Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
Tribe
Lainaus käyttäjältä: wierii2Yhdellä meidän luokkalaisella oli 28 merkintää wilmassa kuukauden aikana. Siinä on kovat pohjat.
Ei tuo nyt niin ihmeellinen lukema ole, kun vertaa yhteen meidän luokkalaisista. Hän lintsaa varmaan 1-4 päivää viikosta ja kun hän tunneille tulee, niin ei ole läksyjä tehnyt, eikä hänellä ole edes kirjoja esillä. Yleensä hän vain istuu luokan perällä, jossa hän häiritsee muita ja kuuntelee musiikkia kovalla. Karkea arvio hänen Wilma-merkinnöistä on suunnilleen 30-40 per. kuukausi, ellei vielä enemmän, hän kun sattuu olemaan osan tunneista erityis-opetuksessa, enkä tiedä, mitä siellä tapahtuu, mutta kuulin, että se luokka sai koulun rauhallisimman opettajan huutamaan ja kiroilemaan.
Itse en pahemmin nuista Wilma-merkinnöistä välitä. Vanhempanikaan eivät ole ikinä edes käyneet koko sivustolla. En ole minäkään, joten omista Wilma-merkinnöistä en tiedä pölkkäsen höläystäkään. Kaipa siellä n. 15 myöhästymistä ja pari läksyjen unohdusta on.
Ducker97
Lainaus käyttäjältä: wierii2Yhdellä meidän luokkalaisella oli 28 merkintää wilmassa kuukauden aikana. Siinä on kovat pohjat. No meidän opettaja kertoi eräästä oppilaasta jolla oli ollut 174 merkintää syyslukukaudella... ei kaverilla paljon ollutkaan tekemättä... Koulussani ei tietääkseni käytetä wilmaa.

Ja tänään se päivä jota olen jo vähän aikaa kerennyt pelätä... menemme koulusta hiihtämään!

//MUOKSIVIIKATE July yhdisti tuplapostin. Räyh!
Aku-fani13
Meillä ei onneksi vielä ole ollut hiihto-päivää koulussa.
Sen sijaan viikon, parin päästä menemme laskettelemaan aika isoonkin laskettelu-keskukseen.
Tänään kouluun 10.15. Wuhuu! ;D
Turtana
Lainaus käyttäjältä: EmRATKal, näinhän se tuppaa olemaan. Rasittaa, kun pienimmästäkin seikasta tulee merkintä.
Vaikka yleensähän vanhemmat vain nauravat niille.

Ja opettajat myös! Meidän luokanvalvoja laittoi kerran yhdelle luokkalaiselle merkinnän että "puhuu kuin automaatti ja laulaa välillä."
Barksi
Lainaus käyttäjältä: TKalTuo Wilma tuntuu toimivan hieman eri tavoin eri kouluissa. Meillä amiksessa ei Wilmaan merkitä muuta kuin poissaolot ja oppilailla on oma tunnus poissaolojen katsomiseen, mutta sitten paikallisella yläasteella sinne merkitään kaikki pienetkin asiat (läksyjen unohtamiset yms.) ja merkinnät näkyvät vain vanhemmille.
Amiksista en tiedä, mutta lukiossa läksyjen unohtelulla yms. ei ole mitään merkitystä, joten niitä ei siksi merkitä. Yläasteella kyllä merkattiin kaikki. Ja tuo Wilmahan on kyllä erinomainen keksintö, helpottaa huomattavasti kurssivalintojen tekoa.
wierii2
Niinhän se taitaa olla, Barksi. Lainaus käyttäjältä: Ducker97Lainaus käyttäjältä: wierii2Yhdellä meidän luokkalaisella oli 28 merkintää wilmassa kuukauden aikana. Siinä on kovat pohjat. No meidän opettaja kertoi eräästä oppilaasta jolla oli ollut 174 merkintää syyslukukaudella... ei kaverilla paljon ollutkaan tekemättä... Koulussani ei tietääkseni käytetä wilmaa. Sillä luokkalaisellamme oli ainakin yli 150 merkintää syyskaudella. Yhtenä päivänä unohtui reppu kotiin. ;D
TKal
Ei noissa kolminumeroisissa merkintämääröissä ole mitään ihmeellistä. Eikä ole mielestäni kovinkaan järkevää kertoilla toisten henkilöitten merkintöjen määrästä täällä foorumilla. Ainakaan itseäni ne eivät kiinnosta.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Ducker97Lainaus käyttäjältä: Aku-fani13Ja tänään se päivä jota olen jo vähän aikaa kerennyt pelätä... menemme koulusta hiihtämään!
Meillä ei onneksi vielä ole ollut hiihto-päivää koulussa.

