Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
kirja
Mainosbotti. Tasan samalla nimimerkillä liikkuva on ainakin yhdellä toisella foorumilla (jota ylläpitelen, poistaisin jos säännöt sallisivat).

Minkälaista tekstiä siellä oli? Älkää nyt suoraan sanoko, vaan jotain sinnepäin.

~kirja
Ducker97
Usko pois, aika pahaa tekstiä :( Tuskin haluat kuulla.
Fergus
Lainaus käyttäjältä: Ducker97Usko pois, aika pahaa tekstiä :( Tuskin haluat kuulla.
Nyt meikäläisen mielenkiinto kyllä nousi :)
Barksi
No ei siellä nyt mitenkään älyttömän pahaa teksitä kuitenkaan ollut. Vihjailua erotiikasta, näin konservatiivisesti esitettynä.
Fauntleroy
Ja lisää pukkaa. Uusin käyttäjä on 27-vuotias "OldDruggist" Brasiliasta. Kenties Vicarin kaveriporukkaan kuuluva? Ei mutta, Vicar asuukin Chilessä...
kirja
Auttaisiko mitään laittaa päälle käyttäjien pakko varmistaa tunnuksensa sähköpostistaan.

~kirja
AKUANKKA12
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyUusin käyttäjä on 27-vuotias "OldDruggist" Brasiliasta.
Joo, mukamas Brasiliasta.Koska tänne on tullut näin muutamien päivien sisällä käyttäjiä eri maista, niin onko kyseessä joku tyyppi joka tekee kokoajan profiileja eri maista. Vähän epäilyttäväää... Ja katsokaa tuon tyypin kotisivu, jonkun foorumin joku aihe... Vähän outoa.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: AKUANKKA12Ja katsokaa tuon tyypin kotisivu, jonkun foorumin joku aihe... Vähän outoa.
Juu, noita kotisivuja ei välttämättä kannata hirveästi availla... En halua tietää, mitä ne sisältävät, mutta oletettavasti jonkunnäköistä viruksentynkää...
squid
Pitää vissiin tässä kohtaa sanoa, että jos noita sivuja välttämättä haluatte availla, ei Ankkiksen ylläpito ole mitenkään vastuussa tosta. Pyritään poistamaan noita sitä mukaan kun havaitaan.
Mac Ducky
Mitäs mieltä olette tästä sikainfluenssasta? Suomalaisia mahdollisesti tartunnan saaneita on nyt kaksi ihmistä, joita hoidetaan sairaalassa, ja tulokset selviävät viikon sisällä. Yksi on ollut Meksikossa ja toinen Espanjassa. Ja kaikki kuolleet ovat olleet meksikolaisia. Jopa Yhdysvalloissa kuollut, vauva oli ollut meksikolainen. Toivottavasti selvittäisiin vähällä.

Ja hyvät vaput kaikille etukäteen!
wierii2
Juu, saa nähdä, mitä siitä syntyy. Toivottavasti ei Pandemiaa kuitenkaan. Veikkaan, että siitä tulee Sarsin kaltainen tapaus, ei varmaankaan sen isompi.

Hyvää vappua vaan täältäkin!
Pullasorsa
Itse en pahemmin huolehdi tuosta sikainfluenssasta, uskon, että se rauhoittuu muutaman kuukauden sisällä. Hyvät vaput vaan kaikille ankkislaisille!
akuankka1313
Sikainfluenssasta ei luultavasti mitään pandemiaa synny, parin vuoden sisällä jo laantuu. Turhaa hätiköintiä, mutta ainahan on parasta pelata varman päälle..
wierii2
Voi olla, että ensimmäinen Sikainfulenssa tapaus on Suomessa. Lahdessa saattaa olla taudin kantaja... Mielipiteitä tästä?
Bomber
Jos jollekin jäi vielä epäselväksi, niin siasta tarttunut flunssavirus ei tietenkään tapa ihmistä, mutta siitä seuraa keuhkokuume, joka todennäköisesti (?) kuolee.

Ja kyllä tuohon pitäisi nyt hieman vakavammin suhtautua. Meksikossa julkisilla paikoilla käytetään happinaamareita, koulua ei käydä. Varmasti kamala tilanne.