Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
Bomber
Heh... Minun leikkimielisestä huomatuksestani äityi väittely.. Hyvin hupaisaa..

Ja Karhula, nyt siellä lukee Mysterous.
rhino
Lainaus käyttäjältä: BomberHeh, hauskoja nämä Karhulan englanninkieliset nimet tarinoilleen...

Suuri suunnitelma (Big Blan), Ankkalinnan kamalin yö (Duckburgets horrible night), Salaperäinen tohtori (Secters doctor), Tohtori Xuirin paluu (Doctor Xuir's gomeback), Timanttikruunu (Diamond crowb), Kadonnut veli (Lost brother)

Repesin kyllä, kun näin nämä(ei millään pahalla, karhula). Muutaman tarinan olen jaksanut lukea, ja ovat olleet ihan hyviä. Nykyään niitä tosiaan tulee liikaa, on mennyt jutuista hohto.
Melkein aina kun tulen ankkikseen, jos ei muualla ole viestejä, niin melkein aina jatko- ja fanitarinoissa on.
samppali
Muutenkin tuntuu, että nykyään tehdään vain seikkailutarinoita. Ja yleensä aina niihin liittyy liikaa kaikkea fantasiahäppeninkiä. Kyllähän se alkuun piristi, mutta seittemän samanaiheista tarinaa on liikaa. Tosin muutama poikkeus on. Ehkä olisi aika keksiä jotain uutta.
Lukujakin tulee lähes kerran päivässä. Tämän takia olenkin tarinoiden lukemisen lopettanut lähes kokonaan. Ei meinaa pysyä tarinoiden vauhdissa. Viikon on mökillä ja kappas, tarinassa onkin seitsemän eeppistä lukua lisää.

Ja tuo englanniksi kääntäminen huvittaa. Joku "muoti-ilmiö" kai. Mikäs siinä jos haluaa.
Aku Vankka
Lainaus:(Doctor Xuir's Comeback)
Tähän kohtaa sopisi myös 'Doctor Xuir's return' aika hyvin.
Kreach
Minulla keitti nyt vähän yli. Olin pitkään jo kannalla, että kannattaako täällä käydä ja nyt meni maku. Eli siis tuskimpa minua nyt sitten tällä foorumilla enää näkyy. Ehkä joskus, jos jotain uutta mielenkiintoista on ilmestynyt. Eli adios, vain, mukavaa oli olla täällä.
(Ja kohta joku sanoo, että "tämän pikku jupakanko tähden lähdet?", en kyllä lähde, vaan olen miettinyt tätä jo vähän aikaa, mutta kyllä tämä valintaan vähän auttoi)
Joten älkää ihmetelkö, jos minua ei näy. Tarinani ym. jää nyt sitten kesken, mutta tauko tekee hyvää. Jos vaikka joskus palaisin, niin en pistä käyttäjätunnusta poistoon.
Käyn 100% varmasti täällä joskus vierailevana tähtenä ;)
Eli heihei! :)
Aku Vankka
EIJEIJEI :'(
Äläs nyt minnekkään mene, haluan kuulla tarinan lopun.
Lisäksi kommenttisi piristivät tarinaani kovasti, ja jos lähdet,
ainoa lukija taitaa olla Karhula.
Aku Vankka
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Lainaus:"tämän pikku jupakanko tähden lähdet?"
Kuulemma suunnitellut sitä jo kauan.. :(
Karhula
Ei tämä nyt mikään pikku jupakka ole ja jos Kreach oli suunnitellut lähtöään jo vähän aikaa ei tässä voi muuta sanoa kuin, että jään kaipaamaan. :( Ja tuosta, että tarinoita ilmestyy hirveästi, niin eikö tuota osiota ole tarkoitettu tarinoille ja mitä järkeä on pitää hyviä ideoita pään sisällä ja jos nuo englanninkieliset jutut ärsyttää niin poistan ne kernaasti. En ymmärrä miten pienestä jutusta voi tulla näin paljon keskustelua, no jaa. ::) Tämä pursuu kyllä nyt hiukan yli äyräitten ja harkitsen jopa täältä häipymistä... (Olen täysin vakavissani). Sanon tässä vielä, että jos tarinoita tulee liikaa niin mitä järkeä tuollainen osia on olemassa jos ei tarinoita saa julkaista, joten poistakaa koko osio jos ei tarinoita enää saa julkaista. Tätä mieltä minä olen tästä touhusta.

Karhula kuittaa tältä erää...
hjhh
Lainaus käyttäjältä: KarhulaJa tuosta, että tarinoita ilmestyy hirveästi, niin eikö tuota osiota ole tarkoitettu tarinoille ja mitä järkeä on pitää hyviä ideoita pään sisällä ja jos nuo englanninkieliset jutut ärsyttää niin poistan ne kernaasti. En ymmärrä miten pienestä jutusta voi tulla näin paljon keskustelua, no jaa. ::) Tämä pursuu kyllä nyt hiukan yli äyräitten ja harkitsen jopa täältä häipymistä... (Olen täysin vakavissani). Sanon tässä vielä, että jos tarinoita tulee liikaa niin mitä järkeä tuollainen osia on olemassa jos ei tarinoita saa julkaista, joten poistakaa koko osio jos ei tarinoita enää saa julkaista.
Se on sellanen sellanen juttu, että ei tänne kannata niitä laittaa, jos niitä ei kukaan kumminkaan lue. :)
Karhula
No, tuo saattaa toki olla totta sillä eihän tuolla Jatko ja Faniterinat osiossa paljon muita näykään kuin minä, Vankka ja Kreach ja kun nyt Kreachin kerran lopetti. No, hyvä on, olen kyllä itse aika paljon tehnyt tarinoita tuonne, mutta se ei johdu siitä, että haluaisin nousta listassa. Ei todellakin ja sanon vaan, että tämä valitusketju on erittäin huvittava. ;D
Aku Vankka
Juu, on hauska valitusketju ;D
Mutta Karhula, äläs sinä nyt mihinkään lähde, koska silloin tarinallani ei ole
ketään lukijaa, enkä voi kirjoittaa sitä loppuun :-
samppali
Kukaan ei käsittääkseni ole sanonut, ettei tarinoita saa kirjoittaa. Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaJuu, on hauska valitusketju ;D
Lainaus käyttäjältä: KarhulaEi todellakin ja sanon vaan, että tämä valitusketju on erittäin huvittava. ;D
Ja minä sanon, että on huvittavaa että vedätte omia johtopäätöksiä. Minun puolesta voitte kirjoittaa niin paljon kun tarinaa pursuaa, mutta kukaan ei ole velvollinen lukemaan. Ei ne tarinat siellä mua haittaa, en vain lue niitä.
jojo3
Sieltä tuli samppalilta täyttä faktaa. Itse olen juuri samaa mieltä.
Barksi
Ankkiksen tilastotieto:

Eniten paikalla koskaan: 384 (27 Maaliskuu 2008, 09:39:50)

Samana päivänä Carl Barks syntyi (vuosi tosin heittää muutamalla). Sattumaako...? :o
Fauntleroy
Hehe, aika hauska sattuma tosiaan. Mistäs sitä tietää, jos vaikka kellonaikakin olisi sama? :D