Keskustelujen arkisto

Kirjoittaja

Aihe: Offtopic

(1490 viestiä)
squid
No pakkohan se on. Ja miksen pystyisi? Muovipuoli on varmaan rennoin amispuoli missään(jee, meil on yks kirja, mitä on joutunut vilkasemaan muovien tunnistusta varten[polypropeenin savu tuoksuu kynttille :O]), ja tohon pari ainetta lukiossa. Mutta eiköhän toi ens vuonna selviä, kuinka kivasti toi on mennyt, jos kirjotella meinaan.
July
Ahehe. Joo, kirjoitella. Ahehehehehehehehehee. *hyperventilaatio*
Aku-fani13
Pakko kiittä ylläpitoa nopeasta toiminnasta.
Ennen tätä viestiä olen/olin kirjoittanut tasan 313 vistiä. Hauska yhteen sattuma, josta Ankka313 kertoikin. :-P

Edit. Pitää tässä mainita nyt aika tuntematon nettikirjakauppa, joka on harvinaisen hyvä. Halvat hinnat ja tulee nopeasti(oikeasti). Itse oikeastaan käytän vain tätä nettikauppaa, kun on se on erikoistunut pokkareihin. Ankka matskua siellä ei vielä ole, mutta muita sarjakuvia kyllä löytyy.
Eli: http://www.pokkarit.fi/
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: Aku-fani13Pakko kiittä ylläpitoa nopeasta toiminnasta.
Joo nopeasti pyritään toimimaan. :)
Äsken oli pari pientä käyttökatkoa kun tein pienen päivityksen tänne.

Muokkaus:No niin toimii taas suomeksikin, unohdin tehdä yhden lisäyksen. ;D
wierii2
Hassu sattuma muuten, että Loremissa on nyt tasan 150 aihetta ja kolmessa peräkkäisessä (Tapahtumat&kisat, Jatko- ja fanitarinat ja Fanart galleria) on sama aihe määrä. Moni on varmaan gtämän jo huomannut, mutta ilmoitin tai mainitsin vain.
Tribe
Lainaus käyttäjältä: wierii2Hassu sattuma muuten, että Loremissa on nyt tasan 150 aihetta ja kolmessa peräkkäisessä (Tapahtumat&kisat, Jatko- ja fanitarinat ja Fanart galleria) on sama aihe määrä. Moni on varmaan gtämän jo huomannut, mutta ilmoitin tai mainitsin vain.
Eipä muuten ole. Täällä loremissa kyllä on 150 aihetta, mutta niissä kolmessa muussa on 68 aihetta. Eipä tässä nyt muuta...
Fergus
Lainaus käyttäjältä: TribeLainaus käyttäjältä: wierii2kolmessa peräkkäisessä (Tapahtumat&kisat, Jatko- ja fanitarinat ja Fanart galleria) on sama aihe määrä. Moni on varmaan gtämän jo huomannut, mutta ilmoitin tai mainitsin vain.
Eipä muuten ole. Täällä loremissa kyllä on 150 aihetta, mutta niissä kolmessa muussa on 68 aihetta. Eipä tässä nyt muuta...
I fail to see the logic in this..

Voihan niissä kolmessa peräkkäisessä olla sama aihemäärä, vaikka se luku ei ole 150 ;<

Ainoat virheelliset seikat viestissä oli aihe_ _määrä yhdyssanavirhe a ylimääräinen g-kirjain.
July
Kirjoittikos Fergus eilen jotain? Reaalin siis? Huomenna käydään sitten vaan pieraisemassa enkku läpi :D Sitten tämä perhanan hullunmylly on tältä keväältä ohi (ainakin omalta osaltani). :)
Fergus
Lainaus käyttäjältä: JulyKirjoittikos Fergus eilen jotain? Reaalin siis? Huomenna käydään sitten vaan pieraisemassa enkku läpi :D Sitten tämä perhanan hullunmylly on tältä keväältä ohi (ainakin omalta osaltani). :)Filosofioin kuule niin että kynä sauhus %P
En kyllä mitään osannu mutta improvisoin :).. Kai se nyt läpi menee kun kaikkiin kohtiin sentään vastasin..

Enkkua ei yhtään motivaatiota panostaa, ei sillä että muuten olisin panostanut. Pitää käydä se tosiaan hutkimassa läpi niin että pääsee kahdeltatoista kivasti kababille 8). Sitten ei huvittais ikinä kuullakaan sanaa lukio.. Paitsi että on vielä 2 kurssia tekemättä, joista toinen on liikunta <3.
July
No englanti nyt on niin helppoa. x__x Voisi kuitenkin ehkä vähän vilkuilla päivän mittaan nuota vanhoja enkun kirjallisia. Oon joltain kursseilta hamstrannut nuota pari kappaletta, joten voisi hieman katsella.

Se historia oli kyllä niin.. Argh. :D Yksikään kysymys ei edes liipannut niitä asioita, jotka olin opiskellut kunnolla. Meinasin hajota ensimmäisen viiden minuutin sisään kun sain luettua ne kaikki kysymykset läpi. *kuolee* :D No joo, ehkä sieltä nyt tulee säälipiste tai kaksi.
Fergus
Lainaus käyttäjältä: JulyNo englanti nyt on niin helppoa. x__x Voisi kuitenkin ehkä vähän vilkuilla päivän mittaan nuota vanhoja enkun kirjallisia. Oon joltain kursseilta hamstrannut nuota pari kappaletta, joten voisi hieman katsella.
He.. Aattelin valmistautua enkkuun kattelemalla sarjoja ja kuuntelemalla musiikkia %D
Turha siihen on lukea ku ei kirjoista mitään opi. Kielioppi on opeteltu ala-asteella, ja senjälkeen sitä oppii vaan käytännössä käyttämällä sitä %

Historiaakaan en aikanaan jaksanu lukea kun tiesin että ne kysymykset tulee kuitenkin jostain mitä en lue 8D.. Sain kyllä sitten C:n.. Joo en ole mikää hyvä oppilas mulle se oli jopa ihan hyvin (:
EmRA
Hah, arvatkaas kuka vei hissankokeen.
Numero on toivottavasti samaa luokkaa..
Ja laitoin nyt myös avatarinkin tänne, itse kuvahan löytyy fanart-galleriastani, saa toki kommentoida siellä C:
Bomber
Mantsan kokeesta tuli 10-miikka. En ymmärrä miten jotkut ihmiset eivät osaa tunnistaa lippuja.
Itselläni kyseinen taito on varmastikin tullut jalkapalloa katsellessa.
Salwer1st/
Lainaus käyttäjältä: BomberMantsan kokeesta tuli 10-miikka. En ymmärrä miten jotkut ihmiset eivät osaa tunnistaa lippuja.
Itselläni kyseinen taito on varmastikin tullut jalkapalloa katsellessa.

Niinpä. Itse osaan melkein kaikki (Testatkaa vaikka). Karttoja katsellessa on tullut opittua, alkaen ihan naperosta.
Ja muutenkin maantieto on vahva osa-alue.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Niinpä. Itse osaan melkein kaikki (Testatkaa vaikka).
Mikä maa, mikä valuutta.

http://img25.imageshack.us/img25/4743/lippu.png