Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
Salwer1st/
Lomahan se minullakin alkoi... Tinttan tanttan tarlallei... Jippii! Tätä on odotettu. Saavat nyt etäläläiset pitkän nenän kun me muut (eli parhaat ;)) lomailemme.
Akuhullu97
Lainaus käyttäjältä: TKalItselläni taas alkaa hiihtoloma olla jo takana päin, Ruotsin risteilyllä tuli käytyä, mutta mitään sen kummempaa en tehnyt. Nyt on pakko kysyä, että millä laivalla ja milloin kävit Ruotsissa. Itsellänikin kun oli loma, ja Ruotsin risteilyllä olin. ::)
Fauntleroy
Niin se loma tosiaan alkoi. Käyn varmaan laskettelemassa, katsomassa Vaasassa Mestis-pelin (koska minulla on vapaalippu...) ja tietenkin pitää levätä kunnolla. Jonkun elokuvankin voisi käydä katsastamassa. Ei kuitenkaan Boltia, koska se ei kummemmin kiinnosta. Operaatio Valkyrie tai Rööperi voisi olla varteenotettava vaihtoehto. Uusimman Bondin alkumainoksessa mainostettiin jälkeen mainittua elokuvaa, ja ajattelin heti, että tuo pitää nähdä. En vain ole saanut aikaiseksi mennä katsomaan.

Eihän tämä loma kovinkaan ihmeellinen ole, kun on niin lyhytkin, mutta ihan mukava piristysruiske näin kylmän talven keskellä.
samppali
Täällä pohjoisemmassa loma alkaa vasta ensiviikon perjantaina. No, onpahan sitten vielä edessäpäin... ::)
TKal
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Lainaus käyttäjältä: TKalItselläni taas alkaa hiihtoloma olla jo takana päin, Ruotsin risteilyllä tuli käytyä, mutta mitään sen kummempaa en tehnyt. Nyt on pakko kysyä, että millä laivalla ja milloin kävit Ruotsissa. Itsellänikin kun oli loma, ja Ruotsin risteilyllä olin. ::)
Viking Linen Mariellalla tuli oltua, lähtö oli keskiviikkona ja laiva tuli takaisin Helsinkiin tänä aamuna.
Akuhullu97
Lainaus käyttäjältä: TKalLainaus käyttäjältä: Akuhullu97Lainaus käyttäjältä: TKalItselläni taas alkaa hiihtoloma olla jo takana päin, Ruotsin risteilyllä tuli käytyä, mutta mitään sen kummempaa en tehnyt. Nyt on pakko kysyä, että millä laivalla ja milloin kävit Ruotsissa. Itsellänikin kun oli loma, ja Ruotsin risteilyllä olin. ::)
Viking Linen Mariellalla tuli oltua, lähtö oli keskiviikkona ja laiva tuli takaisin Helsinkiin tänä aamuna.
Ok, no ei sitten samalla laivalla oltu. :D Itse olin Silja Symphonyllä, ja maanantaista keskiviikkoon. Takaisin tullessa näin kyllä satamassa tuon Mariellan. Mukavan näköinen sekin laiva.
Pullasorsa
Ruotsissa kävin itsekin, ei kyllä Mariellalla eikä Symphonylla vaan Viking Amorellalla. Kuten tavallista, rahapeleissä jäin taas tappiolle. >:(

Viime vuonna tuli samalla laivalla voittoa 40€ :o
Mites muilla suurimmat voitot peleissä?
Tribe
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Saavat nyt etäläläiset pitkän nenän kun me muut (eli huonoimmat ;) ;)) lomailemme.
Tehän saitte pitkän nenän viime viikolla, kun me pääsimme ah, niin ihanan rentouttavalle lomalle, joten tuo oli turha maininta.
Salwer1st/
Terveisiä ladulta! Meni äsken hiihto todella hyvin. ½§@#£¤$%! kun ne kisat olivat jo tiistaina ja menivät päin mäntyä. Joudun auraamaan luisteluladun, ei ollut kukaan vielä lumisateen jäkeen mennyt siitä. Näinhän se hiihtoloma kuuluu aloittaa. Tarkoitus olisi hiihtää joka päivä nyt kun lomaa ja pakkasta on.Lainaus käyttäjältä: TribeLainaus käyttäjältä: Salwer1st/Saavat nyt etäläläiset pitkän nenän kun me muut (eli ylivoimaisesti parhaat ;) ;)) lomailemme.
Tehän saitte pitkän nenän viime viikolla, kun me pääsimme ah, niin ihanan rentouttavalle lomalle, joten tuo oli turha maininta.