Voi kauhistuksien kauhistus. Miksi nykynuoriso ei pidä hiihtämisestä? Sehän on oikein mukavaa puuhaa kun sen tekee oikein. Juuri toissapäivänä historianopettaja saarnasi, kuinka Suomi pärjäsi talvisodassa äänettömästi kulkevien hiihtojoukkojen avulla.

Ainakin täälläpäin hiihto on se urheilulaji, josta valitetaan koulussa eniten. Tiedän, että se on yksi ärsyttävimmistä urheilulajeista (jos sitä tekee väkisin), mutta jos sitä taitaa edes jotenkin niin se saattaa tuntua ihan siedettävältä.

Lainaus käyttäjältä: samppaliMutta hiihdosta sen verran, että ennemmin sitä kuin uintia koulun kanssa, joka on kyllä suorastaan naurettavaa. Altaassa keretään olla niin vähän aikaa, että olisi sama olla menemättä.
Täysin samaa mieltä. Ensin bussimatkoihin menee 1/4 osa tunnista ja altaassa oloon toiset 1/4. Kaikkeen muuhun meneekin sitten puolet käytössä olevasta ajasta.

Lainaus käyttäjältä: samppaliMeilläkin historianope jaksoi kertoa siitä, kuinka Suomi hiihtotaitoisten sotilaiden avulla pystyi toteuttamaan ovelaa motti-taktiikkaansa.
Ja näin suomalaiset voittivat Raatteen tiellä.
samppali
Meilläkin historianope jaksoi kertoa siitä, kuinka Suomi hiihtotaitoisten sotilaiden avulla pystyi toteuttamaan ovelaa motti-taktiikkaansa. No, ehkäpä jätän aiheen tähän.

Mutta hiihdosta sen verran, että ennemmin sitä kuin uintia koulun kanssa, joka on kyllä suorastaan naurettavaa. Altaassa keretään olla niin vähän aikaa, että olisi sama olla menemättä. Sitäpaitsi hiihto on helppoa.
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: Ducker97Ja tänään se päivä jota olen jo vähän aikaa kerennyt pelätä... menemme koulusta hiihtämään!
KÄÄK! Hiihtohan on juuri sitä paras talviurheilua mitä ikinä on. Mäkihyppy ja laskettelu heti perässä. Miten joku ei voi tykätä hiihdosta? Onneksi ensi viikolla on liikassa hiihtoa. Jippii! Noh, eipä tainnut muiden luokkalaisten reagtio kuitenkaan olla samanlainen. Mikä hiihdossa ei nykynuorisoa viehätä?
wierii2
Niinpä. hiihto on yksi lempilajeistani. Hiihtoa on helppo harrastaa ja se on ennen kaikkea hauskaa! Mikä mättää, arvon nykynuoriso?
Aku Vankka
Ainoa asia, mikä mättää on se, etten osaa edes kunnolla hiihtää :-X
Aku-fani13
Siis rakastan laskettelua, mutta perus hiihdosta en sittemmin välitä.
Ducker97
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaAinoa asia, mikä mättää on se, etten osaa edes kunnolla hiihtää :-X Tämä minullakin. Ja lisäksi tämä saattaa ola se että ei oikein pidä hiihdosta. Tosin minusta on väärin pakottaa tulemaan hiihtämään kun kerran ei sitä hyvin osaa.
Sitäpaitsi kaverillani/kavereillani oli Judo- kisat eikä heidän tarvinnut hiihtää muuta kuin yksi kilometri.
Karhula
Hiihtoa parempaa talviurheilulajia ei todellakaan ole. Kyllä se vain on mukavaa, kun latua pitkin menee. Ja kovan hiihdon jälkeen sitten kaakaota pöytään, niin miten se voi olla mälsää?
Itsellänikin on kylläkin kokemusta siitä, että, jos ei osaa hiihtää, niin hiihto on kuin painajaista, mutta, kun sen taitaa niin se on hauskaa ja leppoisaa. Meillä on vasta ensiviikolla hiihtoa, joka ärsyttää minua suuresti. Miksei voinut olla jo tällä viikolla... :(