajamassa.

Katsos vain, niinpäs olikin. Pisti tuossa tekstissäsi silmään tuo vuosi 2003, joten sekotin sen sitten siihen. Minun mokani...
Tive
Lainaus käyttäjältä: jojo3Tive, tuo sun vastauksesi on valitettavasti väärin. Siellä ajettiin F1-luokan kilpailu kyllä, mutta juuri sillä kaudella kustannussyistä ajettiin Formula 2-autoilla, eikä Formula 1:sillä vaikka sarja olikin F1.
Ai, no ei voi sitte mitään... :) No ainakin tuli vastaus selville!
Etsivä Kaasi
Olen tullut takaisin yli kuukauden kestäneeltä lomalta. Mökillä olin melkein koko loman ja kävin myös Helsingissä ja Tallinnassa. Tapasin Barksinkin. :)
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Etsivä KaasiTapasin Barksinkin. :)
Carl kuoli vuosia sitten... ;D Hah, olen niin hauska...
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: Etsivä Kaasikävin Tallinnassa
Määki kävin. Itseasiassa Tallinnassa kävin tuon Vironreissun lopussa, pääasiassa olin Haapsalussa. Kaunis rannikkokaupunki, suosittelen käymistä. Hotelli Päevavillassa!
Anonymous
Mikä noita ihmisiä vaivaa kun pitää kuiskutella ja muutenkin seläntakana puhua *ruma sana*?
Olen nyt 6 luokalla ja omaan vain 2 kaveria. Koulukiusaus lopetettiin viimevuonna opettajan johdolla, mutta edelleen 5 tyttöä kantaa "kaunaa". Todella ärsyttävää. Eikö voisi vain olla hiljaa. Esimerkiksi tänään eli ekana päivänä jakaessani kyniä eräs niistä sanoi "ai jaa mä saan tämmöisen huonon kynän."
Todella tylsää odottaa vuosi että pääsee yläasteelle. Ja koulupäivät kuluu miettiessä mitäköhän ne on taas puhunut selän takana? En osaa olla välittämättä :-
akuankka1313
Olet ihan kuin minä :-X Paitsi että opettajatkin tuntuu syystä tai toisesta olevan minua vastaan. Ehkä joululoman jälkeen vaihdan koulua.
Anonymous
Niinhän munkin mutsi haluaisi pois tiält, mutta kun isoveljellä on työt, toisella yläaste ja toisella lukio...
:(
Anonymous
Banaani saapui ankkikseen! Tere vaan ::)
Nyt lähen lukemaan, kattelen huomenna vasta foorumia, ja teen oman fanart osion kun skanneri saadaan reilaan.
Etsivä Kaasi
Lainaus käyttäjältä: BarksiLainaus käyttäjältä: Etsivä KaasiTapasin Barksinkin. :)
Carl kuoli vuosia sitten... ;D Hah, olen niin hauska...

Eikä kuollut ;D. Hän elää päivälehden museon kellarikerroksen yhdessä huoneessa. Käykäähän kaikki katsomassa. Hah, minäkin olen hauska ;D. Tietenkin tarkoitin, että tapasin Ankkiksen Barksin Helsingissä.
Bomber
Fauntleroy
Jaahas, nyt onkin sitten kesätyöt tehty. Tai ei se oikeastaan oikeata työtä ollut, sillä olin tuomarina junioreiden futispeleissä. 40 minuutin pelistä tuli puhtaana käteen 10€. Ja pelejä on ollut nyt kolme, joten olen tienannut 30€, kolmessa tunnissa. Ihan hyvä tuntipalkka vaikka itse sanonkin (parempi kuin paljon vanhemmilla isosiskoillani). Noilla rahoilla voinkin rahoittaa The Carl Barks Collectionin hankintaa... ;)
yotsuba
Terrrve! Olen täällä :o
Bomber
Heh, hauskoja nämä Karhulan englanninkieliset nimet tarinoilleen...

Suuri suunnitelma (Big Blan), Ankkalinnan kamalin yö (Duckburgets horrible night), Salaperäinen tohtori (Secters doctor), Tohtori Xuirin paluu (Doctor Xuir's gomeback), Timanttikruunu (Diamond crowb), Kadonnut veli (Lost brother)