Jep.
Lainaus käyttäjältä: FergusMutta teidän loma on ohi :=D
Juuri niin ;).
Fergus
Lainaus käyttäjältä: TribeLainaus käyttäjältä: Salwer1st/Saavat nyt etäläläiset pitkän nenän kun me muut (eli huonoimmat ;) ;)) lomailemme.
Tehän saitte pitkän nenän viime viikolla, kun me pääsimme ah, niin ihanan rentouttavalle lomalle, joten tuo oli turha maininta.
Mutta teidän loma on ohi :=D
Karhula
Kyllähän se loma itsellänikin alkoi. Kaksi ensimmäistä tuntia koulussa oltiin hiihtämässä ja loput tunnit sitten vain mässäiltiin herkuilla ja katsottiin elokuvaa.

Ja sitten toiseen asiaan, joka on ärsyttävää! Joudun käyttämään tästä lähin laseja! Pahin painajaiseni on siis toteutunut. ;D
Rosattaja
Ja mitäs vikaa laseissa on?

Lasithan vain parantaa huononäköisen näköä ja sellaiselle ne ovat vain hyvä asia.
Jos joku ajattelee että on huonompi jos on lasit, onpa aika tyhmää! >:(

Tietysti jokaisella on oma mielipide mutta silti....... ::)
Nuno
Minullakin alkoi tänään hiihtoloma. :D Ääni on vain mennyt vähän, ei pysty puhumaan kunnolla. Tai siis tavallisella äänellä pystyn puhumaan ihan hyvin, kuullostaa kyllä vähän oudolta. Mutta sitten jos puhun korkeammalla äänellä ei tule kurkusta mitään ääntä. Haluaisin mennä hiihtämään. :) Mutta se varmaan pahentaisi kurkkua.

Lainaus käyttäjältä: RosattajaJa mitäs vikaa laseissa on?

Lasithan vain parantaa huononäköisen näköä ja sellaiselle ne ovat vain hyvä asia.
Jos joku ajattelee että on huonompi jos on lasit, onpa aika tyhmää! >:(

Tietysti jokaisella on oma mielipide mutta silti....... ::)

Minusta toinen ei ole huonompi, jos hänellä on lasit, ei todellakaan. Lasithan auttavat ja parantavat näköä. Mutta itse en todellakaan haluaisi laseja. Tuntuu että ne olisivat vain tiellä, mutta ei kai enää sitten kun niihin tottuu. Tai no mistä minä tiedän, minulla ei ole laseja.
Peetukka
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyOperaatio Valkyrie tai Rööperi voisi olla varteenotettava vaihtoehto. Uusimman Bondin alkumainoksessa mainostettiin jälkeen mainittua elokuvaa, ja ajattelin heti, että tuo pitää nähdä. En vain ole saanut aikaiseksi mennä katsomaan.
Itse kävin tuon Operaatio Valkyrien katsomassa. Oiken mainoi elokuva.Liput normaalisti 9€, mutta menin katsomaan sitä ystävänpäivänä ja siellä oli sen kunniaksi liput 6€.
Lainaus:Tuntuu että ne olisivat vain tiellä, mutta ei kai enää sitten kun niihin tottuu. Tai no mistä minä tiedän, minulla ei ole laseja.
Miulla on lasit, sain jo 9-vutiaana. Näössä oli vain vähän heittoa joten en paljoa niitä käyttänyt. Mutta sitten näkö huononi entisestään ja sain vahvemmat lasit. Ei ne lasit kyllä mitenkään tiellä ole, tuntuu kuin niitä ei olisi ollenkaan.
Karhula
No eivät nuo lasit nyt niin hirvittävät ole varmaan, kun niihin tottuu. Käskivät kuitenkin pitää laseja koko ajan lukuunottamatta ulkona pelaamistan yms.