Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
Karhula
No, ovatko nuo sitten väärin, vai? :P
Kreach
[quote author=Bomber link=topic=1355.msg31940#msg31940 date=1219600472

Suuri suunnitelma (Big Blan), Ankkalinnan kamalin yö (Duckburgets horrible night), Salaperäinen tohtori (Secters doctor), Tohtori Xuirin paluu (Doctor Xuir's gomeback), Timanttikruunu (Diamond crowb), Kadonnut veli (Lost brother)
[/quote]
No jaa, virheitä sattuu.. Nehän menisi näin:

(Big Plan)
(Duckburg's Horrible Night - Horrible Night of Duckburg)
(Mysterious Doctor)
(Doctor Xuir's Comeback)
Karhula
Oho1 :o Joo, no ei tässä muuta voi sanoa, kuin, että lähden tästä korjaamaan...
TKal
Miksi noilla edes pitää olla englanninkieliset nimet?
Karhula
No, laitoin ne siihen, koska nou nimet ovat vielä hienompia englanniksi kuin suomeksi.
Kreach
Jep, hienompia enkuks ;)
Joo Karhula, tuon sectes doctor homman kun korjaat vielä mysteryous Doctoriksi niin kaikki kaiketi oikein.
Fauntleroy
Hauskoja ja joskin ymmärrettäviä virheitä. Itselläni tuli pari lievää repeämistä kun noita luin. :-D

Lainaus:Timanttikruunu (Diamond crowb)
Ja tuo kirjoitetaan crown eikä crowb. Vaikka sitä varmasti yrititkin, sillä b on n:än vieressä näppäimistöllä.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: BomberHeh, hauskoja nämä Karhulan englanninkieliset nimet tarinoilleen...

Suuri suunnitelma (Big Blan), Ankkalinnan kamalin yö (Duckburgets horrible night), Salaperäinen tohtori (Secters doctor), Tohtori Xuirin paluu (Doctor Xuir's gomeback), Timanttikruunu (Diamond crowb), Kadonnut veli (Lost brother)

Heh. Itseäni kyllä ihmetyttää kovasti tämä jatkotarina-buumi. Itse en ole jaksanut yhtäkään lukea. Mikä niissä kiehtoo? Niin, ja tuo englanniksi kääntäminenkin vielä. Mikä järki siinä on? Näyttääkö tyylikkäämmältä? Duckburgets kuulostaa kyllä hävyttömän hienolta.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Kreach(Duckburg's Horrible Night - Horrible Night of Duckburg)
Ja pilkunviilausta lisää. Eikös kamala -adjektiivi taivu muodossa kamala - kamalampi - kamalin? Englannissa sama taas on horrible - more horrible - the most horrible. Eli tuo menisi tuolla logiikalla The Most Horrible Night of Duckburg. Siis nykyisessä muodossahan se on Ankkalinnan kamala yö. Saa toki korjata jos olen väärässä.

Lainaus käyttäjältä: BarksiHeh. Itseäni kyllä ihmetyttää kovasti tämä jatkotarina-buumi. Itse en ole jaksanut yhtäkään lukea. Mikä niissä kiehtoo? Niin, ja tuo englanniksi kääntäminenkin vielä. Mikä järki siinä on? Näyttääkö tyylikkäämmältä? Duckburgets kuulostaa kyllä hävyttömän hienolta.
Olen kyllä samaa mieltä. Itsekään en ole jaksanut lukea yhtään kokonaista tarinaa. Syy on se, että en saa ankka-aiheisiin tarinoihin mitään hohtoa, jos en näe sitä kuvina. No jokainen tekee mitä itse tykkää. Minä tulin tänne keskustelemaan ankoista. Joskus kyllä ärsyttää, jos kaikki uudet viestit ovat Jatkotarinat-osiaossa.

Lainaus käyttäjältä: BarksiDuckburgets kuulostaa kyllä hävyttömän hienolta.
Jos olisi ollut Duckburgers niin tältä pojalta olisi pettänyt pokka pahemman kerran...
Kreach
Jatkotarinat buumi on kyllä päällä, muutama kuukausi sitten siellä ei ollut oikeastaan mitään "kunnollisia" tarinoita. Itse käyn melkeimpä vain tarinoiden takia täällä nykyään. Muutkin voisi lukea/kirjoitella, kuin minä, Vankka ja Karhula. Ja tarinat eivät ole pitkiä, kyllä ne jaksaa lukea ;)

Ja Fauntleroy, et saa hohtoa ankkatarinoihin, jos ei ole kuvina? Minusta ne on ihan sama asia, kuin muutkin kirjat, päähahmoina vaan ankat. Että vähän taisi olla seliseli...? ;D
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: KreachJa Fauntleroy, et saa hohtoa ankkatarinoihin, jos ei ole kuvina? Minusta ne on ihan sama asia, kuin muutkin kirjat, päähahmoina vaan ankat. Että vähän taisi olla seliseli...? ;D
Ihan totta tässä puhun. En saa muihinkaan kirjoihin mitään hohtoa. Ehkä jotain viisi "oikeaa" kirjaa olen lukenut koko elämäni aikana. Haluan lukea sarjakuvia. Piste. Pointtini on se, että mielestäni ankkatarinat pitää lukea sarjakuvina. Mutta antaa olla, en jaksa ruveta nyt tästä vänkäämään.
jojo3
En mäkään ymmärrä tuota tarinavillitysta, itse olen lukenut tasan sen Taikaviitan tarinan, niin hupaisa se oli. Muita en ole ikinä lukenut. On sitä muutakin mihin aikaa käyttää kuin lukea joitain 5 minuutissa tehtyjä tarinoita.
Lainaus käyttäjältä: KreachItse käyn melkeimpä vain tarinoiden takia täällä nykyään.
No jos tuolla perusteella täällä käyt niin voisit aivan hyvin johonkin tarinafoorumille mennä. Täällä kuitenkin voisi Aku Ankastakin keskustella jos aikoo käydä.
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: BarksiHeh. Itseäni kyllä ihmetyttää kovasti tämä jatkotarina-buumi. Itse en ole jaksanut yhtäkään lukea. Mikä niissä kiehtoo? Niin, ja tuo englanniksi kääntäminenkin vielä. Mikä järki siinä on?
Ei mikään, ainakaan minusta. Nyt kun niitä osia ja tarinoita alkaa tuppaamaan kuin sieniä sateella, on lukuinto mennyt tyystin. On sitä parempaakin tekemistä. Useimmat kun näyttävät vain haluavan mainetta tarinankirjoittajana, taikka eniten aloitettuja aiheita. Karhulalla niinä näyttääkin jo olevan runsaasti...

Lainaus käyttäjältä: BarksiNiin, ja tuo englanniksi kääntäminenkin vielä. Mikä järki siinä on?
Tosiaan. Näyttävät kai, että osaavat hyvin englantia. Kreachin olisi voinut tosin jättää omaan rauhaansa englannistamisineen, eikä ruveta matkimaan (Karhula).
Barksi
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyLainaus käyttäjältä: BarksiDuckburgets kuulostaa kyllä hävyttömän hienolta.
Jos olisi ollut Duckburgers niin tältä pojalta olisi pettänyt pokka pahemman kerran...

Alun perin tarina oli muodossa Ankkalinnan kamalin yö (Duckburgets horrible night). Että taisi pokka nyt pettää Fauntleroyltakin...
Kreach
Olen hieman yllättynyt. Kaikki tuntuvat vähän "pilkkaavan" näitä tarinoiden tekijöitä.